kom i dag och far i morron

nu har jag köpt hårfärg igen denna gång ingen henna. ja jag måste förgifta min hårskalle för provade den kastanjebruna och gissa vad? jo det blev typ rödare så det fick bli en vanlig brun färg kanske lite mörkare, men vad ska man göra? och om det är för mörkt är det ju bara att slinga! man gör vad man måste...typ.

i morgon åker jag och mamma hem till mig i öjebyn. det påminner mig om att jag ska ringa finnsson, det ska jag göra innan jag faller till söms. jo, hittade en skit fin rygga på loppisen i colmis, det var sista dagen och vi var tvungna att packa ihop alla saker som vi inte sålt på vårt bord. anyway så var det en mörkbrun skinnrygga för 10kr ja den var ju inte helt i skinn det var typ blandat så jag slog till den är ju bara att kasta eller lämna in på rödakorset om man inte vill ha den längre. sen typ två pälssvansar som ni vet är ju lite hippt just nu :P haha ja ja nu ska jag sluta. 

Kommentarer
Postat av: June

Sv: Hehe.

Det beror på vad du har för typ av hår. Kan du beskriva det lite?

2011-08-07 @ 22:22:50
URL: http://junesabstracts.blogg.se/
Postat av: en blogg om 5 systrar

Dagens blogg!! Vill du vara med så kommentera bara "jag är med". Så väljer vi ut en på tisdag. Lycka till:) Kram<3/Systrarna Backström



http://systrarnabackstrom.blogg.se/2011/august/dagens-blogg.html#trackback

2011-08-07 @ 23:30:49
URL: http://systrarnabackstrom.blogg.se/
Postat av: en blogg om 5 systrar

systrarna svarar: Vad roligt att du är med i dagens blogg!!:) Kram/Systrarna Backström

2011-08-08 @ 13:06:33
URL: http://systrarnabackstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0