HEJ

nu har jag lungnat mig sen förra inlägget. i kväll är det silveryran, jag funderar om jag ska gå ut i kväll och svänga mina lurviga, om jag orkar för i morgon drar ju jag och olivia i väg till luleå 10 i 7, så jag måste stiga upp lite tidigare än så.
det är ju lite som en tradition att man går ut på yran men, ja vi får se.

//M

HÅRFÄRGNING ÄR RENA GIFTET!

jag måste seriöst göra något med mitt hår! hårfärgningen har tagit kol på det så jag tappar en massa hår just nu inte jätte mycket men så mycket att man börjar undra varför, det måste ju vara hårfärgningen!? eller vad tror ni? det kan ju också bero på att jag har gått upp i vikt de senaste månaderna... men det är nog större sannolikhet att det är hårfärgningen.
det är ju rena giftet!

jag börja tänka på det i dag för min utväxt syns ganska tydligt nu och jag ville göra något åt det så jag tog fram min gamla kartong med henna färg (inte röd henna utan normal, det ger finare lyster och lite blekare då) jag hade i det i håret i ungefär en och en halv timme efter jag spolat ur grejset (jag kallar det grejset för det är mer som typ hackat gräs, fast i mini bitar då) och torkat det så tappar jag en massa hår.
`tusan också, nu blir jag flintis´ är min tanke, jag måste sluta att färga håret från och med NU! även om det var 2 månader sen sist.
och henna färg är inte tillstymmelse till farligt jämnfört med blonderingar och liknade frärgningar! så jag gissar på att det är okej.

dessutom har jag hört att när man färgat håret, att 2h efter själva färgningen så pinkar man ut en massa gifter som gått genom kroppen. och det tycker jag låter som en jäkligt läskig grej!

någon som vet mer kan ju skriva till mig.

//maja


RIX09

hejsan! skriver en liten snutt igen, jag ska uppmärksamma alla som brukar läsa min blogg, att ajg kommer som sagt fara på rix som håller på i en vecka. så jag kommer inte kunna lägga in något från och med söndag, kanske till och med lördag. men jag är tillbaka i norrland på måndag igen!♥ men det kanske inte blir så att jag hinner ladda upp något på ett tag men om jag får tag i en data så ska jag skriva en snutt (Y)

hör av mig senare
//maja

snart är det rix!!!

hej cooolingar som läser min blogg!
nu är jag hemma igen och jag förbereder mig för rix!!! woho! :D
åh jag längtar som f*n!


//maja

måndag kväll

hej sitter på mormors dator och skriver, i dag har jag shoppat en massa kläder på rean, i morgon ska jag och syrran ut på stan igen för att bara chilla, gå på café och handla lite ^^

nä nu ska jag cheka in min bloglovin, lägg gjärna till mig på bloglovin!♥

/M

sämst slut.

wetglkerjgolwräklgerölgkeölrgkölefkgölek bajs!!!
jag är seriöst arg och samtidigt ledsen! den dära jävla hunden!! (ursäkta mika) jag måste bara få ut det lilla monstret som är inne i mig just nu! mika kan nog inte följa med till luleå för att hennes jävla hund (förlåt) har får nå exem liknande på tassarna och i munnen, så hon måste följa med till vetrinären för att se om han är ok! så att torsten (hundens namn) inte ska dö eller något liknande -_-'  vilket enligt mig inte är särskilt stor risk att det kommer att hända. förmodligen han hundskrället käkat något han inte tål så han har fått sina "utslag". just nu är torsten den där lilla oskyldiga söta lilla sakne som igentligen är ond.
jag som värkligen ville att hon skulle följa och så får man höra dagen innan att hunden har fått rödahund, (haha litet skämt där).  inte så jätte roligt i alla fall, jag är besviken och arg. nu får jag se hur jag ska säga detta till mormor och morfar, att hon ringer i morgon om hon ska följa eller inte.

kul för någon som bryr sig
/M

LÖRDAG

lördag i morgon sticker jag ockh mikaela till luleå en sväng, lite shopping innan rix skadar ju inte ^^
jag längtar redan sjukt mycket till rix det kommer att bli så kul :D nu måste jag sluta

//M

i går

mysig kväll med bäst mikkiz

jag hjälpte henne lite med några grejor och sen stack vi ut och gick en sväng och sen for vi hem till jim och snackade med honom ett tag kring 00.00 stack vi hem.

klart slut (kort inlägg)

//M

jag vet att jag är en tönt♥

hejsan hade en liten mys kväll tillsammans med moa i går och vi såg hundpensionatet. en väldigt gullig film med ett bra budskap♥ (Y) jag måste medge att barnfilmer brukar vara ganska dåliga men denna var riktigt bra och rolig!♥ och jag rekomenderar den åt dom som gillar djur och är lite små töntig innerst inne, men som sagt den är värd att se!♥


loppis

hej hej i dag har jag nog inte gjort så mycket... jag har mäsrkt en jäkla massa serie tidningar och massa gammla frida tidningar sen har jag och johanna raggat lite.
när mamma kom hem stack vi till silverlogen där det är loppis och jag köpte mig en blå väska väldigt snygg!♥
helheten
märket
utrymme

vi hade en tanke på att fara till mellanström på loppisen där men det sparade vi till en annan gång!
//M

money money money!!

just nu känner jag mig ganska rik för jag har sparat pengarna som jag fick på examen och pengarna som jag fick från unga för unga och pantbuks pengar också så just nu äger jag kring 1000kr!! int dumt må jag säga! :) + att jag har 300 på kortet så jag känner mig vääldigt rik men såklart ska pengarna sparas till jag åker på rix! (Y)

//M

kul

några bilder på presenterna (y)tavlan som syster gjort


den lilla oranga är min gammla plånbok och den stora med blommor är min nya

take it easy!

sitter hemma och chillar det är så skönt att vara hemma igen!

johanna kom hem i går och jag fick två presenter av henne!!♥♥ en kuvärtväska/plånbok fick jag och en tavla som var grymt fin!♥♥ som vanligt blir detta ett kort blogginlägg för att jag måste städa ur min garderob för tydligen ska ju jag gå på grans till hösten så jag kan ju inte ta med mig hela min garderob dit!

see ya
//M♥

hemma och nya friska tag!

äntligen hemma! jag är alltså för lycklig nu asså!
 förutom att jag har blivit alldeles för fet dom senaste 2 månaderna :< så nu är det slut på allt som kallas sött! (förutom kärlek då och söta pojkar och bästa vänner) så nu börjas det med jogging tur avrannan dag typ och yoga dårå, där i mellan åt någon gång.
hellst skulle jag villja vara smal och snygg till rix men dit är det ju bara typ 2 veckor kvar så jag tror jag misslyckas där, men kanske, kanske är jag lite mera tränad då än vad jag är nu! (det hoppas jag värkligen, men man får inte hoppas för mycket)

det blir nog några situps innan jag lägger mig, så jag får känna mig lite duktig i dag.

//M


barkbåtar!

puh! nu är det 2 dagar kvar och sen är jag friii, då har jag äntligen sommar lov!! ska jag vara rejält ärlig så är jag förbannat less på loppisen nu och jag vill bara hem, sova i min egen säng och bara vara lat!

jag saknar johanna, mikkiz, fillan, moa och mamma pappa och katten också. JAG VILL HEM RÄTTARE SAGT!!!
jag har också startat seriöst med att sluta med allt som innebär sötsaker! (jag börjar bli på tok för fet så jag måste göra något åt det)

jag tycker synd om mig själv!

klart slut / maja

RSS 2.0