det är en rosa smurf!

hej i dag var en ganska tråkigt dag på skolan, eller jo vi gjorde en rolig grej för vi testade student mössorna i dag och fixade det som skulle fixas på dom! efter skolan slutade så åkte jag och mikaela in till stan. där investerade jag en fake-OP som inte var typ döds varm! jag lovade mig tidigare att aldrig ha OP på ofentlig plats men i morgon så ska jag nog op:a i min nya rosa op! när jag kom hem var jag tungen att ränsa bären vi plockade i går så nu ligger lingonen i frysen men rönnbären är inte helt ränsade. tydligen hade jag och elin typ plockat ett ton och det är skit många bär som var tvunget och kastas. tur att dessa bär håller längre utan att vara i frysen än blåbär och lingon!
sen ser min lägga ut som skit har stökat ner den igen. har inte orkat diska eller riktigt plocka undan saker och ting. funderar faktist på att stanna i helgen men jag vet inte riktigt vad jag ska göra, ska ju ändå hem nästa helg! för jag har ingen som hellst aning hur jag ska hinna med saker och ting! kommer lixom ha hela nästa vecka fullbokad också. fan vad jag hatar och ha det så, jag menar okej med PA:t, ju snabbare vi blir färdiga desto bättre. men att vara med polare och göra annat skit är värkligen jobbigt. no offense men jag kommer inte palla med om det ska vara så hela året! man vill ju kunna ligga i soffan en kväll typ!
såhär kommer det se ut i september! tur man inte har bestämt en vecka iaf!

vart fan är nyckeln?

Låste mig ute men nu är jag inne igen!

FAN GANDALF! varning för ilska, ta det med en nypa salt!

bajsolle! bilr så pisst! kopierade just ut mina scheman för två veckor framöver och tydligen har jag två kurser exakt samtidigt! hur fan kan det gå till när ens schema ser ut som typ bombattentat! faans jävla skit! i så fall får jag typ springa mellan 2 lektioner typ 3 ggr i veckan under 2 veckor och kanske hela terminen! fy fan vad dåligt planering! dom har ju sagt att djursjukvården och historian INTE skulle krocka men det är precis vad den gör, sånt gör mig skit förbannat speciellt då jag ligger en kurs back jag kan inte vara utan någon fler kurs och så gör dom detta. ska fan bajsa i schema läggarnas skåp!!

JAG ÄR INTE GLAD JUST NU! DETTA MÅSTE FIXAS SNARAST, ANNARS!

min lägenhet ~ sovrum


465.

alltså shit vad mitt schema är tajt i veckan trodde aldrig att jag lixom skulle vara fullbokad alla dagar efter skolan! trodde aldrig att jag skulle göra en fanny! dagen i dag har varit rätt chill aldeles för jobbigt med hål typ mitt på dagen men då passar man ju på att fixa med lite annat. cyklade in till backcity med finnsson och handlade lite bra ha grejer på dollar.
ska sätta mig snart och skriva lite religon läxa sen ska jag fundera ut vilket företag jag ska fråga ut till uppgiften som vi fick av lennart. jag hoppas på att få sova i natt för kunde inte få en blund förens kl 02:00 i natt!? låg och vände mig och vred mig fram och tillbaka. sen insåg jag att det var för varmt och att jag hade ont i ryggen, så jag drog av påslakanet så det blev svalare och slängde iväg en av kuddarna, tog en värktablett och då kunde jag sova!

på skolan

sitter på skolan, kanske världens tråkigaste dag. hade religon 2 lektioner sen har jag haft hål, planerat PA och nu är det stuga som är aldeles strax slut och vi ska ha arbetsmiljö och säkerhet. sen är dagen slut. hejdå

Amelie en av världens finaste filmer


ska jag cutta det eller ska jag låta det växa?

såhär blir det när man är ensam! det enda jag gör är att blogga!? anyway har impuls på att boka klipptid och klippa av allt hår men jag vill typ ha kvar det också. det finns många fördelar med att ha kort hår, typ;
man behöver inte fixa håret, man behöver inte kamma håret, man behöver mindre shampoo, man får inga tjorvar, håret torkar snabbt.
bra saker med långt hår: man kan göra fina frisyrer, jag får fina lockar, man ser kvinnligare ut.
jag i kort hår kramar hela högen

jag i kort hår igen


min lägenhet ~ skrivbord


dags att gå vidare

på måndag har jag bestämt att jag ska vara awesome eller jag är awesome redan nu och jag har altid vartit. fatta jag har fan överlevt en jävla bilolycka! jag kunde ha dött men tydligen var det någon som ville att jag skulle överleva och jag kommer leva med mina minnen. som mamma sagt jag lever ju för ffs så vad är det att vara ledsen över!? inget. det är mina obehagliga minnen jag blir ledsen över och när jag tänker tänk om det hände.
men jag måste gå vidare och det är det jag vill orkar inte gå runt och va ledsen så till veckan ska jag börja träna igen och veckan efter ska jag starta med att äta nyttigt för jag har bara ett liv och det måste jag ta hand om efter som jag blivit skonad tidigare. så nu är det lixom shape up. i detta livet kan man inte gå tillbaka och få saker ogjorda bara gå vidare och göra framtiden bättre.
idag 2009

yo yo

hade egentligen inte tänkt åka på matildas kalas/fest men jag gjorde det ändå, tog med mig båda kamerorna den digitala och analoga, försöker komma på riktigt hur den fungerar den analoga altså. i dag ska jag städa så jag får det snyggt här allt är i en röra sen så måste jag fota allt som pajat under olyckan så jag får ut det på försäkringen. sen då jag har städat fint hät kanske jag knäpper några bilder på min vackra lägenhet! :P

when it burn

hej, idag var jag inte på skolan. blev lite vad ska man säga uppskrämd i går av ett samtal jag fick och jag hade sovit dåligt natten före. så bestämde att jag inte kunde gå på skolan då, jag vet att jag borde ha gått men att inte må bra är inte särskilt enkelt. ska i alla fall gå på skolan på måndag det blir nog bra hoppas jag. visst är det inte bara enklare att bara tänka att lägga saken åt sidan inte tänka. det kan vara lätt att säga så men alla bearbetar saker på olika sätt och jag har förhoppningar att livet ska bli som vanligt som innan och det kommer ta tid och jag hoppas att inte för mycket av skolan ska drabbas då. men jag och elin har pratat och vi har bestämt en massa saker till projekt arbetet och vi ska starta till veckan, det känns bra.
inte min bild, står på bilden vem den tillhör.


cyklade in till stan i dag och fick mig ett fint bälte som passar mina pärlarmband och halsband. köpte även en liten kamera för 10kr men tyvärr finns det inte film att köpa till den i dag så det kommer vara som en prydnad i min enkla boning en fin flaska blev det också och nya batterier till den analoga kameran så nu har jag fotat en massa fint typ fanny och den fina frisyren och sminket jag gjorde på henne! jo skaffade mig en ny primer av isadora den funkade super! och ett fin fint halsband eller kanske lite udda med en gubbe som är ut skuren ur sten :P

1st day

fösta dagen på skolan var nog som jag väntat mig, det var skönt att träffa alla fina människor. gick hem tididigare, kände att jag behövde det men ska på skolan då i morgon igen. det känns bra att vardagen lufsar vidare på ett normalt sätt efter allt tumult under veckan. så det passar sig bra med en mjukstart, har fortfarande inte klarat mig undan en dag utan några tårar men den dagen kommer. jag antar att många kanske tycker att jag överdriver med att grina lite då och då men jag kan inte rå för att de bara kommer. men kan ju i alla fall säga att det är bättre, mycket bättre.


hur kommer jag att klara mig nu?

nu är jag äntligen i öjebyn med många om och men. jag har hunnit hjälpa fanny med att sätta upp gardinerna, pumpa cykeldäcken, köpt fil och mjölk, pussat johanna hejdå, stöka ner lite i lägenheten och fått lite ont i halsen.
sen ska jag föra över alla saker till mig från mikkiz och se vad som är helt och inte. hejdå.

9 månader tar det att bli till men blott en tiondels sekund slocknar det på - kapten röd

kan inte fatta hur många gånger jag har grinat de senaste dagarna. att jag egentligen om jag inte haft så tur som jag haft kunnat vara död, inte kunnat sitta här och skriva. 9 månader tar det att bli till men blott en tiondels sekund slocknar det på - kapten röd, 1.000.000 nollor. mer sant kan det inte bli men nu sitter jag här hel skinnad men mörbultad till tusen och så glad att jag lever!

jag har haft så skumma drömmar också antingen har jag haft drömlösa nätter eller så har jag drömt om konstiga saker inte om olycka direkt men att jag skadat mig. drömde att jag fått två hål (ja, karies hål!) i tanden som det har ilat i och att jag hade en spricka i den. sen drömde jag att jag satt i rullstol men jag var helt frisk, sen så hade jag en alldeles blå och svullen fotled som om den var bruten men det var den inte, och helt plötsligt jag var ju ute och cyklade med min syster!

vet inte hur länge jag kommer behöva stanna hemma från skolan. vill inte att det första jag gör är att börja grina eller springa ut från lektioner för att jag inte orkar med eller få höra allas frågor om olyckan, jag som knappt klarar av att tänka på mina minnen och få flashbacks!

jag som brukar vara så stark, brukar aldrig gråta eller vara ledsen. men nu kan jag inte undgå att vara ledsen men samtidigt så glad över att situationen inte blivit värre. men det är svårt, jätte svårt att inte tänka på vad som har hänt och ännu svårare att höra andra prata om det. min omgiving är också fortfarande chockade och man måste kanske prata för att få bort det så jag klandrar dom inte.

jag känner också att jag kan inte hålla saker och ting inom mig, det är därför jag skriver. kanske inte om olyckan men hur jag känner mig det känns som om alla vill veta det hela tiden, hur det är med mig, hur känns det? jo, jag är lite psykist instabli just nu så jag är lite ledsen nu och då. men jag är tacksam och jag kommer nog känna mig bättre men jag blir inte bra över en natt, tiden läker alla sår visst är det så? men jag kan inte heller lotsas att inget har hänt.

//maja

man lever inte livet om det aldrig tar sina mystiska och konstiga vägar.

vissa omständigheter hände visst på vägen hem till öjebyn i går, en regäl olycka som skakat om mig totalt. orkar inte skriva om det just nu. allt jag kan skriva är att jag är otroligt glad att jag lever. är fortfarande i min lilla chock-bubbla och jag undrar när den kommer att spräckas.. vill bara tacka alla som brytt sig och visat stöd!♥

tack igen!♥

iväg hem till mig i paltstaden

hej, är ni lika uttråkade som jag? det verkar inte så :P shit har minder läsare nu än vad jag haft på ett bra tag. vad gör ni? börjat jobba igen kanske eller förbereder ni er inför skolan? jag åker i alla fall ner till paltstaden i dag har ganska mycket packning så måste ta combin till öje för att den andra ska besiktas och man vet ju aldrig när jag åker hem igen.. ska fotsätta lägga ihop alla saker, har alla skor kvar och packa! jobbigt värre.

måste handla mat också när jag kommer till öje typ mjölk och fil annars har jag ju mitt lilla förråd i frysen, rebeccas köttfärsås, mums!

så glad jag ser ut i dag! ser ut som om jag har världens fetto hand! xD 

mitt paket från eleven

åh har fått och öppnat mitt paket från eleven. det första jag gjorde var att testa läpptuchpennan, vilken grej! tycker att det blev skit fint köpte en lite rosa aktig färg kallad coral crush. super snyggt enda minuset är att läpparna känns lite torra men det är bara att smeta på lite cerat eller läppglans ovan på sen sitter det som en smäck!

ett tips är att inte vara så torr om läpparna vilket reulterar att det blir mörkare på vissa ställen se den lilla bilden


köpte även en ny mascara i dag innan jag gick för att hämta ut paketet, blev inte den nyaste av isadora de hade inte fått in den ännu. men efter som att jag är en bra flicka så gynnade jag affären här på plassn och köpte en annan modell.

fick också min fina palett med 120 färger, är super nöjd med färgvalet jag gjorde och längtar tills jag kan testa alla fina färg kombinationer! kanske man måste lägga till en ny kategori då typ smink eller något sådant? men för det mesta får jag min sminkinspiration från lindas sminkblogg. så vi får se hur jag gör tcker ju att sånt är super roligt!

snygg!?


hur snygg!? bara  typ 1280kr kostar den. kanske något man kan göra själv? hoppas det, är ju rätt påhittig när det gäller sånt där. vi får se vad jag hittar på ;) 

jepp, nu börjas det.


det känns super tråkigt att beöva säga det men samtidigt bra, för det är lixom en bra sak och en dålig vi börjar med

den dåliga: jag har börjat med diet, natur diet. ni vet påsar. trodde inte att det skulle smaka såhär bra, men jag byter bara ut ett mål just nu tänkte köra hårdare då skolan börjar. då kommer jag byta ut alla utom lunch.

den bra saken är: att jag börjat träna igen. gör magövingar varje dag vilket är mitt största komplex. har haft träningsvärk hela veckan! :P sen när jag kommer till öjebyn ska jag börja med simningen igen.

alla vet ju typ att det inte är bra med dieter och sånt skit men just nu tror jag att det är bra för mig och jag menar på att känner man sig inte snygg så är man inte snygg. och jag känner mig allt ifrån tränad och snygg därför detta val. jag tycker igentligen inte att det är bra att dieta men känner att det kan ge mig en knuff i ryggen efter denna sommar.

som moa säger att vikten är bara en siffra, sant. men man måste må bra också och att se sin vikt kan göra att man vet på ett ungefär hur mycket man ska banta/träna. jag brukar inte bry mig om en egentlig siffra men det kan vara bra att veta vart man ligger på så att man inte helt plötsligt en dag ställer sig på vågen och inser shit när hände detta!?

i sommar har jag verkligen inte gjort något för att vara sund och jag måste träna för att hålla mig i form. så dieten kommer jag göra tills jag är på min normal vikt och känner mig nöjd med mig själv. bara för att klar göra detta ännu mer så har jag bara gått upp några kg i sommar så jag kommer inte sluta som ett anorexia offer, jag vet vad jag gör.


ny header är tanken

märks det att jag har tråkigt!? försöker planera en ny header. ska nog tvinga fanny att ta en ny bild, den som jag har är nästan 1 och ½ år gammal. fast jag har ju inte haft den på bloggen så länge men tänkte man kan ju ta en som passar in på årstiden som är på stort G här! jag gissar också att paletten jag beställt från eleven kommer i morgon. känns ju lite bättre när man vet att något kommer i tid. tack och lov.


den som väntar på något gott väntar aldrig eller alltid för länge?

var just inne på kompletts hemsida och tydligen är allt det jag beställt i lager förutom datorn det är ju sä jävla typiskt då man beställt något. aja jag är ju inte helt ställd har ju den stationära därborta, jag kan ju kika på stolar som passar till bordet under tiden vilket är drygt en månad!


förbannade dator


längtar fortfarande

känner att det suger lite att jag fotfarande sitter och väntar på detdära sms:et man få när ens beställing har kommit. som ni förstår har inte min laptop kommit ännu! vill ju ha den nu! det viktigaste är att den kommer innan helgen så jag kan ta med mig den till öjebyn och så jag kan packa undan den gammla och ta upp klaffbordet igen, sticka på reprisen och skaffa mig ett par stolar till. ja, det hade varit skönt att få det undanstökat.


gerrett hedlund

kan ju bara säga jummi! har ni sett contry strong? spanat in baou i filmen? det har jag. jag är typ kär! gerrett hedlund som spelar baou är så het! jag är helt såld.






spela spela



hah jag vet jag är så kreativ ;P lite roligare måste ni ju få i bloggen! :)


lookbook

känner mig som världens tönt men jag har lagt ut min första outfit på lookbook. den blev väl kanske inte den bästa, man blir ju inte proffs direkt! men där kan nu ju faktist se klänningen som jag suttit och knåpat på. enjoy!



klicka här för att komma till sidan

nu och då

nu sitter jag här skitig och äcklig, rätt chill. ska ändå ner i källarn och duscha snart men det är de som är det härliga med sommarlov att man behöver inte alltid bry sig. i dag ska jag nog dra ut på plassn och kika på ninas. sen hande jag tänkt göra en liten snusnäsduk av ett tyg jag köpt för år och dar sen, eller det kanske blir ett fint hår band vi får se!

sen så blir jag galen drömmer minst en gång i månaden om en viss person från episoder tidigare i mitt liv. vad vill han mig? (ni kan vara lungna det är ingen döing) jag önskar bara att jag kan få lägga minnerna från honom bakom mig och sluta tänka på det. men när man har slutat tänka på det dyker de upp i mina drömmar, vad är detta för en slags hemsökelse? sjukt jobbigt, hoppas det slutar snart. det sjuka är att det började början av sommaren då jag var i göteborg och sen har jag drömt ca 1-4 gånger i månaden. så har ju drömt nu om denne några gånger.

haha über gammal bild då jag var med i ett band som kallades tant röd. vi blev jätte bra, not! men roligt hade vi :) det var tiden i mitt liv som jag "var" popare. det är lite svårt att lägga märke till men har typ ett kilo halsband och har säkert massor av klämmor också i håret.

godnatt

ett litet inlägg! :) i morgon kommer förmodligen datorn jag köpt! det stod 1-3 dagar och i morgon är det tredje dagen så jag hoppas hoppas att den kommer! då får jag lägga in pengar på mitt kort och betala på plats! spännande! jag beställde faktist i dag just paletten i inlägget nedanför och sånt där läppstift/tuschpenna den var på rea så tänkte why not :P 

nu ska jag sova godnatt på er och sist men inte minst en liten bild på mig i fredags


bjussar på lite kännsla.



tycker att det är för mycket snyggt på alla bloggar så nu jämnar jag ut det! jag bjuder på mig själv.


colors, me like!

funderar på att beställa från eleven.se har suktat efter ögonskuggspaletten nu för länge tycker jag ska nog ta och slösa lite pengar på den får ju ändå min lön snart. fast iof kanske man måste spara lite nu när jag har lagt ca 4500kr på en laptop +hårddisk och väska. men köper jag denna kommer jag nog aldrig behöva köpa ögon skugga mer för då har jag alla färger man vill ha, det enda som ligger på smink inköpslists fronten är då mascara och conceler.


photo shoot III


fick ladda upp den i sämre kvalla!! sämst men nu får ni ju se i alla fall :)




:S

detta kommer nog att kännas som en chock för er alla men jag vet inte om jag ska vara kvar på blogg.se. jag kanske byter till blogspot till mobilbloggen, det finns mycket som lockar på blogspot men jag har ju hela mitt arkiv här! och alla mina fina läsare vill jag ju inte bli av med så jag vet inte vad som väger mest... det blir nog kanske inga bilder i dag heller för internet vill bara ladda upp inlägg?! men inga bilder!? så man funderar ju vad som kan vara fel för jag kan inte komma på vad.. it sucks!


test bild
  
ha! det funkar på gammel datorn! då kanske det funkar på den andra yes!

vad vill internet mig!?

funkar fortfarande inte, nu längtar jag efter datan jag beställt då kanske det funkar. :<

snälla snälla snälllaaaaaaaa

vill inte fungera att ladda upp några bilder i dag heller... det kommer typ fram sidan kan inte visas, blä! ska i alla fall hoppa i duschen nu, får bli en gammal goding bild ist, typ sen flera år tillbaka. höhö.


bilden är sen i 9:an då jag målade en twiggy sminkning! så snyggt men väldigt jobbigt att få det bra, krävs nog mycket med träning om man ska sminka sig så varje dag!


(Y)

neeh! varför vill inte bloggen ladda upp bilder?! nu blir jag ju ledsen vill ju göra en del III på foto shooten... hoppas det fungerar i morgon! annars blir jag riktigt sarabansk! var ute och testade mitt telebojektiv, tog kort på månen och den super fina rosa solnedgången! om det funkar att ladda upp i morgon dyker väl också någon sådan bild upp ;) puss och godnatt på er!

foto shoot II




foto shoot

var ute och tog bilder i går med janina och moa. janina är värkligen en super fin modell hon är ju så jäkla snygg och kan ni tänka er att jäntan bara är 15år?! moa var också med och poserade, ja moa blir man avundsjuk direkt på för att hon har så jädrans utstickande stil! fantastiskt!



försöker frebrilt att ladda upp mera bilder men det vill inte, to be continued

äntligen så är

jag färdig med klänningen, kanske den inte vart hel fel fri. det var skit jobbigt att hitta alla små hål och sy igen dem! men nu är det gjort, förmodligen har jag fått igen alla hål och jag har fållat kanterna och kört med sicksack runt kanterna där tyget remsas upp.


före och efter bilder




mina favoriter i bloggvärlden just nu!

hej nu är håret typ brun rött? ja något liknande det är i alla fall inte lika rött som förut men det är mer brunt. lägger upp en bild senare när jag målat mina ögonbryn så ni inte tror att jag rakat bort dom.

tänkte tipsa lite om mina favorit bloggar i dag! :)



KENZA - kul blogg med massor av mode (de flesta borde veta vem det är)


niotillfem - handlar om en svensk tjej som flyttat till new york, hon har en personlig stil och lägger ut jätte många fina bilder på vad hon gör om dagarna.


idavendela - också en modeblogg, väldigt intressanta inspirations bilder och outfits



CJs - kul blogg med många personliga bilder och inspirations bilder


Lindas sminkblogg - handlar ganska uppenbart om smink, har fått väldigt många bra tips från den här bloggen!


Foki - Foki, bor i thailand tar många fina bilder och lever ett väldigt intressant liv.


systrarnabackstrom - väldigt kul att läsa dom de 5 systrarna som bloggar både om vardag och kläder, lite av varje.

Aug. 11, 2011

håller på med klänningen, fållar alla kanter för hand. det är ganska mödosamt kan jag lova! dessutom hittar jag små hål lite över allt och undertråden tog just slut så jag får göra lite mer innan jag fortsätter men har hunnit laga en skjorta och ett par skjorts jag köpte i helgen, bältes hällan gick nämligen sönder.

nu är jag lite i mitt esse (fortfarande exalterad över sockerströaren) men har några kakbrukar som jag fått av mormor som ska tas till öjebyn, dessa är också eller den ena är nils johan och den andra är HJ fabriken i sävjö. nils johan bruken kan man köpa för ca 60-100kr och HJ bruken för ca 100-300kr nu fattas det en del för mig på HJ men det gör inget!




she is so lucky




glada tjejen här va!?

hej sitter i old school OP:n nu, jag vet att klockan är typ ett snart men har inte idas göra mig iordning. ska dra fram min sy maskin i dag och fixa med klänningen. höll nästan på att glömma men fick mina fina jeffery campbell i går!! dom är så fina!

till middag kommer olivia så vi ska bjuda henne på mat och hon ska färga mitt hår brunt och jag ska färga hennes hår också. jo var på loppis i mellanström i går gissar vad jag hittar (det kommer låta hel knäppt) men världens smartaste sockerströare! haha ja jag vet 10kr!! människan kan ju knappast veta vad den sålt! för en likadan på tradera går på ungefär 300kr! 

okej jag kan ju förklara lite bättre varför jag blir så exited av en sockerströare, men så här är det: min mormor och morfar råkar äga en Nils Johan sockerströare, som jag ända sen jag var en liten unge har velat ha av någon weird anledning. varför vill en unge ha en sockerströare? den frågan kan jag faktist inte svara på men varför jag vill ha en i dag är för att den är ju sjukt smart och jävligt retro typ.


man trycker på knappen ovan på och ut kommer sockret under!


ps. bilder på mina campbells kommer senare!!
ps.2 kommer nog bilder på håret också!!
ps.3 klänningen får jag inte glömma heller!!


sunshine in the rain

nu har dom snart fixat mina fönster, jag och mamma drar nog till solariet snart och blir lite bruna ;) sen drar vi nog 25 mil uppåt i landet hem till arjeplog igen.


jag och elin 16 maj 2011


kollage

hej nu sitter jag här och skriver ska upp tidigt i morgon för dom håller nämligen på att byta fönster i min lägenhet. i morgon blir det att sola solarie så jag blir lite brun ;P sen drar vi vidare hem igen kanske åker vi till mellanström i morgon kväll. handlade lite i dag också ja jag vet jag är alltid seg på att visa upp vad jag köpt men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge eller hur? 


Aug. 9, 2011

hej håller på att tvätta min fläckiga soffa. i dag blir det att dra ut på stan och kolla mitt skit internet. man blir utkastad lite då och då från dongeln och det funkar sällan riktigt bra.

en lite bild som jag tog i maj månad som jag har lekt lite med enjoy


♥!

kan inte riktigt hålla mig hihi♥. nu när inte internet dampar loss så passar jag på ;)

bärnstens halsband 10kr


ryggsäck 10kr

me love

men snacka om att man är född med tur när det gäller seckondhand alltså omg! hittade en poncho typ precis sån som är modärn för 25kr. hittade också ett gulligt linne och en 70-tals blus + en stickad tröja med ficka på magen! får inte glömma halsbandet som matchar mina pärlarmband! jag älskar seckondhand! jo fick tag på ett par höga shorts också på nån billig butik i öje dom var på typ rea rea så jag fick dom för 12 hela kr!! fatta najs!




lägger ut mer senare!

kom i dag och far i morron

nu har jag köpt hårfärg igen denna gång ingen henna. ja jag måste förgifta min hårskalle för provade den kastanjebruna och gissa vad? jo det blev typ rödare så det fick bli en vanlig brun färg kanske lite mörkare, men vad ska man göra? och om det är för mörkt är det ju bara att slinga! man gör vad man måste...typ.

i morgon åker jag och mamma hem till mig i öjebyn. det påminner mig om att jag ska ringa finnsson, det ska jag göra innan jag faller till söms. jo, hittade en skit fin rygga på loppisen i colmis, det var sista dagen och vi var tvungna att packa ihop alla saker som vi inte sålt på vårt bord. anyway så var det en mörkbrun skinnrygga för 10kr ja den var ju inte helt i skinn det var typ blandat så jag slog till den är ju bara att kasta eller lämna in på rödakorset om man inte vill ha den längre. sen typ två pälssvansar som ni vet är ju lite hippt just nu :P haha ja ja nu ska jag sluta. 

back to home

hade mina funderingar i går om jag skulle dra med mamsi och papsi hem och stanna hos johanna ett par dagar men toog beslutet att jag åker med hem till A igen och fixar sånt som måste fixas typ måste laga den über snygga klänningen som jag köpte för 2 veckor sen som jag inte velat visa pga att den var lite hålig i vissa sömmar. eftersom jag är den föredetta sömmerska (det var ett tag sen sist jag sydde) jag varit så ska jag ta itu och renovera klänningen. tänkte ta lite före och efter bilder. men har ju lite new stuff som kom in i mina ägor i går så får ta lite pix när jag kommer hem.



här är då vädret tråkigt och grått, kanske en bra dag att åka bil på.

retro


skit snygga glases som jag och johanna löjlade oss med :)

onepiece

varit på rödakorset i en och en halv timme idag. blev ett bärnstenshalsband ettpar skor och en klänning och av mamma fick jag och syrran en old school onepiece ;)


...






like a indian


dom 2 närmaste armbanden som jag kirrat på loppis för 20kr + silver ringen på lillfingret. ringen på pekfingret var den som jag har haft på lagning. klicka på andra bilden för att få en bättre titt på ringarna.


no no noo

ja tydligen så ska vi bara hänga hos johanna i dag typ fixa lite stuff.. trodde att vi i alla fall skulle hinna med något roligt i dag men det värkar inte så kommer att sitta inne på datan hela tiden för det finns inget heller jag kan hjälpa till med. yey. kanske dagen blir bättre senare..


lill sälen hitta jag på google.se

to nigtht is a magic night

hej hade en jätte mysig familjekväll i går det var bara niklas och jessica som fattades. träffade andres nya fjälla och pappa fick spana in johannas lägga for the first time. i dag kanske vi ska dra till nolia mässan och checka in alla grejer. i kväll kanske det blir bowling med familjen igen :)


andré och mamma

framme

nu är jag i umeå.


tog bilden i bilen, lekte med lite olika inställningar. lite läcker va?

umeå

snabbt inlägg kommer ta med min bejbi (kameran) på upptäcksfärd. eller inte, men den ska med iaf. sticker till umeå i dag och hälsar på big bro och big sis. kommer bli najs. det är nolia i helg och var för inte checka in det också? aja det kommer ialla fall inte bli så mycket väsen här på bloggen i helgen, sorry. men när man inte har tillgång så vad kan man göra? men prio numero 1 är att bli frin från förkylningen och hostan.

och nu väntar jag bara på mina campbells!

 

tävling!! - goodiebag


är med och tävlar på Jylice&Fanny för skojskull, man vet ju aldrig om man inte är med så kan man inte vinna alls. tävlingen hittar ni HÄR

Jeffery Campbell!♥

fy vad jag är lycklig just nu har letat runt efter ett jeffery campbell lita skor och hittade ett par först för 978kr tyckte att det kändes lite för dyrt så jag ringde syrran för att överväga, hon ger mig tipset att gå in på nelly och kolla in rean där. gissa vad jag hittar ett par skit snygga jeffery campbell där gör 499kr!! sen hittar jag en rabbatkod på 50kr så jag är lyckans tjej just nu! ett av världens snyggaste skor ska bli mina! nu hoppas jag bara på att dom passar då dom kommer! mums!

♥!


varför ruttna när man kan blomma istället!

Har bestämt mig att göra en make over i min garderob. Slängde ut några gamla plagg ur min ena garderob här hemma (Arjeplog) så kommer att göra detsamma med garderoben i Öjebyn. Började lite då jag var där sist men mer ska ut eller tas hem till A. Så jag switchar lite kläder. Har behållit oldisarna mina fina vintage kläder som jag ärvt och funnit på loppis och lite nytt. I sko väg ska det också rensas men jag tror inte att det blir lika mycket där, bara för att jag älskar skor.

Var inne på bik bok i måndags och oj så fina kläder!! Vinrött, senapsgul och svart. Äkta höstfärger blir ju typ kär! Bara för att det är så mustiga färger som kommer vara inne i höst så betyder det inte att jag ska skippa alla fina färgglada plagg som jag äger. Som sagt jag älskar färgglatt! Men vill ju nästan se ut som en regnbåge, men det ska jag bespara er på. Måste även kasta en massa papper från 2:an som man inte behöver. Så blir lite make over i lådorna hemma kanske skaffar jag mig lite mappar att sortera i.

Varför allt detta? Jo för att i vintras kan man säga att jag var ganska.. Deppig om man frågar mig så skulle jag behövt lite uppåtschack (lyckopiller), ja jag mådde inte bra. Instängd i lägenheten och grinade varje kväll. nog om det, när jag gick i 9:an så kan man säga att jag hade en liknande period men med andra orsaker och jag tappade gnistan helt. Våren kom och allt blev bättre, började på gymnasiet i en ny stad vilket resulterade att saker och ting gick framåt.

Ja ni vet ju att i 9:an är det ganska mycket att bestämma och då valde jag mode design (som jag sagt 2år innan att jag skulle gå) men var lite tveksam om jag skulle ta mig in så jag sökte om till Grans och där hamnade jag. Så egentligen är jag ett riktigt mode freak älskar nytt mode och gammalt mode. Men inte för ens nu har jag haft ork att gå tillbaka till mitt gamla jag, eller ska jag säga nya jag. Så i sommar jag snappat upp riktigt mycket D-vitamin (även om det inte syns) och städat ut alla gamla kläder som jag typ aldrig använder för att få in alla friska färger.

Jag måste verkligen tacka bloggen och alla mina underbara läsare som jag har fått under senaste halvåret att jag har tagit mig tillbaka och full av inspiration som jag fått av många andra bloggare och mina vänner och familj som ställt upp för mig. tack tack!


trassel

fortfarande fett förkyld. bilr honungsvatten och hänna färgning. köpte min kastanjebrun men tänkte bara låta det sitta i 30 min annars brukar jag ha det i en och en halv. så vi får se hur det ser ut. vill ha brunt nu och om jag inte är nöjd så måste man väl plocka fram.. bam bam bam!!!! blekning! rena döden för håret och för kroppen! nä då får jag fan gå rödhårig hela mitt liv eller snagga av mig kalufsen! på tal om kalufs så såg jag trassel i går och hur fin film är det inte? den är nog en av dom finaste hithills! en av mina favvisar helt klart!


men bläääääääääää

hej mår skit i dag. har fetaste förkylningen så kommer bara ligga i soffan hela dagen och se på tv-shop. yey.
vi får se om det blir nå pix i dag kanske på alla saker jag köpt och på massa ps bilder, jag kommer typ leva för att redigera bilder! men vill inte vara med på bild i dag dels för att jag är sorig och äcklig och sen har jag typ en giganto finne vid kinden, eller jag har mosat den så har ett fett sår i fejan istället. varför ska man vara och pilla? när man är förkyld / sjuk så är det fan ingen idé att klä sig i annat än pyjamasen för vad man än tar på sig (även om man är ren) så känner man sig skitig och äcklig.  



ännu en ps bild, haha snygg katt i hörnet xD

heja heja


någon som har ett tips på vad man ska göra och är det någon som vet men killen är?

mange mange mangee.

har äntligen skaffat mig photoshop! lyckligaste tjejen! i dag sticker jag till arjeplog och lodar där ett par dagar innan jag åker till umeå till johanna.
ni ska veta har skit mycket att visa er tyvärr inga bilder från PDOL men har shoppat lite och hämtat ut ringen som jag har haft på lagning. allt det kommer upp i veckan för kommer inte ha något annat att göra än att fota för alla mina vänner jobbar :<

måste ju visa sliver ringen jag kirrade på loppis och dom indian-inspirerade pärlarmbanden! + en massa massa mer är ju ledig nu så kan göra allt jag inte kunnat. snart är det höst också man känner det på lukten ute och snart håller björkens löv på att ändra färg. den finaste årstiden är på G!!!

 

gjorde bilden på typ 5 min och jag är faktist stolt min första ps bild! vad tycker ni?

jag lever.

hej är lite seg efter helgen men är i min lägenhet just nu och rebecca är här och hälsar på men hon gick ut för att träffa emelie. åker nog hem i morgon men det har varit super skönt att vara i läggan och bara vara ta det lungt och så. men efter helgens bravader har man dragit på sig en snuva, typiskt när man har blivit ledig!!! men jag försöker kurera mig så gott jag kan. min handled har blivit mycket bättre och shoppade i dag. hämtade ut ringen som jag skulle, den var super fin såg ut som ny helt kart värt. köpte mig en (fake) skinn jacka som var tan-färgad har velat ha en i typ 2år. sen vart det lite grejer på rea också och på rödis. var och badade i går och i dag med det var säkert runt 20 grader i vatten super härligt nu ska jag krya på mig och se en film med rebecca! byebye!


RSS 2.0