...

hejsan alla! jag har lite problem jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till i morgon antingen åker jag hem eller så stannar jag på elevhemmet. men det finns ett problem jag måste stanna nästa helg också och helgen efter det så ska jag till luleå så jag kommer inte ha varit hemma på ca 5 veckor då. så jag har fetaste beslutsångesten! jag orkar inte sitta och vänta i 2 timmar i piteå och sen sitta på bussen i 3 timmar (-__________-')

svårt val.. :(


heej

jag har just kommit på att jag är sjukt trött och borde igentligen gå och lägga mig nu med en gång. men jag måste bara få skriva att jag haft en bra dag. det kanske låter knäppt när jag säger att jag haft två prov, hur kan det vara bra!? kan man ju fråga sig...

jo för jag vaknade visserligen trött men utvilad och glad! matten var inte så farlig i dag det var faktist rätt kul :) vi hade svenska också och då skulle vi berätta en saga som vi tränat in. det var först nevöst men jag tycker faktist att det gick bra.

efter lunchen så hade vi fysik grupp prov och det kändes som att det gick bra det med :) det gick lite fel men ändå bra. efter skolan for vi och tränade på natilus, vilket var väldigt skönt för att jag inte gjort det på flera veckor. till middag fick vi kykling taco!! det var hur gott som hellst!  sen har vi nött Avatar The Last Airbender sen dess.

och nu ska jag lägga mig och läsa min bok och sova jätte gott♥♥♥


hej hej

ja, jag vet att jag suger på att skriva nu för tiden. men så är det när man inte orkar slå på datorn förutom när man ska se på film. men nu tycker jag att det var dax för ett inlägg.

igentligen måste jag plugga matte, jag har 9 tal jag måste göra till i morgon. *pust* jaaaag ooorkar inte mera plugg! jag vill ha sommar lov! NU!

nästa helg är det valborg och då är det gratis bio på bio3an, så jag tror att jag ska stanna då. 

på tisdag och onsdag har jag fysik prov blä!! så jag måste plugga på det med! (TT__TT)


RSS 2.0