vackra blommor :D

Tredje dagen på blomhörnet. Jag trivs verkligen det är kul och intressant och man får se en massa vackra blommor varje dag! Marielle är verkligen duktig på att lära ut hon är väldigt bra på att förklara:). i dag har jag gjort en massa rosetter och jag har knutit ihop en massa snittblommor inför en begravning. Gjorde jag en mini bukett av lite rester som blev kvar av en stor bukett. det är ju bättre att göra något av det som blir kvar än att slänga det och dessutom så fick jag mig lite träning:)


snart snart! ♥

hallelujha!


hejs

sitter på världens söligaste dator, och måste skynda mig för jag ska tillbaka på min praktikplats innan halv. ville bara skriva att jag har beställt en kamera nu. Canon EOS 500D och jag är lycklig den kommer till mig om drygt två veckor!!! gissa som jag kommer fota!? jag är en gla tjej. gorde föresten min livs första bukett i dag (inte en sån som man plockar själv). see ya!

lite bättre får de vara

av någon anledning känns det inte så pissigt i dag som det var i går. kemi provet gick åt fanders men va fan det kan man ju göra om! nu satsar jag stenhårt på fysik som ska skrivas på torsdag.

fail


nå? vilken laddning har elektronen reskpektive protonen? till va använder man columbslag och hur lyder den? nu har ni nog allt något att suga på :P försöker lära mig teori frågorna i dag och kör räkneuppgifter i morgon. så får jag hoppas att den taktiken fungerar till ett G i alla fall. håll tummarna för mig då, på torsdag alltså. 

att man till och med bölar.

brukar inte vara så här, sitter typ och bölar för att jag har så hemlängtan. Jag kan inte koncentrera mig på kemin och jag har prov i morgon på det! det är ioförsig mitt eget fel att jag inte startat tidigare med att plugga, men det har inte gått för allt jag velat är att åka hem. Jag fattar inte! Jag brukar aldrig längta hem men nu gör jag det och det är inte lite! ja, jag vet att det kommer gå åt h-vete på provet men det är väl bara att satsa på fysiken som är på torsdag. jag fattar fan inte varför de stoppar 2 prov samma vecka 3 till och med för vissa, + en massa förhör och skit!

tur att jag ska ha praktik i två veckor hemma så då kanske jag inte längtar hem så mycket om 2 veckor. om 2 h ska jag ner i källaren och ta hand om sista tvätten funderar också på när tvätten är klar att ta en tur ut och springa så jag får rensa tankarna lite.

Sen förutom provet vilket jag absolut inte ser framemot, är att vi ska börja med lantbruksskötsel vilket jag ser väldigt mycket framemot! Äntligen något roligt istället för all matte och all räknar skit! Men det är ju så att hösten i 2:an är den jobbigaste när man går NV på grans.

-Äh, ska väl fortsätta plugga på nu bye bye!


RÖDA KORSET RULES!

har ju glömt och skriva att jag har varit och små shoppat på RK (Röda Korset) så jag tängte visa er ;) allt för 70kr


Moa Hedman

dålig uppdatering på sistone men jag har varit så trött och slut + att jag har hemlängtan! villket jag inte brukar ha, men det kommer väl det också nån gång. har super mycket i skolan till veckan kemi och fysik prov så det är plugg plugg på G!

här har vi Moa Hedman som hoppar i sin säng, hon ville vara lite anständig så hon skippade och sjunga runke balle och luft runket!

hej

måste erkänna att jag är dålig på att uppdatera nu förtiden men jag har fullt upp i skolan och med vänner och sånt stuff. har inte ens haft tid med att fotografera!!! skandal!? :O

ja, den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge!  åker hem i morgon också, så skönt! nu har jag varit i Öjebyn i 3 veckor utan att åka hem och jag har fått hemlängtan.. eller jag längtar efter mamma och pappa + musse inte arjeplog. nä nu ska jag skriva färdigt so:n och sen kanske jag tar min fina kamera och fotar lite ;)

fluga

 

RSS 2.0