gammal blir man

tänka sig hur mycket man förändras under alla dessa år!


en liten samling av bilder på mig genom tiderna:)

Jag har fått BREV!

Titta! Jag har fått brev! Det var inget brev med makaroner på, men det var från Fanny! sen hon var i vietnamn. Vad glad jag blir över att få brev, mer brev tycker jag. E-mail är inte samma sak och inte sms heller. Detta ska ändras på tycker jag. Nu ska alla vänta sig brev av mig i framtiden! :)

Ute är det super skönt! Det har äntligen blivit blida, bara 0 gradigt. därför var jag tvungen att ta bilden på mig och vykortet utomhus! hihi :') 

:D

Genom dina ögon

jag lyssnar på ljudbok.


dagarna går snabbt.

denna vecka har gått så fort! jag vet egentligen inte vad jag ska skriva men jag har köpt en ljudbok som jag sitter och lysnar på. i går fick jag enn jätte fin bild på en fågel. i dag for jag till stan och fixade en ny bh vilket var mycket behövligt.. eller jag har inte köpt den än, den fanns inte i lager så hon skulle beställa hem rätt storlek. så jag får den säkert till veckan eller nästa. men just fan lovet! hoppas den kommer innan dess.. det fixar sig säkert.


Dagens bra saker

I morse när jag gick till skolan var det -30. Det var kallt men samtidigt uppfriskande. När jag gick förbi en buske full av små feta söta fåglar väntade jag mig att de skulle flyga sin kos men de stannade kvar i busken och tittade på mig när jag gick förbi. När jag var hos barbro tyckte hon att jag förklarade vad som hade hänt i en historia på ett mycket fint sätt. Bridget jones dairy är kul! Jag har kottrat fula bilder på post-it lappar. Jag köpte semlor för att jag är värd det efter 2 dagar med prov. Det är onsdag, då orkar man inte diska.

-Fånga dagen!

// Maja

läxor:√

Snart har man gjort allt som ska göras, alla uppgifter som är kvar är snart färdiga för att skickas in. I morgon är det engelska förhör, ska plugga lite på det. I helgen ska jag skriva klart min engelska historia och så ska jag skicka in den. Jag ska prata med Monika om när jag ska göra fysik provet och jag ska skicka kemi redovisningen till Anki.

Jag har nu också bestämt att jag ska skita i kemi A för jag suger totalt på hela kursen har klarat ett prov av 5st och det kommer fler. Det känns bara deprimerande att fortsätta försöka. Jag ska gå på lektionerna så jag får IG i krusen, det är ju ett betyg faktiskt. Om jag slutar gå på lektionerna kommer jag få ett streck och det är inte ens ett betyg. Tur att jag har fixat så att man slipper kemi B.


Bläää!!

Det känns ju tråkigt att man ska behöva göra såhär men jag vet redan att jag inte kommer klara detta, jag orkar inte slösa en massa energi på något som jag vet är för svårt för mig och som jag vet att jag inte kommer att klara. Man vill ju inte gå ut med en massa IG:n men man får ju ha ett visst antal IG när man går ut och jag kommer att ha ett. Jag ska kolla med syon hur det var med det där med slut betyget.


måndag

hej i morgon ska jag ha prov. jag hoppas det kommer att gå bra. tack och hej leverpastej!

Feb. 20, 2011

Snart är min lägenhet kliniskt ren, håller på att plocka ihop allt skol material och små saker. De ska ligga på sin plats! Det är bara diska bädda och låta golvet torka sen är allt klart! Skönt att få det undanstökat!

   

allt glittrar ;)


Resultatet:

   
   


hej fotodag?

tja, nu sitter man här helt ut vilad och fräsh (lite mör också). skulle egentligen slita i ladugården i dag men jag och mikaela tackade nej till det och vi har fått vila ut! skönt. i dag ska jag ut och fota! solen skiner och det kliar i fingrarna för att få fota! skulle fota mikkiz i går till hennes nya awsome blogg som hon har gjort, ni kan gå in här!!

jepp och jag lovar att jag lägger ut någon bild om jag får till något bra ;)

...

Nästa gång jag åker utomlands ska jag åka någonstans där jag kan lära mig att surfa, visst skulle det vara häftigt!



HAHA!


Ni kommer inte att tro det!

Jo, det är sant jag pluggar matte och det går bra, jag förstår! Det är ett underverk, detta har inte skett sen gud vet när. Det är fantastiskt, otroligt, underbart jag känner mig faktist duktig och stolt!

Efter det skakande beskedet som kom när jag fick se mitt kemi prov så tror jag faktist att jag kan och jag vill nu. Reusltatet blev vad jag trodde men jag trodde inte att det skulle vara dåligt.

Alla atomer och molekyler har något emot mig, de är som en giftig syra mot min hjärna och raderar allt jag försöker lära mig. But dom are going down NOW! I morgon ska jag bevisa mina matte skills på provet och jag önskar och hoppas av hela mitt röda pluserande hjärta att jag ska fixa det!


bilden är tagen från google.se


ny

Jag har en ny header

det är PMS

Nu vet jag och det kanske inte är det rätta svaret på varför jag mår som jag gör men jag tror jag har hittat rätt. jag har PMS. Japp, inte vad jag trodde men fick en liten aning om att det kunde vara det när jag såg en reklam om PMS-piller. Har också läst på lite om ämnet och det verkar stämma.

info:
VAD ÄR PMS:
PMS betyder premenstruellt symptom och drabbar 6-7 procent av alla kvinnor i fertil ålder. Två procent lider av ännu svårare problem.PMS startar när östrogennivån i kroppen ökar samtidigt som progesteronnivån minskar. Detta inträffar alltid mellan ägglossning och en till två dagar innan mensen kommer.
Vilka är symptomen?
Humörsvängningar, illamående, fumlighet, minnesförlust, utmattning, yrsel, oro, kramper, migrän, koncentrationssvårigheter och så vidare. Man kan också få ont i brösten, öka i vikt, få problem med huden i form av acne eller känna sug efter fet och salt mat.
Hur behandlas det?
Antidepressiva läkemedel kan hjälpa mot de psykiska symptomen. Jättenattljusolja och vitaminer kan också hjälpa. Tänk också på vad du äter samt att motion frigör mycket lyckohormoner.


informationen har jag hittat på
aftonbladet


jag hade velat men jag orkar inte

Hej hade velat skriva om yrkes messan som jag var på idag men jag orkar inte jag känner mig ledsen. jag... nä orkar helt enkelt inte jag gråter av ingen anledning. eller jag kanske har en anledning, för att jag känner mig ledsen. men vad är jag ledsen över när jag har haft en bra dag och allt?


Mat.

Hej, ska snart sätta mig och plugga på matten som jag ska ha prov på snart. Men först så måste jag faktist säga att jag måste bli bättre på detta med maten. har varit jätte slarvig nu sista veckorna med att äta bra, kan också bero på att jag har haft ett hungers sug hela tiden. Men jag ska inte skylla ifrån mig för mycket för det beror nog mest på mig själv att jag inte kan hålla pli på mig. när man har ätit en godsak så har man fått smak för godsaker men nu i veckan börjar socker avvänjningen igen och jag ska bli en riktig hurtbulle (på riktigt denna gång!). Ska också gå till nautilus i morgon och köpa ett simkort så jag kan sticka dit och simma. Det känns skönt att jag har bestämt mig igen att jag ska bli nyttig, jag vet ju att jag mår bättre av det och det är ju de man ska sträva efter eller hur?


läxor...

jahap nu sitter jag hemma i arjeplog och gör klart lite skoluppgifter. det har varit en ganaska seg helg, när jag kom i fredags så träffade jag olivia vi köpte lite gott och sen hyrde vi en film (grown-up's) som var hyfsad lite små kul men jag hade förväntat mig att den skulle ha varit roligare.

Igår gjorde jag typ inte mycket jag såg två avsnitt av lots (legend of the seeker) så nu är jag på avsnitt 21, två avsnitt kvar och jag har avvärkat hela sesong ett. Mamma tror att det beror på lots att mitt internet går segt nu, för tydligen har man bara 48 timmar på youtube, men varje avsnitt av legend of the seeker är en timme och jag hade då sett 18 avsnitt så jag hade alltså sett 18 timmar på youtube. HA! Inte 48, så resten måste vara en blandning av spotify, facebook, blogg.se och blogglovin + lite spel som mikkiz spelade typ..
Anyway så såg jag dream girls i går och den var jätte bra! Sen la jag mig och sov. 

I dag har vi firat Johanna, hon fyller år i morgon. så vi har käkat tårta och allt som hör till. i kväll bär det av till Öjebyn igen.

// Majjen 

ny frippa


WTF?!

jag fattar inte fick typ ett jätte konstigt sms av mitt internet i dag att jag typ överskridigt min data mängd för denna månad? fattar inte.. nu går internet cepe sakta och det pallar inte ens med spotify. hur kul är det? inte det minsta och jag som ville se färdigt legend of the seeker, this sucks! men det kunde ju ha varit värre typ att det inte funkade alls, men ändå! inte kul asså!


men mumma!

mmmmmmmmmmmm! alltså nattens snygging! honom kommer jag att drömma om i natt. har sett 10 avsnitt av legend of the seeker och jag har verkligen fastnat för serien och sen så kan man inte få nog av Craig Honer, han är verkligen het, asså typ hetare än solen! pax mig! 


new glases

glasögon par nr1
glasögon par nr2

hoho

Det är sjukt att lite ändring på maten kan få en att tappa så många centimeter! Innan jag fick magkatarr (vilket jag tror jag har) så hade jag förlorat 5cm runt magen och nu är det 7cm, men jag tror dom två centimetrarna beror på att jag inte har någon matlust för jag är illamående och har ont i magen 24-7. men nu har jag varit på apoteket och införskaffat mig lite mediciner så jag håller tummarna på att det ska bli bra snart! så får jag ta det lite lungt nu när jag är hemma, det är ju p.g.a. stressen som förmodligen har gjort så min mage har ballat ur.

// stressa inte, M

FY!!

äkelpäckel, inte kul har kopiöst ont i min mage! vete fan varför men ont gör det. så idag blev det hemma plugg, har nästan pluggat mer nu här hemma än vad jag brukar göra på skolan, weird. det fula är att min magvärk kommer i vågor så ena stunden funderar jag på om jag kanske ska gå till skolan och då helt plötsligt slår det till igen! jag har inte vågat äta något ännu om det skulle bli värre.

Anyway. Så såg jag och elin en skit bra film i måndags, The book of Eli. det är inte den nyaste filmen men den var verkligen sevärd! den var inte seg och tråkig den var spännande och hade en mening vilket många andra filmer kan vara lite långtråkigt med allt dödande och skjutande och sånt, men så var inte the book of eli.


//M

RSS 2.0