woho

hej alla gjorde traktor teorin i går och fick veta i dag att jag klarade det!

hej

jag har bakat tårta

lat + psyk film + semla = det är grejer det!

hej ligger just nu i sägen med datan i mitt knä. i morgon är det fredag yeeeey!!! jag åker till luleå i helg hälsa på syrran hon fyller ju år på söndag  på alla ♥ dag!! gullligt.. om du läser detta johanna så hälsar alla min polare på elebhemmet grattis :D borde igentligen sätta mig och räkna lite matte som jag alltid borde... men jag orkar värkligen inte.

någon av er som sett oprah? en skräckis med ett psyk barn som dödar folk, men igentligen var barnet inte ett barn hon var 33 och hade en hormonellsjukdom + att hon var psykopat.  

den filmen var störd barnet/kvinnan hon bröt armen på sig sjäv!! det säger ju allt.. för vem vill göra de frivilligt?! äckligt.

nog om det jag fick min efter längtade semla i går yey! den var jävligt god och nu längtar jag efter nästa ^^//maja

hejsan alla som har ett liv!

hej.. inte nå bättre på att göra läxan i deg heller.. eller jo.... eller? jag har ju gjort fysiken.. jag är fan jävligt less på att vara lat nu! jag ska fan skita ut den dära latmasken som gnager i mig!

dessutom har jag haft den vanliga "känslan" som jag brukar få när något dåligt kommer att hända! jag lovar att det har något med datan att göra det har de alltid när jag får den skumma mag känslan.

som sagt så kommer något att jävlas innom snar framtid.. nä nu måste jag ringa mamma igen.

RSS 2.0