En Kyss Av Sommaren

fotade lite i går och under helgen. så nu kommer det lite härliga sommarbilder.












jag älskar när man är ute och går och let plötsligt känner man en härliga doften av bommande blommor


nu är det inte länge!

hejsan alla glada! (och alla andra) i dag slutade jag kl 14.00 och jag funderar på att gå ner till sveriges djupaste insjö för ett dopp, om jag vågar. det brukar nämligen vara jävligt kallt men det kan också vara skönt nu när det är 24-25 grader ute!

nu börjar det närma sig torsdag då jag och olivia ger oss av till peace & love! längtar som tusan och mamma är rädd att vi inte kommer att orka köra 90mil. men jag tror att det kommer gå väldans bra och vi taggar med gammla klassiker som hey macarena och pocketful of sunshine. jag tror jag ska börja packa snart så jag absolut inte glömmer något. 

sen så fick jag mig lite respons om att jag borde lägga ut outfit bilder med seckondhand fynden. så här kommer gårdagens. ursäkta att bilden inte så jätte bra, glömde stativet hemma i öjebyn!

 
    
Väskan är köpt 2009 på en loppis för 25 kr. Bältet är köpt på en loppis för ett antal år sen, har två fäger till i samma. skorna är köpta förra veckan på loppis för 20kr

free time

hej alla fina! har inte haft tid att blogga något under helgen dels för att jag har jobbat och för att jag har stuckit ut till stugan direkt efter jobbet. men i dag är jag ledig och ska ta vara på det, såhär är mina planer för i dag:

jag ska käka för jag dör snart om jag inte får äta! sen ska jag duscha efter det så ska jag ut på plassen, första stoppet blir banken för att aktivera mitt bankort sen drar jag till museet för att köpa mig en ring (tanken var att jag skulle köpa den från guldfynd by kenza men jag ändrade mig och vill ha en mer norrländsk ring) sen kör jag freestyle med vad jag gör sen härligt va? :)

sen så måste jag kolla med mina gulliga läsare om vad tycker ni om att jag lägger upp det jag har köpt på second hand? vad tror ni om outfits bilder med alla dessa fina saker som jag hittar? :)


Stievie Nicks


2:a hand

var på förhandsvisning på en loppis i går vi har nämligen ett bord där och titta vad fina saker jag tog med mig hem!! :)


men titta vad jag hittade på loppis! en regnmössa :P

sandaler för 20kr är inte dåligt speciellt då dom är i min storlek!

ett halsband som jag gillade!

working progress

hej. första dagen på jobbet
det var en ganska lungn dag i dag gick krus och sen vanlig dag. en bra börja jobba dag. sen blir det jobb hela vackan ut jepp jepp. känns lite tungt men samtidigt bra. fick en bra början och det kommer nog fortsätta nu på det viset, kan ju nästan alla rutiner nu. känner mig faktist lite stolt och vill faktist till jobbet i morgon eller det vill jag ju annars också men vad jag menar är att jag känner mig så på G att jag inte tycker det känns jobbigt att kliva upp på morgonen!!! det ni!


bild sen 2009 då jag jobbade på loppisen i mellanström vilket var ett skit jobb


i thinking about summer

hej i dag har jag inte gjort ett skit eller jo, jag var på möte på banken så nu har jag en internetdosa yey me! sen så var jag och pappa på bibblo och låna lite böcker och filmer. har redan hunnit se en av filmerna så den sista blir nu då. det blir världens finaste film across the universe för er som inte vet vad den handlar om så är det en film som spelar ut sig under 60-talet och i den filmen har vi jude och lucy som blir kära och en massa sker.. men det bästa med filmen att dom har gjort den som filmen mammamia fast med bam bam baaam....: beatles! så det är typ ca 30låtar som de underbara människorna har gjort med i filmen!!

nog om det i morgon börjar jag jobba suck, känner mig inte så taggad men det går nog över när man väl är inne i jobbandet. det brukar alltid vara så att man inte är så tagg eller lite nervös till och börja med men sen då man väl har börjat går allt som en dans! haha jag hoppas att det går bra de 4 ½ veckor som jag ska jobba och mitt i hela jobbet kommer jag och olivia sticka till peace and love. (BTW, någon som är intresserad av en P&L biljett? för det är så att olivia har en till övers. vi skulle bli jätte glada om det är någon med körkort som vill köpa så vi kan samköra ner till borlänge. biljetten går på ca 1600kr och är för hela veckan, vi kommer att åka dit torsdag kväll.) sen kommer jag ha en vecka mitt i smeten som jag är ledig, GR8! och när jag går av för sommarn beger jag mig till PDOL. spännande.


i dag, idag har jag tråkigt.

blää så ini tusans så tråkigt jag har. hejdå.


lite nytt


ny-gamla klackar från myrorna


sen splitternya nike dojor. nu är jag cool.


nu kommer det pix :)

hej det är typ fint väder i dag men ack så kallt. det blåser, inte alls skönt. men jag passar på att ladda in bilderna på hårddisken och in på killingtony.blogg.se (hah ja jag vet att det är ett fjolligt blogg namn det är sen typ 2007(då man inte var så värst cool) men pallar inte byta) but here comes tha pix.

 
jag dagen då vi skulle åka till götet. hade bränt mig som fan på axlarna och i nacken vilket syns på bilden.


jag och niklas stack ut med några göteborgare på korgen tog ett tag innan vi hittade ett ställe där jag fick komma in. tydligen så har typ alla pubar 23 som åldersgräns.


vi gick upp på ett "berg" som låg just utanför niklas lägenhet!




jag och mormor åkte in till stan och inspekterade. på bilden så går hon för att stå på trappan till operahuset för att hon hade gjort det när hon var i sidney utanför operahuset där.


sen åkte vi göteborgshjulet. på bilden ser man mig och hjulet.

fotade uppifrån. sen stack vi och åkte paddan riktigt turistigt.


ohohooo lalalaaaa





nu är jag tillbaka! ;) i alla fall för ett par dagar, börjar ju jobba på tisdag och fyra ½ veckor frammåt. det kommer mycket troligt vara dålig update beroende på hur mitt schema ser ut.. men vi får se ska inte säga något i förväg. jag har en massa bilder jag vill lägga upp nu men jag har ingen ork till att ladda in dem på datan. köpte ett par skit söta klackar på myrorna i går. de är bruna fet klack och liten snörning längst fram. sen har jag vanliga skor som jag köpt nya inte seckondhand. de blev nike skor, är lite rädd att de ska se stora ut men wtf vem bryr sig? sen har jag köpt ett nytt linne från JC och en stickad tröja (skit fint). sen har jag fett med inspiration nu från Stevie Nicks och Yoko Ono. njas.

puss puss / maja

en natt i göteborg

klockan är snart halv 2 och det känns som om man just har klivit upp. jag och niklas hade en super kul kväll i går. det blev verkligen inget man har väntat sig och vi dansade som små tossiga tokar. :)

framme

nu är jag i göteborg.

väntar och väntar

nu sitter jag i luleå och väntar kanske både på att vi ska rulla iväg med tåget och för att se hur det gått för johanna på tentan! jag hoppas att hon klarar den! i dag är det supervarmt och jag håller fullkomligen på att dö, min solbränna gör inte saken bättre kan jag ju säga... inte skönt. men tydligen är vädret dessvärre i götet inte något vidare, jag som hoppats på super bra väder men är det inte blöteborg vi ska till eller? :P nä jkag hoppas på bra väder i alla fall! :)

här kommer en bild på mig och mikkiz som är tagen från skolans blogg


sommarlov!!

ja det är när man är ute i solen och leker som man blir brun.. och bränd. suck, jag har bränt mig. mina axlar är knallröda och bränner som tusan. jag hoppas att de blir lite mindre i morgon men annars är hela jag typ brun röd som kommer gå över till brun i morgon hoppas jag. men jag är glad för jag behöver inte slösa pengar på att sola solarie utan jag fick min fina norrländska sol i dag! kanske också världens skönaste skolavslutning.. vi kastade oss i sjön och badade för fullt utan att frysa!! det var otroligt skönt! så jag är glad ändå fast jag är bränt som en korv kan bli om man steker den förlänge på ena sidan. tyvärr har jag inte fotat i dag men de kommer garanterat komma bilder efter göteborg resan. juste har jag sagt att jag ska till göteborg i morgon? :) det kommer bli awesome!


en favorit i repris! ;)

nu vill jag bli brun!!

hej var lite ledsen över att jag missade all sol i dag pga att jag tvättade så jag begav mig (efter jag var i stan ) till solariet. så nu är jag lite gladare! funderar på att vara riktigt busig och kliva upp tidigt i morgon och sola igen :P har ju ändå sovmorgon i morgon! :D

bilden är jätte gammal.. sen juni 2008 i tunisien

count on me

hej alla sötisar!! har en ledig dag i dag från skolan! de ni! skönt för jag tvättar och städar lägenheten eftersom jag inte kommer att vara här förens PDOL. så nu packar jag för fullt och städar och fotar. känner mig skit nördig som tar med mig kameran exakt överallt! ja, systemkameran. är det inte kulmpigt att släpa på den? nej för jag blir så lycklig av fina bilder att jag nästan kan släppa en tår! :')

i går var det världens finaste fotodag! så nu kommer det en bildbomb till (^v^)

fanny går till skolan
jag och fanny passade på att ha klänning när det var skit varmt och soligt!

petter kastade gräs på mig och elin. detta ledde då till ett litet krig då jag och elin jagade petter runt hela skolområdet med gräs i högsta hugg!

petter gömde sig uppe på taket.


elin och petter posar


vi lagade 3 rätters middag på nbp:n och petter var stand-in matlagerska.


vår delicous efterrätt: vitchokladmosse med hallon och melon


vi fick fika för 3:e gången den dagen. helen bjöd på kolatårta!


men elin föredog myror haha skoja!



efter fikat skyndade alla sig hem för att duscha bort all svett. sen möttes vi alla på gräsmattan utanför mig och fanny och tog en massa kort tillsammans! :)

sen drog vi till hammenviken där det var grillning, brännboll och bad.

badning på G!

lina badade som tusan hon trivdes som fisken i vattnet!

det var världens vackraste solnedgång också

det var i går :)

bildbomb!



fick min fjärrutlösare då jag kom hem!♥


jag och olivia roadtrippade upp till galtis


tittade på balen där camilla såg ut som en vacker prinsessa!


 jag camilla och rickard åkte till racksund. medans rickard var kvar så åkte jag och camilla vidare för att fota lite!









jag och olivia picknickade i nåtti med ramlösa och karra.


jag och olivia såg sen charlies änglar och sen shaun of the ded. då var klockan kvart i ett och jag gick hem, men det råkade vara super fint väder och en skit fin solnedgång så jag stack ner till rotchelviken där jag fotade som en liten nörd.



och denna bild som avslut på bild bomben :) 

nu är jag tillbaka

Hej nu är jag tillbaka med ett såntdärr tråkigt inlägg utan bild. Men visste jag hur man gjorde så skulle jag ladda upp bilder som tusan! Jag sitter i bilen påvåg till öjebyn igen och jag har haft världens bästa helg! Jag har inte haft såhär kul en gud vet när! Jag har skrattat och varit glad och varit men två av världens finaste människor camilla och olivia! Jag har tagit jätte mycket fina bilder så när jag kommer hem till läggan kommer det att komma en bild bomb och jag ska ladda upp lajvbilder på fb şå jag ska länka dom också. Nästa helg äker jag och mormor till göteborg. För att träffa brorschan. Hejđå

blogg paus!!!!

hej alla nu är det såhär att jag är hemma och lever loppan och är faktist ledig på riktigt inget plugg eller jobb så jag kommer inte att blogga tror jag, kan inte lova något men förmodligen kommer det inte komma upp något förens till veckan. eftersom jag suger så la jag aldrig upp någon bild sist jag skrev så jag tänkte att jag får väl rota fram någon i dag då.



jag och syster under påsken

RSS 2.0