vad gör hon?

hejsan som kanske inte alla vet så är jag i piteå och jag har inget internet :(

vaknade i alla fall i morse av att nike ringde och att det var olidligt varmt i lägenheten! kikade ut på termometern och gissa hur varmt det var i solen!? över 45 grader varmt! men nu sitter jag hos mormor och morfar i luleå och snyltar på deras dator. morfar fyller 75 år. grattis, gammle man! hihi :) i kväll ska vi ut på krogen och på lördag blir det PDOL för hela slanten! (330kr)


?

varför tänker jag så mycket?

!!!!

hihi det kliar nästan lite i fingrarna. var ute och kollade på objektiven till kameran och räknade på hur mycket dom skulle kosta i svenska och jag kom fram till att det var 1785,44kr om jag ska vara exakt. jag trodde faktist att det skulle bli dyrare men då har jag ju inte tagit med frakten (har inte kollat upp den än). men jag är väldigt säker på att dom ska hem till mig :)

fotade i dag med mikaela :)


kvällen/ natten?

det är inte svårt att hålla ett löfte för någon annan, det är att ge sig själv ett löfte och sedan hålla det som är det svåra.

känner mig lite nervös över hur det ska gå på måndag jag pluggar ju som en liten gnu nu för att jag ska kunna skiten och jag vill ju fan kunna det så jag klarar det! jag har ju för fanken klarat uppkörningen ju! då måste jag ju klara detta! jag får be gudarna om hjälp så jag klarar det ;) haha. jag och johanna stannar nog kanske hela veckan i piteå. det spelar då inte så stor roll för mig, det känns bara skönt att åka bort nu. få något annat och fundera på kanske träffa mina gulliga vänner där!

men va fan nu ska jag ju fan klara teori skiten! nu jävlar ska plugga som om jag inte gjort något annat i mitt liv i morgon ska försöka vakna tidigt också, typ 8! ska sova nu :) gokatt!


humm..

hej, jag har suttit och pluggat nästan hela dagen. även om jag nu inte klarar den sista fasen så känns det som om det går frammåt i alla fall, jag lär mig ju något varje gång (Y) jag har blivit så jädrans sugen på att köpa en ny telefon och jag tror faktist att jag har bestämt mig för sony ericsson experia x10 mini pro. har alltid villjat ha en telefon med tangentbord ser så proffsigt ut när man skjuter ut det ;P haha. jag har också hunnit att klippa av mig håret.. okej, inte allt men en stor del av det!


lite skillnad


-------

I'm digging in the dirt.
I'm to deep into this shit I can taste the earth.

I Like Where We Are, Here!

kämpar hårt med pluggingen nu och har klarat fas-a nu två gånger så jag ska nog fortsätta med b- fasen sen för nu tamefasen ska jag klara den nedrans teorin en gång för alla! för här ska det inte avbokas någon teoriskrivning för att jag har pluggat för lite, nä! sen kommer man ju bli enormt poppis när man klarat det ;)



jag och johanna åker ner till piteå på söndag (eller var det måndag?) så ska vi kanske stanna en dag extra för lite fix och doning i lägenheten ^^


............

blev inte riktigt som jag hade tängt mig i dag, vaknade och klockan var ett. så jag startade lite senare med pluggningen än vad jag hade tängt mig och det är de som jag har sysslat med hela dagen. inte min favorits syssla precis. har också lyssnat en massa på the veronicas vilket jag inte har gjort på år och dar, lite nostalgi måste jag säga ^^

hoho

bläääää! nu vill jag sova länge, jag kanske går i ide haha. i morgon ska jag starta med plugget, ska också ta tummen ur arslet och träna lite vilket jag inte har gjort på 1 ½ vecka, villket inte känns så super. men nu ska det bli andra bullar (Y) det kommer att bli skönt att springa en runda runt barkbanan. senare i veckan (helst en dag med bra väder) så ska jag dra med mig mikkiz och torsten till skiltja. kommer bli mysigt så ska packa picknick kogen med lite fika också. :)


hej pengar!

jobb jobb, snart ska man iväg och jobba igen.  :(

leeedig! :D

i dag är jag ledig enda dagen jag är ledig i veckan faktist :( men det är ju snart måndag och helgen efter det så ska jag till min nya lägga i piteå, woho! :) längtar tills jag officellt bor där! det är ju snart inte länge kvar :) känns som om jag vill stanna där resten av sommaren. Arjeplog är så jävluskt tråkigt, så jag vill till gammla goda Öjebyn nu. snart är det ju också PDOL! åh vad man längtar, the sounds kommer att vara kickass! dom ska då pirntas in i min näthinna för jag ska se dom!

nä nu ska jag sätta mig och göra lite teori, även om jag tycker att jag kan det men skit samma. det skulle ju vara jävligt onödigt om jag inte klarade provet nu! så ska göra faserna nån sväng :P

hej


idag har jag varit på jobbet och jobbat såklart. i morgon är jag ledig! enda lediga dagen på hela veckan men sen så vad jag vet så ska jag inte jobba mer. då jag är färdig har jag råd med objektiven till kameran♥ jag har bestämt mig att köpa dom nu och det kommer att kosta en tusenlapp eller 2 men jag hoppas att det är värt det. i morgon ska jag ta sovmorgon! hell yeah! :D

 

...

jag är utan ord.

Bra helg eller?

hej nu är man sjukt trött efter helgens bravader. jag somnar nästa nu där jag sitter. helgen har i alla fall varit suverän och jävligt kul! man vill nästan att det ska vara likadan fest nästa helg också, men oturligt nog så jobbar jag i helgen! men på torsdagen är man iaf ledig. om jag har ork så kanske jag hittar på något i alla fall på lördagen då jag slutar 12 lr 14. nä nu ska jag ta och borsta mina tänder och lägga mig i min sköna sägn och sova! :D


Fest i helgen!? :D

nähe! nu ska jag faktist inte släppa iväg det så långt igen att det blir blogg troka här! haha. vet inte riktigt vad jag ska skriva men i helgen är det silveryran och då är det party! party! 

 
det är ju tävlig i helgen. håll tummarna för mig och hoppas jag vinner!


7 juli - Lyckans dag :D



hej! gooooooda nyheter!! gjorde uppkörningen i dag och jag klarade det! :D jag är så glad en sak mindre i alla fall! :))) så snart kan jag köra bil :D för den 26 juli skriver jag teorin igen så jag ska ta och lägga mig ute i solen och läsa ur teoriboken. jag ska kunna det utan och innan :) haha vadå självförtroende? jag vet ju att jag kan så WTF! jag klarar det nu :) hade ju ändå bara tre fel förra gången. nä det kommer gå fint :)


ooooops! :P

lite udda inlägg i går, hahaha. har upptäckt en fantastisk sak! jag ska på flera festivaler i sommar om nu inte min plan skiter sig så :3  Trästocks PDOL och Musikens Makt! :D så jävla great♥ jag är glad :))))




kväll?

haha hej sitter och lyssnar på Hannah Montana, vet faktist inte varför men lite chekt kanske :P haha men men ska ta och lägga mig strax. skööönt! har ätit jordgubbar med mamma och emilia min kusin i kväll och jag var till loppisen i silverlogen tidigare och då hittade jag 2 filmer king arthur och coyote ugly :) 40 kr! :) hade tidigare tängt och beställa dem men det behövs ju inte längre. 

är jätte trött nu. om texten är oförstålig så är det inte så konstigt. OVER AND OUT!


 

5 juni 2010

hej. varit och jobbat nu sen 7 i morse, slutade faktist kl 12 så jag har varit hemma ett tag nu. ska fara och övningsköra 15.30. man måste ju förbereda sig nu för jag kör ju upp på onsdag så jag hoppas värkligen av hela mitt hjärta att jag klarar det i alla fall! låt mig inte strula till det nu!

på trosdag blir det spännande också då blir det mingel för silverflicks kandidaterna på medan så jag måste också skriva en liten snutt om migsjälv. hur nu det kommer att gå, jag har absolut ingen fantasi just nu... suck, någon som har något tips!? kom gärna med mina goda egenskaper istället för dom dåliga, har en känsla att jag har en större chans att vinna då hahah :P


4 juli 2010

hej, har inte hunnit med så mycket än jag har övningskört en sväng :)) jag har också hunnit och duscha :) så nu är jag ren och len haha. detta har varit en ganska trist helg faktist.. inget har hänt förutom att jim försökte dränka mig. jag ska nog gå och ta mig en blåbärsmuffin om ingen vill komma och hälsa på? :) då kan jag bjuda på blåbärsmuffins :D


jag saknar mosen!!


4 juli 2010

hej! gud vad jag är trött! jag kan inte fatta det jag har sovit jätte länge och är fortfarande trött. konstigt.


3 juli 2010

hej igen! 3:e inlägget i dag :P hehe tängte bara visa bilden som Johan Fjällström tagit på mig inför tävlingen :P
jag berättade ju tidigare att jag skulle och fota mig och här har ni en bild därifrån.


3 juli 2010

hej! jag är lite besviken just nu, det var as fint väder för bara en timme sen och nu är det skit!!! jag som hade tängt att bli lite brun, men inte det. ska nog ta på mig lite mer kläder för vintern har väl kommit tillbaka igen. en och en halv dag varmt alltså! det är väl bara hoppas på det bästa och se om solen kikar fram igen!

 


3 juli 2010

hej :) av någon anledning så känner jag mig inte så pepp i dag elle vad man ska kalla det... suck.
var och badade med cp jim och mongo kevas igår. jag är ju faktist en riktig badkruka men när jag väl hoppade i så kom jim och dränkte mig nästan!! inte kul och det var kallt som satan! vad kallas det när man har hyperventilerat och det blir värre? kramp? nä nånting mitt i mellan kanske. så kändes det! dumma jim du är inte min bästis länge! kevin var typ full så han vågade inte bada helt och hållet men jim försökte då tamefanken inte att kasta i honom!! jag är typ upprörd.

tog en massa kickass bilder i går!! :D det var väl det som gjorde min dag i går :>

 



2 juli 2010

nu har jag slutat jobbet för i dag :) så nu funderar jag på att gå ut och sola! jag kanske till och med tar med mig kameran och tar en rundra rut barkbanan kanske jag får ta nå fina pix :D


fäääärdig för i dag!!

första dagen på jobbet avklarat! :) (Y) känner mig duktig och är riktigt trött nu så ska nog lägga mig om en stund om inget annat händer :)


GOTT!!


Juli 1, 2010

hej! nu längtar man bara efter jackan hahahah skoja! jag ska faktist jobba i dag från 13.30 till 21.30 tror jag att det var ;) lite kosing är ju bra att ha :) och i morgon blir det kl 07.00 till 14.00. sen lär jag nog gå efter ett shema, då får jag ju också se hur många dagar det blir :)

i helgen hoppas jag att få några kanon bilder så jag kan lägga ut senare det är just nu tomt i mitt förråd eller jag har massor men ni har ju säkert sett det mesta  



RSS 2.0