hej

tja! coola majsen är här.. haha skoja. har varit värsta chill dagen i dag började med samhällskunskap sen hade vi Lh hela dagen där vi gjorde en tipsrunda och åt kakor. sen så lagade jag och elin middag tillsammans, kyckling och majs. skit gott! efter det så drog jag och annami till badhuset och simmade 1 km. är helt mör i kroppen nu så jag längtar bara efter helg. så i morgon drar jag in med bussen efter lunch till stan, då ska jag till telia och fixa abonemanget efter det bär det av till arjepoget.


armband

har på mig ett av mina finaste armband som är gjort av tenn. Det är lite samisk stil (jag är inte same.. eller jag har väl det lite i blodet men mycket mycket långt bak i släkten) vet inte vart det kommer i från men jag vet att det är från mormor och morfar tror jag.. fick det för länge sedan men min syster har haft det ett tag nu.


       

Kåbdalis

i dag har jag varit i kåbdalis och åkt snowboard som jag inte gjort på 2år. det var skön med en åktur.. sen så jag har gjort min första videoblogg yey! haha inte så seriös precis men den är lite rolig :) det är fån sitt liften och sen åkturen hem, hahah.

men så synd så funkar inte mitt movie maker program och kan inte ta emot mina filer.. någon som vet hur man fixar sånt? anyway så lägger jag ut filmen på mig och AnnaMi i liften :)


hurtigaveckan

ja som sagt så var jag på gymmet i går och vad jag inte räknat med var att jag hade idrott i dag och i morgon ska jag till kåbdalis och åka bräda på torsdag blir det simning! hur skönt låter inte det och hur bra start är det inte på mitt framtida nyttiga liv som startade i går? fantastiskt!

vårtecken!

Så fint med vår! Jag älskar dom första vårtecknen, när asfalten syns, snön som håller på att tina bort från gräset och att solen börjar värma! Är det inte fantastiskt?

En sak som är ännu mer fantastisk är att jag ska träna i dag, på gym. Kommer nog bara bli konditions träning, för duktig som jag är så har jag läst att ju bättre kondition man har destå mer kalorier bränner man vare sig man är ute och springer eller om man sover. Att man inte vetat det tidigare.. Men jag är så pepp och motiverad att träna nu. På torsdag ska jag och AnnaMi simma. Så nu ska jag fortsätta med dessa goda vanor så jag blir en sund och frisk människa :D


bilden är tagen från google.se


igår och i dag

Måste erkänna att jag blivit mycket bättre på att blogga, gör det nästan varje dag nu. Fast sen är det ju bra för mig och träna på att skriva just pga min dyslexi. Helgen har varit suverän, fantastisk och framförallt rolig :) Shoppade inte så mycket i lördags, hittade inget jag ville ha. Eller jo jag var på jakt efter ett orangerosa läppstift. Hittade ett på makeup store men det kostade skit mycket så jag köper det nästa gång jag åker till Luleåstad. Men då vi var på hm så hittade jag en tröja med beatles på ((som ni vet så tycker jag att beatles är musikaliska genier)jag har den på mig i förra inlägget.) Det står the beatles yellow submarine! Så det blev gårdagens inköp. 

I dag har jag på mig den vita skjortan som jag köpte på gina i veckan för 50kr är skit nöjd, har också på mig mitt nya favorit halsband som jag också köpte i veckan! och så en liten bild.


Sitter ner på bilden så det der lite skumt ut.

 
Halsbandet är köpt på bikbok.

tack för mig puss puss / maja


yeah

snygg det var fabulous!

11.10

sitter och kollar på lite allt möjligt, bloggar, facebook, kläder. jag blir så sugen att gå på stan och shoppa loss men så rik är jag faktist inte men lite pengar har jag i alla fall. ;) kanske blir något roligt i alla fall för jag måste spara lite till taxin och till nån drink så kanske 200? ja jag vet inte. får planera det bättre. men jag är typ 99% säker på att det kommer att bli en kanon kväll! det pirrar lite i min mage när jag tänker på det roliga!
men.

GRATTIS MOSBARN FÖR DU FYLLER 18ÅR I DAG AV ALLA DAGAR! JAG HOPPAS ATT DU FÅR EN AMAZING FABULOUS SWEET 18!!


Luleå

Nu sitter jag på kvälls kvisten hos mormor och morfar. Jag har pluggat lite och nu lite bloggning. Har egentligen inget att skriva men jag har lite tråkigt, ska nog se så ska det låta i kväll. Jag längtar också efter att få min OnePiece. kan lägga upp en bild på snygga mig också bara som pricken över i (ironi i högsta grad).



Yo Yo!

fredag eftermiddag och jag har varit duktig och städat min lägenhet. om en timme ska jag dra ihop alla grejer som ska med till luleå stad. funderar på om jag glömt något. jo kanske man kanske ska ta med sig några snygga klackar till helgens festligheter, ska ju faktist fira en 18 åring! :)

helgen kommer nog se ut ungefär såhär:
Fredag (idag): kommer med bussen till lueå kring 16 sen ska jag till mormor och morfar och moa till jocke. kanske att jag plugga lite.
Lördag: så kommer jag och moa träffas på stan shoppa lite smått. sen ska vi äta middag, om det är mormor och morfar som bjuder det ver jag inte. sen 22.00 ska vi till magasin 3 och se på movits! kvällen slutar kl03.00 och då ska vi hem till mormor morfar.


hemma igen

Super härlig kväll. Såg smask en parodi på melodifestivalen. Det var super kul och jag fastnade för låten med en jägare som sjöng:

- jag vill tömma mitt magasin i dig

Och ett par nunnor med piskor som sjöng en låt som hette Aman. helt fantastiskt roligt vill absolut se det igen nästa år. Bor ni i piteå trakterna så boka biljetter det är lätt värt att se showen.


smaskens!

snart ska jag och AnnaMi dra iväg till stan för att se på smask en föreställning som är typ melodifestivalen. kommer bli skoj. kommer hem kring 21.00 så då kan jag skriva lite ;)

clock


neeeh

jag som kände mig så hurtig och duktig för ungefär en och en halv vecka sedan. men nu är det bara bajs! skulle fara och simma förra veckan men det kom en massa saker ivägen och samma denna veckan så jag hoppar över hurtigheten till nästa.. hu, fy så tråkigt att skriva så men det är ialla fall sanningen. det är inte för att jag har ökat mina centimeter denna vecka för jag är fortfarande på samma siffror.

det är säker många som tänker men fy hon är inte en bra förebild som först vill banta och sen äter hon en massa godis istället men så är det inte. jag kan säga ärligt att jag till mesta dels är helt nöjd med min kropp och det enda jag vill är att bli mer tränad och sundare för att jag ska orka med skolan bättre och att jag har skrivit ner centimetrarna på olika ställen på min kropp det är mest en morot för mig själv. jag har verkligen ingen ätstörning det enda jag kan få ibland är att jag inte känner mig hungrig. så har jag haft hela mitt liv men jag vet att jag ska äta ändå. 

nu ska jag till skolan 

byebye

//Maja 

NYA Grejer

lite ny skapande med ny header. väldigt enkelt. gammal bild som jag tog förra våren/sommarn. får fixa en nyare bild sen ;)

onsdag, skönt att vara i tid!

ett tip som jag ska ge till alla som pluggar, börja i tid! det är oftast det jag faller på när jag ska skriva prov att jag inte har börjat att plugga i tid. för alla vill ju ha extra tid att plugga, så varför inte börja direkt eller i alla fall några dagar innan provet inte dagen innan!

I dag har jag varit på skolan. WOW! sen så har jag och elin pluggat ekologi så vi är i tid för provet som är på måndag. kommer inte att ha tid att plugga i helgen så jag får göra bort det nu. skulle behöva städa min lilla lägenhet igen för att det ligger strumpor och kläder överallt på golvet. men då säger dom som känner mig och säger men Maja du har ju inte alls stökigt!! Jo för det har jag jag blir lite smått stressad över att ha stökigt. Varför ska allt sträva mot kaos!? jobbigt! har okså försökt ta någon ny bild så jag kan göra en ny header (tycker om att göra headers nu när jag förstår hur man gör!) men ingen bild blev riktigt bra... men jag tror jag har nån fin nånstans så får det bli en tills vidare...

Tisdag

Hej ett litet snabbt inlägg för i dag. Har varit på skolan inte gjort speciellt mycket sen drog jag in till stan för att prova ett par byxor som jag spanat in, men jag kunde inte bestämma mig om jag gillade dom eller om dom satt snyggt.. Får testa dom i luleå då jag åker dit. Då har jag nog moa till hjälp. Fixade en beställning på en onepiece, en teddy flice i marinblått. Nu längtar jag tills den är min! Men, byxorna var inte hela anledningen jag stack till stan jag skulle hjälpa Niklas (min bror) att städa ur sin lägenhet eftersom han flyttar till Göteborg i morgon. 

// maja

Movits!



Jag och denna busrumpa ska åka till Luleå på fredag och på Lördag ska vi se Movits på Moas egen 18 års dag! Hur ballt kommer inte det att bli?! Jag längtar så mycket!  


var på stan

Var på stan i dag efter skolan. fixade en ny bh som jag var och provade för någon vecka sedan. Jag som har så gigantiska (lite till överdrift) pattar måste special beställa bh:ar. Tydligen så hade jag storleken 70DD.

Hittade en massa andra saker på rea så jag blev lycklig :) Hittade en vit skjorta på gina och en tunn stickad tröja på vila och ett halsband med en uggla på ur & penn. Sen så fick jag tag på det jag skulle köpa också ett henna shampoo så jag slipper färga håret stup i kvarten. Det var nog allt. får lägga ut lite sen ska fota blusen och koftan jag köpte på RK i Luleå också.

fick i alla fall många skeptiska blickar på min sjal turban som jag hade men fick också massa trevliga kommentarer också :)


hej hoj!

nu har jag flyttat över bilderna på datan så tängte lägga ut bilderna på skorna i kväll ;) sen ska jag hoppa i säng, hade egentligen behövt duscha men jag orkar inte och jag vill inte ha arga granna på mig för att jag lever om.

  


-vad tycks?

//maja

smart, smart.

nej, jag är inte så smart i bland men jag är definitivt smartare än en 5:e klassare. höhö. nä ibland tror jag faktist att jag glömt min hjärna. hade tängt vara duktig och lägga in lite bilder på bloggen över inköpen men ikket. jag har glömt USB- kabeln hemma i lägenheten. jag kanske inte skrivit att jag är hos mormor och morfar i luleå. men men sånt händer. får ladda upp bilderna när jag kommer hem istället. har ju en såndär smart kortläsare på min stationära dator så jag slipper kablar och trassel men det är värkligen praktist att ta med sig kabeln när man har en dator utan kortläsare. yep yep.

kan ju ladda upp någon annan rolig gammal bild istället. jo, måste tipsa om ett band som heter armand mirpour, dom är svenskar och en av deras låtar I'am a volcano går på MTV just nu. dom spelar såndär go musik som man lyssnar på då man bara chillar.


hahah man måste ju bjuda på sig själv lite! bilden är från april 2009


fyndar maja!

YO YO! today har jag varit och shoppat en massa på second hand (loppis, återvinning, rödakorset). Yeah, jag är miljövänlig! Och ingen kommer att se ut som jag för jag är orginell! Anyway köpte två par skor, ett par klickiiklackar och ett par coola halv tant skor, haha (köpte det på loppisen) dom kostade 20kr styck. Köpte också 5 suuuper schnygga muggar som jag tängte ge till Olivia. Om hon vill ha dom annars tar jag dom själv.

På återvinningen så snappade jag åt mig en tavla som var för 50kr men den var lite trasig så jag prutade ner den och fick den för 20kr, konstvärket var av en J Drugge. Sen på rödis så fann jag en lusekofts liknande kofta i rött som kostade 40kr hittade också en blus för 30kr.

Sen så var jag inte så miljövänlig längre men sprang in på cubus med mormor och hittade en helt vanlig grå hoddie som jag har tänkt köpa skit länge för 149kr säkert någon stackars taiwanes som suttit och gjort den. Huvva, jag får glädja mig med att jag har handlat på ställen där pengarna går till välgörenhet!

Lägger upp bilderna i morgon eller på måndag över vad jag har handlat och de från då jag träffa dr jones och jokkas.

puss och gokatt

haha, sugen?

haha hej! tjaa jag är sugen på att köpa kamera grejer. väldigt sugen vill ha en fjärrutlösare till min kamera så man kan bara klicka så är man med på bilden själv. haha komplicerat. men är sugen på objektiv också, såg att macro objektiven är inte så svinigt dyra som jag trodde. man kan få tag på bra tele objektiv på blocket.se. jo jag vill ha mer grejer till kameran eftersom det är mitt största intressa just nu och har varit det ett tag, kommer förmodligen vara det också.

hade lagt upp en bild men sitter på min skoldator, lägger nog upp senare ;)

teknikens hus

hej idag ahde jag två lektioner en var på teknikens hus i luleå och en i ladugården. på teknikens hus fick vi se tre olika projekt arbetem som några elever sysslat med. en om hur kristaller blir i rymden den andra om tillsatser av E i mat och den sista om gamma strålning. rätt ok, vi sprang mest runt om kring och lekte med alla saker där på th. fotade förstås lite när jag var där så ska laddea upp lite pix. lite fler av bilderna kommer förmodligen att hamna på www.Grans.naturbruksgymn.se 

resten av skoltiden som var i dag fick vi disikera ko livmödrar. det låter läbbigt och det var det kanske men jag tyckte att det var väldigt intressant eftersom man måste kunna hur det går till när man seminerar en kossa + att vi var tvungna att lära oss hur delarna ser ut. bästa sättet att lära sig är ju att se det på riktigt. men jag har inga bilder på detta. hihi.

   

virkat

Lite kul att till sommaren kommer det att bli suuper hett med virkade kläder och för bara två år sedan blev jag hopplöst förälskad i filmen Across the universe. i filmen såg jag Prudance hade en skit söt virkad klänning som jag bara dreglade efter men någon liknande hittade jag inte någonstans. Lustigt att efter två år bli det super modernt med sådana. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!

 
hittade inga bra bilder på klänningen så jag tog bilder från ett youtube klipp.


inspirerad av Kenza

Checka in snygg ryggsäcken som min mamma hade när hon var ung! Skönt att slippa betala mycket pengar för något som ändå ligger och skräpar och dessutom är super snygg. Såg att stor bloggaren Kenza letade efter en brun skinn ryggsäck. Det var där ifrån jag blev insprierad och ni andra som blev det också kanske ska kolla med era mammor om det gömmer sig en liknande ryggsäck på/i eran vind/källare/förråd!

 


Hurt Bullen

äntligen har jag betämt mig igen! haha. nu ska jag börja simma en gång i vackan (torsdagar). jag ska också börja äta nyttigt så jag orkar med skolan. efter detta med magsjukan så är det ju perfekt att starta vara hurtig nu. känner ingen lust efter det som är sött heller. men jag ska köpa hem lite frukt som jag kan ta till kvällsfika eller efter träningen. nu i typ 3 eller 6 veckor ska inte vi sitta i kiosken, yey! så jag är ledig alla torsdagar + att jag har tängt börja betala in mig ist för att sitta där och plåga mig varje var tredje vacka. nu är jag stolt och motiverad till min framtida muskulösa kropp. haha skoja men lite mer tränad lär man väl bli i guess. ska också lägga upp centimetrarna jag ligger på just nu så jag ser hur mycket man minskar på att bara äta nyttigt och motionera. då har jag något att leva upp till för att se centimetrarna minska.

midja: 68cm
buk: 86cm
lår: 55cm
byst: 92cm
rumpa: 95cm
 

jag ska uppdatera varja vecka på måndagar/söndagar beroende på när jag har tid.


hemma i öje

hej nu är man tillbaka i öjebyn men ingen skola ännu, har nämligen sjukanmält mig today. mm ja jag vet att jag är typ frisk från magsjukan men min mage har fortfarande det lite besvärligt. så bestämde att jag skulle hålla mig hemma i dag och dra till skolan i morgon. så även om man är sjuk och ensam blir det inte bara tv tittande, men vad säger jag!? inget tv tittande jag brukar ju bara ha igång mtv så slipper man fastna utmed datorn. 

sen så fick jag en fråga i går angående genom dina ögon filmen.

svar: jag tror filmen kommer någon gång i sommar, vad jag läst så kommer det mer info nu i vår t.ex. trailers mm. det kan också bli till hösten filmen kommer, men jag ska hålla utkik efter mer om detta för jag är så sjukt sugen på filmen själv.

det är kul att de är lite okändisar som besöker min blogg och inte bara typ min mamma, hehe.

Nog om det. I helgen var jag ju ute med mina polare tog det riktigt lungt hade kul och fick mig massa skratt. Tyckte bara att de var synd att jag glömde ta med mig kameran. Jag tror inte heller Olivia skulle bli glad om jag la upp bilden på henne och Jean Pierre, en fransos/marokan. Han var väldigt slibbig men han bjöd oss på gratis drinkar så de var topp. Visst jag ogillar gubbar som är 40 bast som kommer och klänger på en och vill att man ska följa på efterfest i deras byxor (okej nu överdriver jag).

Men killar som hänger som en liten hök bakom en hela kvällen utan att säga något eller göra något förutom att försöka fånga ens uppmärksamhet genom att brottas med sin kompis eller står och tjuvlyssnar på konvesationer med människor man inte träffat och pratat med på år och dar. Pinsamt och jääävligt jobbigt. Kan ju bara säga att Jean Pierre inte ska få blame för den i alla fall.


- maja
 

magsjuka så typiskt

hej jag har varit/är sjuk fick magsjuka i går natt och kräktes hela natten men sen under dagen blev de bättre och nu känner jag mig hyfsat frisk, de enda som kan vara är att jag har lite febersvallningar. i dag ska jag nog bege mig ut på marknaden för att kolla på skrot och köpa mig en souvas. men det var ju typiskt att man skulle få magsjuka när man ätligen fått ledigt. men men så är det. kanske jag använder pengarna jag tjänade till något roligt, en resa kanske så får jag min ledighet ;)

hehe

//maja 


:) leeeedig

hej hopp nu har jag äntligen jobbat färdigt för veckan och några tusenlappar rikare :D 4dar kvar av lovet och de ska jag använda väääl :) snart är det marknad och då sker de en massa skojj!

hejdå

jobb jobb

hu! jag är nervöööös! ska jobba kväll igen men nu har jag fått medicindeligering så nu är det mitt ansvar att de gamla får i sig det dom ska. jepp, jepp håll tummarna för mig i kväll! hoppas inte att det blir något tjorv nu.

tack och hej

In Arjeplog

nu är man i Arjeplog igen. i morgon blir det jobb, som vanligt är jag nervös över dagen i morgon ska nämligen jobba morgon och kväll. sen så tror jag att jag har glömt bort min kod till nyckelskåpet.. shit! men jag har en liten aning om vad det kan vara för siffror som ska klickas in. håll tummarna iaf för mig i morgon att det går bra.

ska bara jobba tre dagar men sen blir det fysikplugg och jag ska skriva färdigt min short story som skulle ha varit inne för flera veckor sen! till helgen är det marknad, vilket betyder FEST! kul kul är väldigt pep för det, längesen man var på krogen med polarna och hade kul :)

skriver mer i morgon kanske, är ju ledig typ mitt på dagen och börjar 16.30. så vi får se om jag orkar. delad tur brukar vara den tuffaste. men tur att det bara är i morgon det blir delad ;) resten är kvällar och då lär jag ju vara expert på det :) hehe man måste peppa sig själv lite ju :P

-hejs!

//Maja

stugan

är i stugan och bloggar, dricker lite cider och ser på sport..? ja jag har sett på skidåkningen hela dagen. jag har cokså spelat angry birds på telefonen, jag laddade hem en massa nya appar till min X10 mini pro :)

ikväll blir det förmodligen melodifestivalen, kanske en film också har med mig datan och hårddisken så jag har mycket att välja mellan. skulle gärna lägga ut en bild på fjäll livet här men jag ids inte ladda in bilder på datan + att jag har typ inte satt min fot utanför dörren i dag (förutom då jag gått på dass)

har kraftiga funderingar att beställa hem flytande latex så jag är förberedd för lajvet i maj där jag ska spela mutant. så jag hade tänkt mig något med fjädrar.

aja nog om det.

//maja


e-type på radio

sitter i kioskhelvetet, blä.  jag fattar inte hur jag ens orkar gå hit när det ändå aldrig handlar någon? men det är ju min plikt.. eller? haha jag ska nog gå ur, jag vet inte om jag kommer att ha tid att kunna vara med enare heller.. fan. svårt vet inte vad jag ska göra. man måste sitta i flera timmar utan att göra ett jävla piss när jag egentligen skulle kunna vara hemma och packa min väska tills jag ska hem i morgon. så jäkla typiskt att bankomaten skulle vara paj när man gick dit så jag får hoppas på att den funkar i morgon. men jag kan ju alltid gå dit efter skolan i morgon och ta ut pengar då. det är ju så typiskt att den går sönder i öjebyn där det bara finns en enda bankautomat! och sen vem fan bryr sig om öjebyn, att de som bor där behöver sina pengar? så därför kan man söla sig lite extra, vettu! jepp, jepp. men nu ska jag inte dra något förhastat här! den kanske redan är lagad? vem vet. men det är så konstigt jag tycker att dendära automaten alltid ska vara trasig. jag hoppas att dom lagar den ordentligt nu. nä, ni behöver verkligen inte läsa mer, jag ordbajsar en massa nu med mina trassliga funderingar.

-Over And Out

MAJA

allt

jag har inte blivit rikare utan att jag har förlorat lite men jag har samtidigt sparat. jag slapp köpa en ny plonka och skaffa nytt id-kort och körkort samt bankort. skönt att den är tillbaka! blev dock av med med pengarna i, men vad fan får man mer begära då den är tillbaka?  eh, jo kortet på elin var också borta.. kanske en hemlig beundrare till elin som snodde min plånbok för att få tag på pengar och ett fint foto på elin sen 1:an? kanske.. kanske inte. dessutom så var den blöt då jag fick tillbaka den så den måste ha legat i nån snöhög eller nåt.

aja det är ju tillbaka nu så no worries! be happy!

//MAJA

bläääää

fan! kom ju på att mina ID-kort ligger i den försvunna plånboken, såklart. vilket betyder ingen marknad för mig.
ffffffffffffuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuucccccccccccccccccccckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

JAG ÄR INTE GLAD

Fy vad sur och ledsen jag är just nu. På något vis så har min plånbok sprungit sin kos för jag finner den inte. Förmodligen har någon snott den ur fickan på skolan. Så jag undrar just nu hur fan jag ska ta mig hem på fredag för jag har inga pengar! Jag har en liten extra besparing i en flaska, vilket är 140kr. Men det kan jag ju inte klara mig på till på fredag när bussen kostar 130 så jag har typ 10kr att leva för. YEY. Det räcker att köpa mjölk för, om ens det. Varför ska det vara så svårt för vissa kleptomaner på skolan och hålla sig borta från folks pengar. Speciellt när det är en internatskola då man knappast har en extra plånbok med dig eller har sina föräldrar i närheten. Så man skulle kunna säga att jag är strandsatt och där jag är strandsatt kommer jag att svälta ihjäl så småning om efter som jag har inga pengar att handla mat för. Sen så vet jag inte om jag kan jobba för att mitt jävla körkort låg ju där så ja, allt är åt helvete.


-FUCK IT

//Maja

Genom dina ögon blir FILM!

jag är så himlarns glad! en av mina favorit böcker ska bli till film. Stephenie meyers andra bok som handlar om Melanie "Mel" Stryder och vandraren "wanda" ska äntligen bli till film!



Alla har säkert sett eller hört talas om twillight böckerna som Meyer har skrivit. Men denna, genom dina ögon är en fantastisk hisoria med spänning, kärlek och vänskap som måste läsas. historien utspelar sig på jorden men jorden har blivit övergaden av utomjordningar. dessa utomjordingar tar inte bara över världen utan också människornas kroppar. men det finns fortfarande ett par överlevare kvar av människorna och melanie är en av dom eller var, hon är fast i sin egen kropp med en själ (rymdisarna kallas så) i, men melanie vägrar att ge sig av. Själen vandraren som är den nya värden för kroppen är lika envis till en början men övartalas sedan av melanie att göra saker som hon aldrig skulle.

detta är en fan video efter som det inte har kommit ut någon trailer ännu. 


RSS 2.0