puss på helgen som var!♥

hej jag vill bara säga att jag jobbade för djävulen själv idag fy fanken! -_-'

i helgen var jag på kriunafestivalen det var grymt bra! jag har lite bilder jag ska ladda upp  (Y) så att ni får se vilken grym helg jag haft!♥


adiam dymott


Thåström

johan palm och hans big bro

hej hoj varm o'boy

tillbaka i ett snabbt inlägg, har jobbat den senaste veckani helgen var  jag i luleåoch handlade lite, hälsade på mormor  och morfar. jobbar till på torsdag sen bär det iväg till kiruna festivalen!! tjoho skriver så snart jag kan!

puss maja♥

söndag

ja sista dagen innan jag sticker iväg till mellis och jobbar, jag har varit och handlat en massa för veckan framöver och vad jag hört kommer vi få måla bänkar i morgon(Y)

hejdå //maja

skolavslutningen i går

jag måste ju faktist skriva lite om gårdagen♥

allt startade kl 06.30 då jag vaknade sen kring kvart över 7 kom olivia och jag startade att göra mig i ordning jag blev skit snygg och sen fick jag ett närvsammanbrott för att jag blev stressad och att jag börja tänka för mycket på att vi skulle skiljas (9a+9b) så jag börja grina kort sagt.
sen 10 i 9 fick jag i mig frukost bestående av att glas fil med linfrön och en ostmacka. kvart över 9 satte vi oss i bilen för att dra till skolan men vi fick inte glömma anna så henne hämtade vi och just innan halv tio var vi på skolan, där jag mötte alla andra snygga brudar och katja var ju speciellt snygg för att hon hade en likadan känning som jag! inte planerat precis, lite FAIL kan man ju kalla det kort och gott.
men vi var glada i alla fall och vi fick tårta och allt på avslutningsfikat. sen drog 9:onde klassarna upp till sina hemklassrum och vi satt för sista gången tillsammans allihopa. maria mentorn höll ett tal för oss om vår generation och sen drog vi vidare till kyrkan då det blev både sång och en massa (tråkiga) tal.
nanna och mikaela var grymt duktiga på rappen och olivia k när hon sjöng sin sång och nanna när hon sjöng det är hit man kommer när man kommer hem med Euskefeurat, det var grymt bra och man fick ju såklart något i ögat. sen fick vi betygen och sen var det slut och vi gav varandra blommor och presenter!♥ som minnen av varandra!

lördag

en kul grej som joe jonas gjort för sina fans och man kan ju inte låta bli att skratta♥ det var faktist mikaela som tipsat mig♥
jag hade skolavslutning i går (jag gick ut 9:an för er som inte vet) jag blrv full packad av grejor och rosor i går efter kyrkan och då vi fått våra betyg!

skjortan

lite bilder på min skjorta och brillorna = en helkropps bild på mig♥Följ min blogg med bloglovin

onsdag

hej alla coola som läser min blogg! ♥
i dag hade vi kulturdag på skolan min lektion startade inte förens 10! så det vart en ganska chill morgon. jag sydde om en gammal fjällräven skjorta som var lila,  jag kortade ärmarna och bytte ut alla knappat till svarta men med några som var lte större än dom andra. den blev riktigt bra faktist. jag ska lägga in en bild på hur den blev. ♥

jag har också fått mina glasögon i dag :) jag är skit snygg i dom och jag ser ut bra som hellst men en sak ororar mig antingen har jag ont i huvudet för glasögonen eller så är det för att det kanske är lite åska i luften!? men om det är mina nya glases så blir jag ju rent ledsen!

//maja

bra ha grejer!

jag säger bara så här japaner är knäppa och kommer på många onödiga saker♥
som ett exempel från mikaelas bilddagbok

"kram kudden"  en kudde som håller om en! är det inte smart om man är ensam?ingenting man skulle vilja gå runt med på huvudet, men för moa skulle det nog behövas!mikaela skulle bli överlycklig över ett sätt att kunna sova överallt!♥väldigt smart speciellt när man är ute på vift♥ha det bra //maja

alla vill väll sova med en björn, men kanske inte i en björn?

haha en grej jag tidigare så på fokis blogg var den hära söta och as roliga sovsäcken en som jag gärna skulle vilja ha när jag är ute och campar (Y)


JAG ÄLSKAR ATT FOTA!♥

haha♥♥♥ nu har jag varit ut och fotat en massa fina bilder med moa ^w^ vilket hon lovade i går att hon skulle göra :D
bilderna blev riktigt tuffa och vi hade lite skillt tema, moa var mer 60-tal och jag var lite medeltidsaktig♥. men det var kul och bilderna blev fina! :D ♥

här kommer en bild på moa♥
moa sommar
 
en bild på mig♥

måndag

hej hoj varm o'boy!
jag har tråkigt! någon fler som har tråkigt? det hoppas jag inte i alla fall. jag sitter hemma och gör inget förutom  att lyssna på jonas brothers, men jag vill ut! jag vill ut och fota! nu nu nu!
men moa har lovat mig att vi ska fota i morgon! men jag vill fota nu. jag funderar starkt på att gå ut själv och fota men dte känns faktist lite lame :(

aja nu ska jag sluta tycka synd om mig själv hejdå //maja♥♥

lördag

sitter i piteå på faster lenas dator. mamma och lena är ute och tjuvröker medans jag blir smått överfallen av ossy som bara vill gosas (katten)

hör sen //maja

jag är sååååå duktig ^^


haha jag är så stolt över mig själv, att jag har lärt mig hur man gör en fiskbensfläta!♥


checka in mitt nya armband!♥

tisdag

seriöst den som inte garvar åt detta den förstår jag mig inte på!♥


måndag

nu har jag startat med min så kallade "tränings march" och det gå utmärkt! dagens prestation var en timmes promenad, väldigt skönt och avslappnande.
johanna kom i dag♥

puss maja

RSS 2.0