måndag och det är snart helg igen!

Jaha då var helgen över, nu längtar man bara till nästa! Men som vanligt har man fullt upp i skolan. Så är det när man går Nv... Vilket man ångrar lite nu men jag tror det ska gå bra hoppas jag. Har en uppsats om Liberia som ska vara inlämnad på onsdag sen så har jag prov i kemi 8:e februari och sen matte prov den 17:e! Så det är full rulle nu. Det känns som om min plugg lust har kommit tillbaka det går bra med både matten och kemin i skolan just nu, det får en att bli liiite pepp på att plugga men bara lite. Peder var här och hälsade på mig i dag och han hjälpte mig med datorn. Tydligen var det en kabel som var fel in stoppad, så jag har haft en cepe dator i ett halvår nu p.g.a. En jäkla kabel.... -_-'

jo köpte ett par nya skor i helgen ska lägga upp en bild ;)


nya brillor

jepp, i dag var man hos optikern och kollade vad man hade för syn. hade visst olika näsynthet på ögonen och lite brytnings fel, men nu får man två par nya brillor! jag som tyckte att jag såg hyfsat bra i dom förra men såg kraftigt mycket bättre med dom nya. så det tar ungefär en vecka tills jag har dom i mina ägor.

nu så vill jag typ baka igen! så jag funderar på att baka en tigekaka... jag ska nog göra det.

//M

bloggkåt!

jag fattar inte!? jag är typ inne på bloggen hela tiden och jag vill skriva något men jag vet inte vad! jag skulle gissa på att det är den nya (snygga) headerns fel. jag är så himla exited på att skriva och att folk ska se mitt fina undervärk! hahah det är ju nästan tragist men så är det att vara stolt, ska dra med mig kameran till skolan i morgon och se om jag får lite fina pics men jag vill egentligen ha lite old crazyness, men lite halv störda bilder. typ såna som man tog i högstadiet i brist på annat!





bara ett litet smakprov ( alla dessa bilder är från 2008)


Tisdag.

Hej, jag är sååå sugen på att baka! Är inte sugen på att äta men att göra en typ tigerkaka skulle vara rätt skojjsigt! men jag har inga ägg och jag vet inte om jag orkar gå och handla + att min ekonomi håller nog inte med om att jag ska baka.

hade faktist tänkt att fara och simma i dag men min väninna kunde inte pga att hon inte hade något att bada i. eftersom tanken var att vi skulle simma så gick jag och tog ut pengar, eller rättare sagt jag fick typ stå och vänta länge på att en gubbe som typ inte visste vad man skulle göra med kortet (tror jag) skulle bli klar men han gav upp och gick sin väg. stackare, det är inte lätt.

//M

hej

Hej, måste påminna mig själv om att jag har tid hos optikern kl 15.30 på fredag!!  och gul kiwi smakar skumt.

hem igen.

Åh, jag som tycker att det är så skönt att vara hemma. I dag måste man tillbaka igen. Jag vill inte. Men som tur är att johanna kör så jag kan åka med henne. men det är ändå jobbigt speciellt när dom två veckorna som kommer ser ut som skit! Fy fan vilka scheman! Kommer att vara död efter de två veckorna nu när man har blivit lite bortskämd med sovmorgnar och att man har fått slutat tidigt. Men nu är det bara att ta sig själv i nackskinnet och böckerna framför näsan.

Sen de 2 senaste veckorna så har jag gått på LCHF metoden. vilket har gått sådär, har lidit av min menstruation i veckan så jag har varit grymt sugen på allt som är sött! men snart är den perioden över och jag vill ju faktist se lite resultat nu!! Har bestämt att jag ska börja simma på tisdagar och torsdagar. Måste också kolla upp hur mycket ett simmarkort kostar så man kan lägga till simningen som en vana. 


BTW så har man en ny header och jag är faktist lite stolt över att det är jag som har gjort den :D min första xD

//M

wtf

Nu skaffar jag en match.com 

nostalgi är nästan hemskt när man längtar

Jag har varit så nostalgisk på sista tiden kan inte fatta hur mycket jag längtar tillbaka till mitt lilla gäng med Nanna Moa och Mikkiz! hur mycket jag saknar unga för unga, våra halv lama discon men också våra super arr med ung utan pung och balen såklart! inte bara det, alla cepe påhitt som vi gjort tillsammans, MNM filmen, alla knasiga kort, små tjafs och kärlekar och fula danser. Det är minnen som alltid kommer att finnas! Kan inte heller glömma min gamla klass, (6M). Hur fina människorna var och hur mycket jag längtar efter en Réunion. Det är sjukt jag vill nästan gråta då jag längtar tillbaka på allt det roliga som nu bara är minnen. Att bara titta på bilderna och se hur man såg ut då, får en att nästan rysa. Nä nu fan ska jag ta tag i det hela och snacka med Elin så ska vi fixa en réunion med båda klasserna som förgyllt tillvaron hos varandra i minst 4 år. Nu vill jag att vi ska träffas åter igen!

//Majjen


jag har mjuka fötter!

Asså shit! Måste jag nästan säga, har äntligen tagit mig tid att fila mina fötter. Det behövdes verkligen, har inte filat dem på ja hur länge som helst. Nu är dem lika lena som barnrumpor! När tog du hand om dina fötter senast? Sätt dig med fötterna i varmt vatten och ha ett skönt fotbad, ta den fot fil (det finns flera sorter men jag använde en Scholl carborundum Double foot file (kostar kring 30kr))  



super skönt! // m

 


JAG ÄLSKAR REA!

Fy vad jag älskar rea! Det är nästan som att vara i himlen, har handlat en massa nya kläder il helgen. Det känns skönt att stoppa in något nytt i garderoben! Bara lite synd att två knappar fattades på shortsen jag köpte, men sånt händer och det är inte svårt att sy fast nya ;)






det kanske inte känns så hopplöst ändå....

Nä, nu får man ju för fan ta och ge sig. Jag orkar inte vara deppig längre! Nu ska jag vara pepp, det blir väl till de man gör det till eller? Nä nu vet jag iaf hur kallt det är ute och hur varmt jag har i lägenheten :P najs! Bjöd Niklas på mat i dag, det blev stekt kyckling med lök, paprika och någon mysko grej men Gott blev det!

//M

hur är det med mig?

Varför känner jag mig så deppig? Det är ju typ efter lovet man ska vara pigg och alert men ikket! Jag förstår inte, jag är ju typ glad när jag träffar mina vänner men när jag är ensam så blir allt skit. Fy, det känns som om jag inte vill göra något! Men jag får verkligen försöka få det positivt nu ta på mig nå roliga kläder som kan lätta upp stämningen kanske? Äh.. jag vet inte.



/M


plugga...? näää

Blir lite sur på mig själv.. För att jag hade bestämt mig att idag ska jag plugga och vad är det som händer? Jo, jag har ingen motivation alls satt minst 15 min med matten innan jag blev less + att jag inte förstod något.. Men jag blir ändå sur, varför kan jag inte för en gångs skull få lite plugg motivation? Det skulle sitta fint just nu. Ja vad jag undrar nu, hur FAN kommer det att gå för mig på provet? Det är ju för fanken på fredag!

Jag fattar inte försökte flera gånger men varje gång så kom jag på något annat att göra för att det var alldeles för svårt att fortsätta. Det kanske inte är min dag helt enkelt. Det får bli i morgon, nu är det bestämt! Ska gå en promenad först, har hört att det gör att man har större lust att plugga mer då. Någon som har något fint tips till mer motivation att plugga? Jag tar väldigt gärna emot dem!

Hej blir så fucking irriterad! :(

Innan jul så pratade jag med syon om att byta några kurser och jag har varit på henne och frågat om omvalet har gått igenom.. Nu har jag frågat henne igen och hon har typ glömt bort allt! Jag menar ska inte en sån som hon typ skriva upp viktiga saker och spara det i en mapp med ens namn på? men ikket! när jag gick dit i dag verkade det som att hon inte hade en jävla aning om vad jag snackade om och jag var tvungen att gå dit två gånger och prata i telefon med henne.

De vet fortfarande inte om jag ska ha biologi breddning eller inte!! Tydligen så stod man med på den förbannade listan över vilka som ska gå kursen..?! vad FAN? varför får man inte veta ett skit? det är ju lixom lite jobbigt om jag missar en massa lektioner p.g.a. att de inte har fått fram något JÄVLA svar! och det känns inte så värt om jag ska gå dit och jag ska inte ens vara där!


Me Not Happy!

hejdå

om några timmar är mitt jul lov slut! :( längtar värkligen inte, eller jag längtar efter alla kompisar och de men jag vill vara kvar i arjeplog ett tag till! :) vet inte vad jag ska skriva men när jag kommer till öjebyn så ska jag ladda upp lite blider


mycket på G!

jag bloggar aldeles för lite.. typ 3veckor sedan men jag har helt enkelt för mycket för mig så jag inte har tid att blogga :P hehe kanske, men det är nog inte sant man måste ta sig tiden vilket jag har men inte har haft ork att tänka på.

i morgon ska jag jobba och till tandläkaren+ att olivia fyller 19 år i morgon så jag har lovat henne att gå med henne på harrys i morgon kväll.. men det blir nog rätt lungt för mig då iaf efter som man orkar inte så mycket efter en jobbar dag :P. 

i kväll blir det lungt är inte riktigt friks pga förkylning. inte kul, hostade i går så jag inte kunde andas!! :( men det varade i typ 2 sek så det är inte så jätte synd om mig. får ju tjäna lite pengar i morgon så jag är nöjd, jag hoppas att jag kommer ihåg allt jag ska göra.. får se hur det går.. är liiiite nervös faktist.


RSS 2.0