30 juni 2010 - det gick åt hel**tte

hejsan vill bara meddela till alla att jag klarade inte teori provet. det sög, hade tre fel för mycket. men ska inte deppa ihop för det utan kommer snart att få göra om det igen om lite mer än en vecka. och på onsdag nästa vecka är det uppkörning. men för guds skull låt mig få klara det i alla fall!! annars blir jag knäpp!

men jag beställde den fina jackan i alla fall. det skulle vara förjävligt om jag skulle klara det och den skulle vara slut i lager ;) så därför passade jag på :)

nu ska jag höra av mig till oliven och vara lite social där!

bye bye


30 juni 2010 - teori prov i dag!!!!!

sitter här och funderar vad som kommer att hända hur det kommer att gå. drömde faktist innan jag vaknade att jag klarade provet, jag var skit glad och mamma var skit glad. så jag hoppas att jag klarar det, för jag vill ju ha jackan ;)



29 juni 2010

Hej skrev ett litet sabbt inlägg i morse, men nu kommer det en fortsättning :D YEY!

Jag har varit på halkbanan hela dagen! Det var väldigt kul och intressant. Men roligas var nog att sladda. Träffade också två nya människor Emma och Nils, dom är här i Arjeplog för att ta körkort.

Fy fanken! Jag är lite smått nervös över att jag ska göra första delen på provet i morgon!! Fatta i morgon!! Ni kan ju hålla tummarna för mig då, jag skriver kl 14.00!!

jag har upptäckt att jag är ganska dålig på att ladda upp bilder så jag ska bli bättre på det

29 juni 2010

halkbanan här kommer jag! om en timme ska jag fara på halkbanan och köra lite bil och sladda lite :P

nä nu ska jag göra lite frukost, även om jag inte känner mig så hungrig av någon anledning.


28 juni 2010

hej.
jag har fått jobb.

ett tips sluta läsa nu, en opsivtiv text!!!

nu är man äntligen klar med alla faser! fy fanken vad jag är less! jag tror jag kommer att kräkas körkortsteori! bläääääää!!!!!

när jag gick med moa fick jag veta att jag skulle fota mig igen och jag vara bara äcklig och ful när jag kom dit när dom andra tjejerna var uppsnyggade. det sög så vi får ju se hur dom bilderna ser ut, ew! känner att jag inte är säkskilt posetiv i dag. jag har nog PMS.

jag ska nog lägga mig.





Juni 28, 2010

Minst sagt förvirrad, antingen är det jag som är trög eller så är det någon annan som är det! Körskolan gör mig förvirrad. Nu skriver jag namn för jag skiter i fall hon råkar läsa min blogg inte för att jag tror det är säkskilt stor risk. Men Maria sa till mig klart och tydligt i var det tisdags eller onsdags att vi skulle på halkbanan i dag, måndag kl halv 10! Så jag har typ suttit och väntat men jag blev så jävla less så jag ringde.

Maria svarade: heeej har inte micke ringt till dig!? Hehe, för det är inte halken i dag det är i morgon!
Jag : Eeh..jaha, nä han har inte ringt... Men då vet jag iaf.

Ja, vad ska man säga egentligen!?: Nämen så klumpigt av mig jag tyckte att du sa att det var på måndag, jag har nog sovit för lite eller börjar nog bli lite gammal, ja du vet 18, en svår ålder. Man glömmer ju en massa hehe förvirrade ungdomar nu för tiden!

Det var ju ändå bra att jag slapp gå upp kl 07.00 i onödan, hade ju en lektion då.

Gårdagen var däremot lite märklig.. Eller jag vet inte vad jag ska kalla det? I alla fall så vaknade jag halv 12 och hade jävligt ont i magen. Det ville inte ge sig så jag gick på en promenad runt barkbanan. Just när jag är på väg därifrån så ringer mamma mig.

"Hej, vart är du?" "på barkbanan" svarar jag ju självklart. "När kommer du hem då?" Då började jag ju fundera. "Om en stund, vadå då?" Mamma svarar då " jo för ben och putte är här, hur länge tar det innan du är hemma då?" Jag var tvungen att stanna upp och tänka. "Okej.. Om några minuter"

När jag kommer hem igenom dörren sitter dom och dricker saft vid vårat köksbord. Lite udda och förvånande samtidigt gulligt. Haha. Men dom får helt klart skylla sig själva när dom kommer och hälsar på utan förvarning. Då är det inte så konstigt man ser ut som något slubb, speciellt efter man har gått en promenad. Men jag gillar ändå grejen med spontan på hälsning. Det är ju roligt samtidigt överraskande. Mer sånt tack!! :D


26 juni 2010

vilken kväll det var i går :)


25 juni 2010

hejsan glömde bort att skriva mera i går de blev ju bara ett snabbt inlägg. jag var ju och fotade mig, vad jag fick se så vart de ett par bra bilder så jag får se villken bild som kommer att hängas ut. jag är inte srskilt orolig hän väljer säkert nå bra :). stack till moa sen och vi bakade en ny paj som också fick ett awesome namn :)


jag tog också en skit snygg bild på solnedgången igen!


24 juni 2010

snart ska jag i väg och fotas :) sen bär det av till mosen och färga hennes hår!


23 juni 2010

yo! snabbinlägg här! har suttit och pluggat en massa nu på morgonen och om 25 min ska jag ut och köra sen kl 17.00 ska jag på kurs. hörs sen!


22 juni 2010

Hejsan :) sitter inne på datorn och gör de jag egentligen inte borde göra, jag borde plugga. Jag är lite lat i dag med andra ord!

En sak som jag inte har skrivit är att jag är utagen till en tävling i sommar. Eller rättare sagt jag har blivit nominerad av någon anonym. Tävlingen är mellan mig och 3 andra tjejer och de är om vem som ska bli Arjeplogs silverflicka! Så på måndag ska vi alla 4 fotas på lilab i snygga klänningar osv, för att de senare ska sättas ut bilder lite här och var på sammhället! :)  Lite spännande alltså :P



21 juni 2010

I dag är det en och en halv vecka kvar till teorin ska skrivas och jag pluggar som en liten idiot! Jag har fan bestämt mig att jag ska klara de nedrans provet! Gör jag inte de så gör jag som jag sa till Fanny.

JAG: "Fanny, klarar jag inte provet så går jag in på mitt rum och gråter."
FANNY: "jag kan säga att du inte är där."

Hon är söt hon, detta handlade då om ett annat prov. men jag kommer ändå bli ruskigt ledsen om jag misslyckas på teorin, men då är det nog bara ta sig i kragen och göra om det! ;)



19 juni 2010

Jag kan inte fatta hur ofantligt tråkigt man kan ha!? Jag kanske ska göra c- fasen en gång till.. Nä känns som att jag kan behöva att tänka på annat, även om mina tankar hela tiden försöker smita iväg varje gång jag börjar med teorin.

Var med Moa och Nanna i går. Vi var busiga som vanligt och Nanna påminde oss om en låt som vi gjort på skämt för ett jäkla bra tag sedan. Den gick ungefär så här "katten katten katten å katten" om och om igen. Hahah goda tider det♥. Nanna somnade i alla fall i Moas säng så jag beslöt mig för att dra mig hem igen och Moa följde med mig en bit, då hittade vi denna sötnos!



19 juni 2010

hejsan :)
johanna har just lärt mig hur man trycker in linser i ögonen :) så nu har jag linserna på mig, jag ser som en kung :) kanske inte som sveriges kung då. de känns lite konstigt men bra :) så nu kan jag ha på mig dom i en månad utan att ta ut dem! skönt skönt! :D


18 juni 2010

hejsan :) ny dag och jag ska fortsätta med körkortet! fas-C here i come!! har bestämt mig att jag ska klara den lilla fasen på 70 frågor i dag!

jag har typ fastnat för en låt med justin bieber, baby


jag har ju faktist börjat bli duktig på detta med bloggen igen. även om det nästan känns som om jag ordbajsar lite men skit samma! har ju fårn 1 till 6 läsare! rekord på länge :P

nä nu ska jag fortsätta :)


17 juni 2010

nu är jackan nära!! eller man kanske ska säga att körkortet är nära! onsdag den 30:e så är det teoriprov och veckan efter den 7:e är det uppkörning! fan jag kanske ska sluta skriva och börja plugga igen då ;)


bilden är tagen i mars månad


16 juni 2010

hejsan alla jag måste bara lägga ut!!! jag dog nästan när jag den skit snygga jackan från H&M!! jag vill ha den!!! men jag känner att jag är lite pank just nu :'(

är den inte fett snygg!? och jag tror den vill bli min!

haha jag är lycklig!! om jag klarar körkortet så lovade mamma att jag skulle få jackan!! :D


16 juni 2010

hejsan! har pluggat på körkortet hela dagen i dag pust!! jag tror nog att jag ska slita lite till så jag har klarat B-fasen!! bye!


15 juni 2010

hej känner mig ganska tråkig just nu men gissa vart jag ska!? körskolan! förvånade? trodde väl inte de. jag skulle gissa på att det kommer stå varje dag i veckan! eller jo på torsdag eftermiddag ska jag åka till Arvidsjaur och köpa linsvätska! yey! då kan jag ha linser!! :D


en liten busig bild från sommar värmen i piteå! (värmen som saknas i arjeplog!)

 


14 juni 2010

hejsan alla, kort inlägg. hade skrivit mer men jag var klantig och råkade radera allt!
ska på körskolan i dag. i går var det fantastisk solnedgång som jag hade turen att fotografera :D


najsigt va? :D


13 juni 2010

mina fina!!♥

måste säga att jag är besviken på bloggen som gör bilden så att den ser ut som skit!!


13 juni 2010

hejsan!
jag har inte hunnit att göra så mycket i dag. men jag har faktist övningskört med mamma! känner mig ganska duktig! jag har tidigare glömt att berätta att jag har skaffat linser och nya glasögon!
 




13 juni 2010

hejsan alla!
jag blir så sugen på att åka bort någonstans när jag tittar på fokis och kenzas bloggar. de båda har åkt utomlands! jag skulle villja göra det med, men nu på måndag är det körkortet som gäller! (Y) det blir att plugga på teorin och körningen. i dag var jag och mamma ute och körde, olivia var också med. mammas micra är så konstig att köra med (jag måste få skylla på något!), jag drog rivare nästan hela tiden! men jag hoppas att det kommer att gå fint till slut! man måste börja stort så jag säger JAG SKA KLARA KÖRKORTET! det är ett av mina mål i sommar.

 


snart sommarlov

hej har lite körit just nu med utflyttning ur elevhemmet och skolavslutning osv. jag och pappa har just skjutsat ett lass med saker till mikaela. så nu är mitt rum typ tomt :') jag kommer att sakna de lilla skit rummet! tragist :) men skönt.

suck nu har man snart gått ut ettan. längtar lite hem till mamma :P så i morgon ska typ alla böcker lämmnas in på bibblan också och datan som jag skriver på just nu ska också in till jerry. så snart hejdå dator!

i morgon blir det förhoppningsvis lite grilling med klassen♥


LÖRDAG den 5 Juni

Hejsan alla läsare! Nu sitter jag och moa i soffan och gör absolut ingenting! Eller jag bloggar ju och moa läser cosmo (ur den nötta tidningen som alla i mitt hus har läst). I går var vi hos mikaela och chillade. vi somnade nästan där, men vi gav oss av någon gång efter halv ett. 

I dag planerar vi nog att köpa kräm och dra till dollar$tore. Jag har spanat in 2 nagelack sär som var riktigt snygga. BTW så är dollar nagelack inte skit det är jätte bra. lätt att smeta ut och sitter länge! Det är värt priset vilket är 20kr! jag kan senare ta en bild hur de ser ut om ni är sugna på att köpa♥ märket heter i alla fall kubliss.


maaaat

snabbt inlägg

ligger i min säng har typ just vaknat. idag kommer moa, jag längtar! funderar på om jag ska gå till willys och handla billig pizza till helgen. upptäckte att jag inte har någon frukost!


plugga eller lata sig??

hejsan sitter nu på mitt halv tomma rum och skriver en liten snutt. funderar starkt på att börja plugga lite etologi. jag har prov på tisdag och det skulle inte vara så kul om jag inte klarade det. så det är väl bara att börja.


3 juni 2010

hej nu är jag värkligen ultra aktiv i bloggandet. det känns som om jag har mer tid just nu, men egentligen så har jag inte det.. jag måste börja plugga på etologin som jag har ett stort prov på tisdag! sen har jag ännu ett matteprov någon dag till veckan. så det är ingen rast här!

moa hedman kommer nog till mig i helgen. det kommer att bli kul och faktist i dag är den sista dagen som jag går skola i veckan! :D det känns skönt att få lite längre helg än vanligt♥ även om jag hade lite längre helg förra veckan :P

hejdå nu har jag mattematik!


Utkast: Juni 2, 2010

*suck* Nu är det absolut inte länge kvar till sommarlovet! Jag längtar som tusan. det är så mycket som väntar en just nu. sommarlovet, körkortet, lägenheten och pdol! det kommer absolut bli en toppen sommar kan jag lova!

jag och några andra tjejer i huset håller på att planera vad vi ska ha på oss för klädser och smink på skolavslutningen. visserligen går vi bara ut ettan men det kommer nog bli bra ;)

jag har bara lite funderingar på vart jag kan köpa mig en orange ögonskugga. men jag får väll ta och leta om ni inte har något bra tips :)


en liten bild på sminkningen jag hade tängt göra. bilden är från lindas sminkblogg.


fåååår

hejsan :)

Har haft en riktigt skön dag på skolan. Första och sista lektion arbetsliv. Det var svin kul och vi fick lära oss hur man svetsar! Japp jag skojar inte :D jag fick också veta efter åt att jag fått MVG!! I hela kursen!!!! :))))) Jag är skit glad!! Dessutom efter åt så hade jag verb test och jag klarade det!!! :D Woho! Äntligen! När är det bara matte provet i morgon och det ska jag klara!! Peppar peppar ta i trä!!

Det blev lite sen kväll i går för jag började att städa ur mitt rum. Vilket jag lyckades hyfsat bra med :) så nu är det bara typ 5 skoldagar kvar och man måste ju ta och börja någon gång med att plocka i hop grejerna.

Innan jag började med stor städningen så var vi ute och fotade fanny och jag. Vi tog tillfället iakt och gick till får hagen där fåren blev nyfikna och tyckte vi var roliga figurer som stod där och fotade. Fick i allafall roliga bilder (och fina) 


fanny får

en vardag på grans :)

får :D


RSS 2.0