dålig dag pga käder?

i dag, i dag är jag på dåligt humör! och oroa er inte att jag inte vet varför för det gör jag. nä jag ska sprida glädje över min blogg! tänkte i alla fall så hära i morse när jag vaknade, (fast jag är förkyld och so on) så ska jag ha en jävligt bra dag och jag ska ha på mig käder jag trivs i (Y)  typ sånt som är färgglatt! men så blev det inte jag tog min grå lila klänning och se hur det blev! jag blev arg, jag är säker på att det beror på vad jag hade på mig för något!  jag kan fota och lägga in vad jag hade på mig i dag senare, men nu ska jag äta hej på er //puss Maja


har ett väääldigt ansträngt ansikts uttryck. lyckades dock inte få med benen helt.

fåraktigt

i dag var jag på grans naturbruks skola det var jätte intressant, speciellt etologin det var jätte intressant! sen kom vi till fåren och dom var extremt söta!
se bild!

lite äldre lamm

inte så gamla men söta lamm

sigrid och linda

mikaela är förvirrad

vår über snygga klädsel när vi skulle hälsa på fåren och kossorna

bara så ni vet så var sofia med hela dagen också men hon var på andra lektioner
 
puss Maja

Piteå i morgon!

gick hem i dag från skolan för att vila upp mig, visst det vara bara 1 timme tidigare.  jag vill ju vara pigg i morgon då jag ska kolla in min framtida skola!

vi blir ju ett par stycken när vi far dit, jag, Mikaela, Linda, Sofia och kanske Ida-Maria. så man kommer knappast känna sig
ensam när man ska gå där och det är ju ett ultra pluss!  jag längtar faktist lite!


hello old blogg!


Nu har jag bestämt mig för att byta tillbaka till min gammla blogg här på blogg.se. Min tidigare blogg hade jag på bloggagratis.se.
Om ni är sugna på att läsa mina gammla inlägg så finns dom på http://majvor.bloggagratis.se

Nog om det, olivia har hjälpt mig med bloggdesigen snygg va?  Hennes blogg finns länkad  som "olivias blogg" checka in den!  Tack än en gång!

Jag har inte bara bytt blogg jag har fått ont i halsen! Jag hoppas värkligen inte att jag blir sjuk nu!!
Jag ska åka och kolla på skolan på tisdag (28 april) så jag vill värkligen inte bli sjuk! Ni som undrar vad det är för skola så är det grans gymnasieskola i öjebyn.

Min syster kommer till helgen (1:a maj). Vi ska ha filmkväll med twilligt och benjamin buttons otroliga liv. Jag gjorde en liten deal med min kompis om han fick låna boken om jag kunde drömma  så skulle jag få filmen :)

Puss Maja

RSS 2.0