jaha....

hej jag vet faktist inte vad jag ska skriva -__- men jag vill skriva om nått :/
aha! jag kan skriva om att jag har en lotion som luktar choklad! jag knarkar den det luktar så himla gott!♥ jag köpte den på dollar för 20:-

 

mmm!

//M


knasigt

hej det visade sig i dag att den som hackat sig in på min dator var mamma!! WTF!? hur gick det till kan man ju undra, men vi har trådlöst tangent bord och samma med data musen och det visade sig att när mamma var inne på datorn på övervåningen så fick min "trådlös" sändare kontakt med hennes data mus och muspekaren började röra sig av sig själv på min dator  när mamma rörde på musen uppe vid sin dator. mycket invecklat.

det var det. grattade janina i dag, hon fyllde 14

NU FÅR JAG FAN SKÄRPA MIG!!

var typ sämsta dagen i går, eller kvällen kanske jag ska skriva! fick veta att det gick skit på matte provet och det var nån jävel som var inne på min dator! det var inte särskilt kul kan jag säga. så jag ska fan skärpa till mig nu för fan. jag måste plugga som ett cp nu denna vacka för jag ska fan kunna matten som ett rinnande jävla vatten när jag kommer tillbaka till skolan!
jag msåte kunna det för annars kanske jag måste överväga om jag kan gå kvar eller inte! jag villl gå kvar, jag trivs ju så jävla bra! fy fan, alltså jag mår inte bra just nu.

jag var ju också så himla smart och glömde matteboken och fysikboken i öjebyn! jag måste ju erkänna att jag är ju inte särskilt engaskerad i skolan men nu är det jäklat ändring på det!! som johanna sa jag är inte som andra och jag behöver mer tid än andra, jag har läs och skriv svårigheter, men jag har inte gett mig själv den tiden jag behöver, så jag får inte sumpa schansen nu!

fån och med nu lovar jag mig själv att jag ska ge mig tiden som jag behöver i skolan på att träna på mina läxor! jag ska bättra mig och jag ska ta chansen att göra bra ifrån mig!
under skrift: (det får duga)//M

Okt. 16, 2009

hej vilken liten bajs jag är jag har skrivit en gång på hela veckan!!

ja, jag har ju inte gjort så mycket annat än vad jag gjorde då på hela veckan.
jag ska nog senare se hur det går för mikkiz på hennes praktik, BTW jag är ledig i dag för min handledare är sjuk

party in the U.S.A- miley cyrus

en ny bra låt av miley cyrus!!kram M

dag 1

hej första dagen på praktiken var helt  OK! 
jag fick mata en massa fiskar och se på när de klämde rom.

det var inte så mycket.

//M


AKTIV BLOGGARE!

hej nu har jag bestämt mig för att bli riktigt jäkla aktiv här, för nu är jag hemma på praktik så jag måste då skriva om vad jag sysslar med.
först och främst är det ju bra om jag skriver att jag ska vara på en fiskodling (Y) och jag börjar jobba i morgon. och sen efter praktiken ska jag skriva en rapport och då är jag ju så himmla smart att jag kan skriva vad jag gör på dagarna här, så jag kommer ihåg vad jag gjort!! :)

kram M♥


RSS 2.0