musikens makt (gratis fetsival)

tiden går ju så fort redan inne på 2:a veckan i skolan! har inte ens hunnit skriva om musikens makt ännu! så jag gör det nu. det var så jävla bra måste jag säga. på fredagen såg vi eldkvarn, några goa gubbar som spelade svensk musik (kunde inte låta bli och lägga till några av deras låtar i en playlist på spoty) sen såg vi familjen och det var hel bra stog näst längst fram och sångaren Johan kom upp i publiken just där jag stod! :)


Olle Nyman (the new man)



på lördagen så började kvällen med Olle Nyman (the new man) fick några kanon bilder på dom. sen såg vi zacke, någon som hört spela mig på radio eller öppet i dag? gör det, han är bra! sen såg vi pajala truck co (la tidigare ut deras singel) dom var väldigt bra dom med :)) sen avslutades kvällen med självaste Oskar Linnros! det var hur bra som hellst! upptäckte hur het han är på sen, blev samtidigt kär i honom för att uppträdandet var så fantastiskt bra. vi sjöng till alla låtar och hoppade och dansade till. det var så sjukt bra och nu längtar jag bara till Oskars nästa platta!


Oskar Linnros

pajala truck co

Familjen


jag vill typ bara skrika för att jag är glad!

i dag hoppade mosen på bussen till luleå. snart ska jag med dit, åker på torsdag. så jag har packat mina saker som ska till min lilla lägenhet. som tur är att jag inte behöver släpa med dom till luleå, mamma och pappa skjutsar ner dom under helgen så fundera noga på vad som ska med ner till paltstaden.

i kväll ska jag umgås med camilla och i morgon evelina :) det var ju ett tag sen jag träffade dom båda så det kommer bli kul :)


woho! hahahaha



och jag fick mitt svar på min kontaktannons hahah ;)

ett band som vi ska se


sdkjghgksdjkjöwlk

hej i dag är det måndag och jag är kraftigt sluskig i dag. egentligen skulle jag packa alla kläder men jag sitter här och gör ingen nytta! jag är inte bara lat jag är riktigt sluskig i dag jag har skitigt hår och luktar svett + att jag har mjukisbyxor på mig.

i går kväll kom hösten också. så skönt man kan känna det på lukten, när hösten är här menar jag. just nu njuter jag, så nu ska jag ta och packa mina kläder drar nog till piteå i veckan för att fixa lite saker där och sen till luleå för musikens makt!

2010 är den bästa sommaren på flera år. 

hmm snart är sommarn slut

sista sommarlovs veckan börjar i morgon och jag känner mig inte speciellt "pepp" att börja plugga. men sommarens festligheter ska väl bytas ut till höstens. längtar lite till hösten det är ju faktist min favorit årstid. men nu peppar jag i alla fall till musikens makt! med oskar linnros, olle nyman och familjen. kanske till hösten blir det konsär med volbeat :3 vilket år! jag har då i alla fall left i en dröm nu under månaderna som gått under året. jag hoppas det fortsätter så.

 


fredag 13

fredag den trettonde. oturs dag eller inte? vi får väl se.

lääängtar :)))))))))))

hej nu längtar jag till musikens makt! :D så kul det kommer bli :))


kontaktannons

Hittade just en kontaktannons som olivia skrivit åt mig, den lyder såhär hahah

Jag är en snygg tjej från Arjeplog som gillar att måla, läsa, dansa och mycket mer. Jag söker dig som är snäll, trevlig & har snygga handleder. Du ska helst spela gitarr eller fiol & och vunnit eurovision song contest. svar till Maja Holmlund, Arjeplog



jag hoppas ni kommer ihåg era nyårslöften?

kom just på en kanon idé! eller det är mest för att jag ska komma ihåg vad jag ska lyckas med innan detta år är slut. det går ju så satans (ursäkta svordomen) fort, tiden alltså! två veckor kvar av sommarlovet och sen ska man börja plugga. mitt shema såg inte så jätte roligt ut men jag har ju haft ett kanon sommarlov så vad mer kan man begära? lite pina ska väl jämna ut det roliga. fick också ett ryck i natt och började städa mitt rum. det fick mig och tänka på ett litet citat från en bok som jag fick en gång "dammtussar kan vara ett bevis på att man har gjort något roligare" det stämmer nog tror jag. 

                                              tiden gå alldeles för fort (april 2009)
                                              goa minnen

och till min kanon idé igen, det är en liten lista på vad jag ska/vill utföra innan detta år är slut! (en på minnelse om nyårslöftet)

♣ jag ska bli vältränad. (inte suuper tränad, mer som snygg mage, snygga armar och ben. men mest för att jag ska må bättre och ska vara motiverad att plugga. enligt fanny så pluggar man bättre när man har tränat.)
♣ lyssna på bra musik, mer sånt som gör en lite nostalgisk.
♣ jag ska klä mig mera kreativt (typ färger och sånt!)
♣ jag ska vara/tänka mer kreativt.
♣ skaffa mig många bra minnen!

Sist men inte Minst

♣ JAG SKA HA JÄVLIGT KUL! 

var det inte en bra lista? allt för att man ska må bra :))) 


Nostalgi en härlig kännsla!

Lyssnade just på control med metro staion, fick värsta nostalgi rycket :) haha från gamma goa tiden.



Igår var vi ut till sugan jag, Mosen, Linda, Ben och Ulf. Vi grillade och Ulf och Moa badade. Det var hur som hellst en bra kväll   :)

redan 7 Augusti!

sitter och lyssnar på taylor swift och jag vet inte men jag blir lite smått glad + att jag får ännu mer sommar kännsla! fökylningen sitter i men det är betydligt bättre. febern är borta, jag är inte lika snorig. jag hoppas på att vara frisk till veckan.

jag och mosen ska nog dra ut till stugan. vi ska ta med oss mat och bara mysa :) det var nog det busigaste vi kunde komma på just nu :3 sen får vi se vad framtiden utvisar, haha :)

 


fina tjejer!

var ute och raggade med linda och moa i onsdags och vi stannade och hittade en skit mysig parkbänk utmed vattnet:) ja ni kan ju bara checka in bilden :D



Utkast: Aug. 5, 2010

i dag är det varmt! jag svettas hela tiden! hämtade ut mitt körkort i dag :) ser ju ut som en modell på bilden haha eller snarare ut som om jag sett ett spöke xD men vem är snygg på sitt ID kort? ett fåtal skulle jag gissa. kanjangen hjälper då lite känner mig friskare i dag men jag tror inte febern vill släppa.

kom just på att jag är en lycklig flicka, jag har ju ben & jerry's i frysen! :D


Logan Lerman dagens snygging! hahah :P

hej sitter här och latar mig framför datorn. är fortfarande mega snorig och har fortfarande feber!! jag har inte tid att vara sjuk nu!! :( vill inte det i alla fall! känner mig lagomt skabbig också, jag kan inte ta på mig linserna heller för det är inge bra när man är sjuk. uch, kanske man ska gå och duscha så man blir lite fräschare. någon som har ett tips på vad man kan göra när man är sjuk?.. jag kanske ska dunka igång en film.. king arthur? mmm snyggingar i den filmen :) såg percy jackson filmen i går och måste säga att han är ruskigt snygg hihi.

oooh snygging! man kan inte säga annat!


man kanske ska se en komedi, jag älskar komedier och jag älskar att skratta! humm.. kanske jag ska ta bilen till bibblo och låna en bok eller en film där?... kanske det!!! himmlarns vad smart jag är! :D

hejs!


The Sounds På Piteå Dansar Och Ler

hej jag är typ sjuk i dag, att vara på festival är inte hälsosamt! hade feber när jag vaknade i morse :( men jag hoppas på att snart bli frisk om jag får snyta ut snoret ur min näsa. men helgen var då jävligt bra i alla fall :) men onsdagen var nog bäst :) skaffa mig en ny liten polare, Evelina :D yey! vi hade grymt kul. på lördagen så vi the sounds dom var skit bra även om det fanns dom som sa att konsären var playback :(





!!!!!!!!

klarade körkortet i dag!  :)

RSS 2.0