tjejkväll

hejsan har varit lite låg i bloggningen i veckan även om jag haft fett mycket tid. men det handlar ju om att ta sig tid ellerhur? ;)
i går var vi ut till djuptjärn och flugfiskade och käkade abborre stekt på morrika det var supergott. vi fck dock bara en fisk en liten harr, abborrarna hade vi med oss. vi 18 tiden drog vi iväg hemmåt och då hoppade jag in i duschen och ut på en trevlig tjejkväll på stan! köpte inget men det var trevligt i alla fall.

Mikkiz var och gjorde sig snygg! (fast det var hon ju redan!)


det var värsta stormen i går!


new

har möblerat nu, är inte riktigt klar men så gott som. ska ju ta undan det stationära datorn (den jag skriver på) när jag fått min laptop och den kom i går hem till arjeplog så nu väntar jag bara på att någon snäll filur ska ta med sig den när de rullar förbi piteå. så databordet ska veck eller ner i förrådet och matbordet ska upp och byron ska ställas där data bordet står nu.
men hittills är jag super nöjd och det kommer bli ännu bättre när jag fått in bordet och bort med den gamla datan! :D
efter:
lite halv taskig bild men nu ser ni iaf

makeover på G!

dålig bloggning men tänkte så ni får se hur min lägga ser ut nu och efter möblerningen. nu har ju min bär bara dator kommit så jag får kompromissa med lite möbler osv. men slutade skolan 10.00! så har hela dagen på mig att pyssla på ;)

gif - my look

|kofta - H&M| skor - nelly| kjol - hemsydd| strumbyxor - ginatricot| linne - JC|
väska - bölebyns garveri| sockar - norge| jacka - H&M|

gif bild från norge


hälsade på Olivia och hennes Devon rex kattunge Mymlan


Norge har så mycket vi inte har och vi har så mycket Norge inte har.

i kväll kommer det en massa bilden från norge och lite annat smått och gott! :) juste fick en hel bokhög av mormor i dag. efter som de ska flytta så har hon städat ut en massa grjejer så fick jag en massa roliga böcker som trollkarlen från oz, nostradamus profetior, drömtydar bok och en bok om sägner i kina och massa andra ställen! :) 
köpte mig en ny ring i norge, en blodstens(hematit)ring!


Sept. 23, 2011

i dag åker jag hem. gud vad jag åker hem nu för tiden! men har ju en stor önskan att min dator ska komma i dag och kanske, kanske om jag håller mina tummar riktigt hårt så kommer den i dag! den är ju påväg nu så det känns prima.
tänkte inte plugga något annat än historia och engelska i helgen så försöker göra undan allt vad jag kan! börjar kl13.00 i dag så jag hinner vara på lektion drygt en halvtimme innan jag ska iväg på bussen hem. oroar mig lite, har fått en rädsla av att åka bli/buss sen jag voltade med bilen. det går bra bara jag håller ständig blick på vägen. kanske har jag tur och somnar så jag slipper sitta och kika ut hela bussresan.
kanske åker mna upp till stugan i helgen eller så hittar man på mågot skoj med mikaela vi får se packar ner min kamera och satsar på att det ska bli en bildbomb på söndag!

detta är MINA åsikter och tål du inte dom behöver du inte läsa min blogg!

det känns som att jag har gjort dagens goda gärning i dag faktist. det känns bra att göra något bra för någon annan ibland :) som situationen är nu så känns det bra. är ju så in i h**vete less på att folk ska vara så.. vad ska jag säga.. taskiga, snäsiga och ja helt och hållet oförskämda mot varandra, det är så grymt tråkigt att befinna sig i en miljö där alla behandlar varandra som om den andre inte har några kännslor över huvudtaget. ingen tänker på hur dom talar med varandra och på vad det egentligen pratar om! för engångs skull kan väl alla tänka på att göra något bra istället för att klanka ner på andra. jag säger bara som jag tycker
over and out!

jakten på solen

En kvinna attackerad av regnet. Bad till högre makter i går att jag önskade mig sol och inget annat för en lång tid innan vi dyker in i höstmörkret 4 real. Vaknade och hörde inget smatter mot rutan, gott tecken. Gjorde mig i ordning men tog med mitt fina regnbågsfärgade paraply för att vara på säkra sidan. Peppar peppar. Det började regna efter första steget utanför porten till trapphuset.  Gick hem till Mikaela och från henne var regnet över sicken lycka tänkte jag, kanske spricker det upp och jag får vila mig i solens trålar i dag?!

 

Dagen gick vidare och vi såg film på svenskan mörkt och dystert ute, detta var då runt 12-13 tiden på dagen. Läraren öppnade fönstret och alla i klassrummet kunde inte låta bli att huttra (inte av den äckliga stanken av fotsvett eller andra kroppslukter som till kommer efter några timmar i ett klassrum), kalla vindar blåste in och vi fick lov att stänga fönstret. Vi var långt inne i filmen och då plötsligt hände det! Jag såg solens strålar som försökte tränga sig in igenom rullgardinen som hängde för fönstret. Hade jag varit närmare fönstret hade jag försökt att känna på de solkatter solen gjorde genom fönstret och på bordet närmast. På några sekunder, lika snabbt som det kommit försvann den igen.

 

Men dagen var inte över ännu, hade fortfarande marschen hem att ta mig an. Förhoppningsvis skulle jag slippa de stora blöta dropparna och ta mig lycklig och torr hem men så var inte fallet i dag. Jag hann att går ca30 meter innan regnet anföll mig framifrån bokstavligt talat. Vinden tog tag i regnet och förde de stora blöta dropparna mot mig. Jag kunde nästan skydda mig helt med det regnbågsfärgade paraplyet men det tog inte många sekunder innan mina skor och strumpbyxor var helt genomblöta. Förhoppningsvis klarar jag mig bättre i morgon. Önska mig lycka till!

 


regnet kan ju ta sig någonstans!

är så förbannat less på allt regn, kan det för fan inte ta och sluta någon gång. vill ju att solen ska titta fram snart! det suger att vakna på morgonen av att höra regndropparna smattra mot rutan! jag vill ju vakna av att en liten ljusstråle som petar mig i ögat! lite omväxling hade varit skönt, det räcker inte med 3 dagar med sol efter 3 veckor, jag vill ha mer! now you know...
inte min bild

dagens


hello

har sugigaste schemat i dag. en lektion kl 08.20 och en kl 14.10, fetaste hålet ogillar när det är massiva hål dådär och man får typ bara vänta på att gå hem för dagen. ska iaf till specialpedagogen 13.05 så får undan lite grejer. i kväll blir det rå plugg ska göra en massa kossa läxor och göra svaren till historia frågorna + att jag måste skriva in engelska orden i meningar och lära mig orden. blä men man gör vad som måste göras. satt och såg alla utkomna avsnitt av awkward i går så nu väntar jag på det 10:e avsnittet ska komma ut. så bra rekomenderar starkt till alla som gillar chickflicks!  


yep i need to workout..

har upptäckt att jag har fett dålig kondis! fan mår typ dåligt att vara så otränad! jag vill ju träna!!! men då har vi det lilla kruxet.. jag har ju haft/har hjärnskakning så jag får inte träna på ett tag! så det är typ bajs.. men de är väl bara äta nyttig mat och gå på lite extra promenader. blä tråkigt.. aja vill ju inte bli ett fet arsle så.. borde ju kunna börja träna nästa vecka? då drar jag till simhallen och simmar 5km! :) haha ne men iaf 1km! :)
blir nog en lång promenad i kväll

kretslopp

hatar att mitt internet aldrig orkar ladda upp bilder med bättre kvalla, måste alltid göra dem mindre! :<
scarf lindex, skjorta serious sally, bälte gina tricot, jeans crocker, stövlar kadett classic viking, ryggsäck kånken fjällfräven.
som ni såg i förra inlägget så slutade jag kl13 i dag det var super skönt för jag har pluggat i ca 1h och 30min och jag ska snart fortsätta är inte riktigt färdig. vi började med en ny kurs i dag också, kretslopp. den verkar jätte rolig och ser framemot den! vi kommer att snacka om stenar!! ja jag kanske inte sagt det men jag har en liten förälskelse i stenar, har en hel skål med stenar vid sängen! xD  anyway så är jag hel tagg inför det och ska satsa på MVG i den kursen ;)
här är min outfit för i dag ;)

ksdjgsdlg


today

jag vet att jag har varit usel på att lägga ut outfits men i dag ändar jag på det ;) nu kommer det en hoppas ni gillar't! :)

dagen outfit- jeans crocker, jacka H&M, skjorta H&M, scarf indiska, skor nelly shoes, väska kånken fjällräven.

hej

åh spanade in de nya skorna på nelly. sjukt snygga! de har fått in några som påminner starkt om jeffery campbell lita skorna. känner mig grymt sugen men jag ska spara pengar kommer dock få igen pengar från nelly pga att jag skickade tillbaka "batman dräkten" i dag. såg ut som en svart flygekorre i den, inte snyggt! sen kanske jag ska passa mig att gå i högklackat pga min hjärnskakning. får satsa på ett par låga skor.
ett fult litet kollage jag har gjort med skorna jag spanat på ;) alla skor är nelly shoes!
BTW det fixade sig med skorna från nelly! olivia min buddy hon hade köpt likadana men i 37 och dom var lite stora för henne så vi bytte är inte det gr8?! ska visa dem i morgon eller i kväll ;)

vad tycker ni? :)

 idag åker jag hem till öjebyn igen. funderar kraftigt på att göra ljusa slingor i topparna på det längre partiet (luggen + lite till) i mitt hår. vad tror ni om det? tror att det skulle bli grymt men man kanske ser ut som ett emo då? :(

inte så kickass det var haloweenass

hämtade ut mitt paket från nelly i dag inte lika inponerad som förra gången för det första så var mössan som jag beställde inte i lager och klänningen var absolut INTE lika snygg i verkligheten armbandet var värt sina 19kr och skorna var på gränsen att vara för småa (kunde ha dom men hade de varit mindre hade det gått åt skogen). men men klänningen blir väl bra till haloween med mina batman brills till det blir nog prima.


allt klär en skönhet ;)

åh är super nöjd över den nya förändringen. gav frisören fria händer och det blev super! man ska nog inte vara för rädd att våga göra lite annorlunda saker med sin frisyr kläder osv. det känns awesome, allt klär ju en skönhet eller hur? ;) tack för alla underbara kommentarer på facebook om min nya look! det var så roligt att höra, hör bara fannys kommentarer som ekar i mitt huvud då hon sprang över för att se; "men shit guuuud vad snyggt! så himla coolt!" detta kommer jag att suga på länge hihi :P 

 ha de fint puss♥


nöjd tjej

nog var man ju allt fin innan, men nu är jag ännu finare. jag är sjukt nöjd!

snart är det nytt på G

gaaaah! jag ska klippa mig snart!! och jag vet inte hur kort eller långt eller mitt i mellan!? så svårt, kanske får man något tips från frisören!
en sista bild på mig innan den nya frippan!

carpe diem!

hej vad tycker ni om min ny-gamla header? kände att det behövdes något nytt. snart hoppas jag på att det kommer något nyare typ en bild på hur jag ser ut i dag och inte för 1½ år sedan. sitter på skolan och ja, jag vet att man inte ska sitta vid datorn men har så förbajat tråkigt annars, alla andra har lektion men inte jag! då vad ska man annars hitta på? trots min järnskakning som har lett till yrsel och illamående så hade jag en bra dag i går. okej inte helt fel fri men vad kan man begära man måste ju lixom fånga dagen! :) det var helt enkelt en bra dag. hittade moas skiva (maja den enda kvinnan som passar i mustasch) som hon hade gjort för längesen i födelsedagspresent till mig med en massa härliga bilder från den roligaste tiden i mitt liv. sen snackade jag med en person som jag inte pratat med i evigheter. det var fint!



denna dag kommer nog bli annorlunda tror jag.

v.39

tror ni att jag blir nå förvånad!? haha det där schemat är ju nästan löjligt, började skratta då jag fick se det!

safgfjjhl

hej vaknade i morse och kände mig prima så jag drog till skolan. det skulle jag inte ha gjort blev yr och illamående igen! så käkade lunch på skolan, sjukanmälde mig och for hem. jag ska försöka skriva lite snabbt det är inte bra att sitta för mycket framför datan. så nu har jag vilat sen halv ett och jag funderar på att gå till ok och köpa mig en chirrapåse och tycka synd om mig själv. låter inte det bra? :)
grattis till johanna som fått sin examen i dag! älskar dig! :D

man är inte alltid så kickass som man tror.

hej kvinnan med järnskakning här! fan man lyckas ju med allt, klarar mig helskinnad från att volta med bilen men inte av att går i högaklackskor! mycket skillat, eller hur? doktorn sa i alla fall att det skulle vara över på en vecka så det är inget allvarligt hade balans och reflexer som var bra, så jag är helt ok om ett par dagar :) nu ska jag sluta nörda och vila lite ;)

kloka ord

en smart man dendära john! fick ingen varmkorv av pingstkyrkan i går men de sjöng let it be för mig och jag sjöng glatt med! det var fint!

men jag duschade ju förra veckan!

tappar upp ett bad

I ♥

spontan festade i går, det var skit roligt tills jag var som bambi på hal is, (hade cpampbell klackarna). jag och rebecca ramlade och jag solg skallen i marken. inte najs nu känner jag mig fett bakis (av det lilla jag drack- käkat påsar hela veckan så man var ju lite lätt påvärkad) det behövs några liter till med vatten men annars är det bra eller det kanske man ska känna när  man inte är så jävla bakis. tror jag drar igång en bakis film och lägger mig i soffan, kanske man går på ok och köper sig en chipspåse! men lite roligt måste man ju också ha, det var lätt värt att slösa pengar i går! ;)

tha hat

jag och ny hatten!

bra dag igen! :D

lämnade cykeln i stan igår. åkte in i dag och hämtade den stannade på rödakorset fyndade en massa! en långkjol (kommer använda den som klänning), en kort kjol, ett par byxor, en slipover, ett par skor, en hatt och en liten flaska som jag kan ha saft i eller annat ;P
föll pladask för hatten och skorna. hatten påminner om dessa runda gulliga hattarna som är modärna nu. skorna är ty sådär typiskt tantiga men det var söta på samma gång + att de passade som en smäck!
inspirerat av de jag köpt i dag!

lite trött i dag!

life is what happens to you when you're busy making other plans
-John Lennon
gårkvällen/natten var ju lite utöver det vanliga i går. i dag blir det att hämta min cykel i stan möta emelie på rödakorset sen ska jag äta en fet jäkla middag! sen får det bli hur som hellst.
här är en skit kul sida polyvore.com man kan göra egna skit snygga kollages!
ett jag gjorde i går

hihi bra dag! :D

som ni vet är ju jag en kvinna som älskar seckondhand mer än något annat. i dag drog jag till repris drygt 1km från min lägenhet och ännu närmare skolan. skulle spana efter två stolar och ja där finns det stolar men fanns det något för mig? ja, men det fanns då fanns det bara en så det blev inget stolköp. skulle vilja ha två nätta pinnstolar.
typ som denna:
men i dag blev det 4 ölglas de var så grymt söta så var tvungen. de gick på 5kr styck. bra pris om man skulle ledsna på dem!
blev också en gräddkanna för 10kr. tanken är att plantera en liten blomma i den!
ett grönt fiskfat. har ett likadant men ett stort så tyckte den stora fisken skulle få en vän!
en partyklänning/tunika för 20kr. glittrar riktigt härligt, brukar inte gilla sånt men den var ju faktist lite retro och det gillar jag! ;)
blev två bälten ett i skinn med dubbla hål och ett virkat super gulligt 10kr/st
sist men inte minst en bok. boken har jag velat läsa sen jag var typ 14 så passar på när man får en bok för 10kr!

glad tjej

nu jäklar har jag shoppat loss på nelly. gick lös på rean och får hem den svarta klänningen ett par skor ett obetydligt armband och en vintermössa. är faktist nöjd. nu hoppas jag bara på att allt passar och att skorna sitter bra och klänningen också för den delen.

Nelly rean!

åh har hittat två fin fina grejer på nelly-rean och jag vet inte vilken jag ska slå till på eller ska jag ta båda? :S
299kr på nelly.se
minns ni då jag la upp klänningen från nastygal? visst på minner de om varandra!? här kan ni se den!
149kr på nelly.se

man faller men ger inte upp för att klättra upp!

hej dagarna rullar på och jag har en soffliggar kväll i kväll. vet nog inte vad annars, har ju ingen jävla fantasi. kommer säkert att bli som förra året. jag + ensamhet = depretion. de vill jag inte, hatar att mina tankar blir som suddkorvarna som blir när man suddar med dåliga suddgummin, de blir bara fler och fler ju mer man suddar. men man kan ju faktist sopa bort korvarna. det ska jag göra. vill typ intala mig själv att jag är en kick ass brud som ingen kan komma och klanka ner på inte ens mina egna tankar! men ibland är det så svårt, håller mig sysselsatt så jag slipper tänka. hade värsta härliga kännslan att jag var oslagbar, helt fantastiskt jäkla awesome, snygg och sexig... tror ni att de höll i sig? ne. det försvann när man gick och blev förkyld. hade ju värsta pånyttfödelsen ju! nä nu jävlar ska jag utnyttja det, hatar att vara missnöjd. för egentligen är jag inte det.

JAG ÄR KICK-ASS-GRYM OCH ÄR HELT JÄKLA FUCKING AMAZING! HELL YEAH! JAG ÄR EN RIKTIG VARG KVINNA OCH JAG TAR INGEN SKIT OCH JAG GILLAR KAKOR MED CHOKLAD PÅ! DE NI!

det känns bättre, fan pånyttfödelse på befallning! yeah! har i alla fall lekt lite med några gamla bilder sen oktober 2009 som jag och fanny tog. jäsingens vad nostalgisk man blir och längtar till elevhemstiden!

en helt vanlig dag eller kanske lite ovanlig.

jo i dag seminerade vi en gris. det var... speciellt.

eehh.... hmm....

hej, känner att det är en torka på G! hehe vet inte vad jag ska skriva om, mitt liv är inte så intressat just nu eller kanske men inte sånt man skriver om typ som att hade historia i dag och det var skit kul. eh, ne. anyway receptet på min och elins blåbärsdricka vart awesome!.. jo måste säga att jag har ju bestämt mig hur jag ska klippa mig nu och jag har ju dessutom bokat klipptid den 15 september kl 16 så efter det så får ni se hur fin jag blir ;)
kan ju bara säga att det kommer att bli drastiska förändringar. höhö.
hittade en gammal bild på mig som fanny tagit i början av ettan

fungerar fett bra på mig

måste bara säga medans jag ändå kommerihåg det, har testat en massa olika hudvårdsprodukter för att min panna har vait ett pain in the ass. oren hy, finnar och stora promaskar är inte så roligt alltid. en dag tidigare i sommar så stod jag i duschen hade fortfarande smink på så jag var ju tvungen att tvätta bort det så man inte skulle se ut som en panda när man klivit ur, anyway så tog jag denhära tvålen (jag vet att man inte ska ha tvål i ansiktet!!), en hård tvål och när jag är lixom hel och ren klev jag ur duschen, torkade fejan och gissa vad!? min hy var typ fett mjuk och porerna hade minskat! tog lite ansikts kräm på de torrare partierna.
denna tvål var en slags olivtvål som man kan köpa på coop för inte mycket pengar! den fungerar på mig så jag hoppas det fungerar på er! ;)
sen så har jag ett annat tips och det är att använda (jag vet att det låter som att man tar i lite väl mycket men om det är de enda som fungerar så) 1% hydrokortison på de partier med finnar på, gör detta då max en vecka i sträck en gång per dag för huden blir tunnare av kortisonet och är inte så bra hur länge som helst. men det hjälper bra tar bort det som kan vara bakeriellt i porerna.
bild källa är google.se

Projektarbete

hej alla fina! har legat lite lågt de senaste dagarna men det är för att jag och elin har pysslat på med vårat projektarbete. vi har faktist gjort skorpor, marmelad av rönnbär, blåbärssaft och banankaka med choklad topping. nu ska jag ta och hoppa i säng och lägga mig och läsa lite true blood och plugga lite religion!
www.matelma.blogg.se

fkjaehfklajwköälrökwefl!!

 
så här känner jag mig i dag. det bär av hem till öjebyn i kväll förhoppningsvis är jag pigg och kry i morgon men det tvivlar jag på, har nästan ingen röst i dag. får knarka te och läsa min true blood bok. är så fascinerad över att jag läser en bok på engelska frivilligt! det måste ha och göra med min på nytt födelse ;P

stör mig på att alla ens status uppdateringar blir alltid så förbannat tråkiga på facebook när man är förkyld. de låter ungefär såhär; har not i huvudet och har feber. eller; har legat och sovit hela dan känner mig kanske lite bättre. eller; har använt ett ton snytnäsdukar!!!
fast hur roligt liv har man när man inte kan göra annat än att se på film, sova och snyta sig? 

over and out!


ibland börjar det spåra när man tänker för mycket.

brukar ni också fundera på konstiga saker som varför endel killar rakar deras överarmar. man börjar lixom fundera, varför? kanske är killen eldslukare och måste raka armarna eller han kanske har värsta aparmarna eller om han gillar stubbet som blir när det börjar växa ut eller det kanske beror på någon hygienisk anledning. de är konstigt. det är som typ reklamen med rakhyvlar för kvinnor, då rakar hon låren!? varför hur jävla hårig är hon egentligen? för oftast har man ju väldigt lite behåring på låren ungefär som på armarna.

kolla hon rakar låret!?!? why?

brukar ni också fundera på saker som egentligen inte är relevanta men som man inte kan låta bli och fundera lite extra på?   


I'm sick

åh! jag älskar att vara förkyld! eller så inte. vette fan hur detta gick till men det gick snabbt och så har man lock i öronen och snorig näsa, jag har till och med feber vilket jag nästan aldrig har! kanske man kan hitta på nå kul i dag när man är hemma för en gågs skull.


nu är man hemma

hej har tängt ta en riktig chill helg. bara för att jag har tänkt det kommer det säkert inte att bli det, har nämligen bara min rosa op med mig hem! olivia kommer att älska mig (hon hatar sparkdräkter för vuxna) höhö! ska försöka haffa camilla innan hon drar hem till övik igen och olivia när hon inte slafsar mule med sin boyfriend. sen kanske man pluggar lite fysik också :P haha nä nu ska jag sluta planera vilt här! får ta dagarna som dom kommer.

nu ska jag chillaxa hejdå ;)


472.

hej går fick min kusin barn, en flicka. grattis grattis! har redan startat dagen med en kopp te och en filtalrik och en sväng i bibloteket efter en bok på engelska, det blev två. om en skulle vara dålig! var tvungen att ta den tjockare jackan i dag, termometern visade 8'C! känner mig lite sväld i halsen så jag anar vad som är på G! det är ju så förbannat typiskt, är en uptagen kvinna som inte har tid med jobbiga förkylningar. det är säkert mikkiz fel. hon har smittat mig. i dag åker jag hem men innan det så ska jag klappa på kossor, äta tacos och ta hand om sjuka djur.


se vad roligt man kan ha när man leker med photoshop!


471.

kvällens outfit| gina tricot, fake onepiece 499kr | indiska, halsduk 129kr

haha jag skelar ju!

470.

nu känns det som om saker och ting håller på att ordna sig i mitt liv. men vissa saker är fortfarande struliga. i kväll blir det en hyfsat lugn kväll i kiosken. kommer att kika lite på fysiken, tydligen har jag 2 delprov kvar + en liten hemuppgift. men kommer satsa på fysiken först som sagt. sen matten. anyway så tycker jag att min blogg är urtrist! vilken rolig blogg! NOT. så från och med nu ska jag försöka att skriva mindre skola och mera roligt. typ.
ibland blir jag inspirerad av mitt gamla jag

RSS 2.0