snygg tröja och snygg halsduken


tröjan är köpt på gina tricot för 149kr
och
halsduken är hemmagjord.


speak now

hej hej, då var man i arjeploget igen. det känns skönt att vara hemma men jag saknar min syster yster! men jag är ändå rätt nöjd, hade en trevlig kväll med camilla petra och emelie. vi badade bastu och det var väldigt mysigt villket ledde till att jag och camilla och hennes pojkvän stack till harrys efter :) och i dag sitter jag i världens snyggaste tröja med en varg på! har bestämt att det kommer bli min nya favorit tröja! sen blev min "buff" klar i går men jag orkade inte ha den ihopsydd så det blev en halsduk i stället, så man kan ha den på olika sätt :) kommer nog lägga ut hur både tröjan och halsduken ser ut ;D

Maja

hej hej, i veckan blir det prov, matte prov. så i helgen har jag vilat och pluggat för fulla muggar! är inte riktigt klar än men ska fortsätta i morgon med pluggandet! har lite saker att fråga om till läraren och så.
men som tidigare längtar jag hem igen men det känns som om jag kan hantera det bättre nu för jag ska ju ändå hem till helgen så då slipper jag skolan lite. men jag förstår inte riktigt varför jag längtar hem för jag tycker faktist att det är riktigt skönt att vara själv. måste nog fundera på hur jag klarade mig förra året. då var jag hemmifrån typ flera veckor utan att längta hem. aja kanske bara en fas.


the last airbendersåg Avatar, the last airbender (vatten) i dag på bio, blev lite besviken men den var helt ok, tycker att de kunde ha lärt skådisarna att agera bättre och att de missade en viktig sen vilket sög. men som sagt det är svårt att göra en film av en hel säsong på 21 avsnitt. Men annars så var själva vatten och eld bändningen super! (Y) och jag ser framemot de två andra filmerna som kommer!


nya fynd ♥

skaffade mig nya braxer i dag :) jeans faktist, för 99kr och i stl 36 som jag inte kunnat ha sen jag gick i 8 typ! köpte mig en tröja också, skit snygg den med :) den kostade 35kr alltså inte dumt inte :PRSS 2.0