jag är frmodligen lat

Orkar inte slåigång datorn så jag skriver från mobilen. Har inte orkat så igång datorn, thats why. Har sen bara bloggat om tråkiga saker. I morgon blir mitt internet snabbt igen så ska jag lägga upp nån finig bild! Ps om någon hittar ett linsskydd till en canon på kyrkogården i öjebyn så är de mitt. Hejs

or what!?

ibland blir man lite weird när man är ensamen.


fuckingfuckfufuufufufufufufufuufuuuuu

ärligt talat så känner jag mig jääääääävligt ensamen just nu. det känns så jäkla tråkigt att sitta här själv i mina 31m^2 på min egen födelse dag. mer festligt kommer det inte att bli. om man nu inte kallar ekologin festlig så måste jag plugga på den om alla dessa förbannade ekosystem (insjön, havet, våtmarker och skog) yey! jag är så lycklig, NOT. men kan iallafall trösta mig med att jag har en hel daim tårta för mig själv och att se film själv är ju faktist ett av det skönaste som finns, att slippa bli störd på oljud och sånt skit.

ja ja jag vet att det kanske inte det roligatse att se film själv men vad fan gör man om ingen vill/kan komma?! och allt är redan klappat och klart. det känns lika meningsfullt som att bli grattad på facebook.... äh vad fan jag tycker synd om mig själv och alla vet att typ helften av grattiskommentarerna är, tja.. inte äkta får man säga så? för vem fanken skulle egentligen kommaihåg att jag fyller år just i dag? jo kanske mina närmaste vänner inte en kotte mer.

nä jag är inte bitter.. hoppas resten av dagen/ kvällen blir bättre.

au revoir suckers!

kanske något som bara vi fattar...

kom hem för nån timme sen från lajvet. ny duschad och i onepiece. lajvet var väldigt skoj, var lite lamt i vissa lägen och de flesta blev off men när det väl triggades igång så var hela gänget på G och allt blev super!

dagens epic kommentar

prästen från samfundet: är ni redo att lyfta era vapen för gud?

vi (jag och mikkiz): eeh, vi har inga vapen..

prällen: men vad kan ni göra annars? du, kan medeciner (pekar på mikkiz) men vad gör du? (han tittar på mig)

jag: jag är bara allmänt AWESOME!!!!

gissa om att han inte riktigt kunde hålla sig för skratt, det kunde iof inte vi heller. men nä jag inte hade en aning om vad jag skulle säga så funkar det ju bra att säga att man är awesome?! eller hur? :)

gårdagens epic var då vi satt i braen och mikkiz satt i soffan i sovsäcken

frej tittar på mikkiz

frej: kolla larvan!

vilket var lite roligt eftersom hon såg ut som en muterad maggot.


dag 1/2: min första kärlek

pallar inte ta dag ett för det är en presentation av mig själv och det kan man ju läsa på bloggen när man vill så jag skriver om min första kärlek.

Jag tycker värkligen att det är en svår fråga.. Men nu när jag tänker igenom vem som är denna speciella person så tror (vet) jag faktist att det är Fredrik Edström. Det låter kanske dumt att jag typ dumpade honom på engång efter vi blivit tillsammans men saken är den att jag var så förbannat kär i den pojken att det gjorde ont, kunde inte sova eller äta så ja jag fick "kalla fötter" gjorde slut för att jag var rädd, rädd för ett förhållande. korkat men sant tror faktist att jag fortfarande är det, rädd för förhållanden. Hur ska det gå för mig? Haha. Det mest tragiska är att han fick aldrig riktigt veta varför heller. Vi träffades sista gången och typ första på flera månader innan han skulle flytta tillbaka till Stockholm och så var den romansen slut. Känner mig som världens dummaste när jag skriver om det, men det är sanningen och kanske han ser detta och förstår varför jag betedde mig som en idiot.

over and out

lajv pepp

nu är det kraftiga förberedelser inför tha lajv! har lagt fram de saker som ska med och jag är faktist lite pepp hihi. fan vilken nörd man är som sticker iväg och leker en hel helg. haha ja lite barnslig är jag ju men saken med lajv är att man får leva kanske i en tid som man aldrig kommer att uppleva och är en person som man aldrig kommer att vara och det är spännande. jag kommer ta med min kamera så det kommer en massa bilder efter helgen :)

jag är ju en sån mes, sa förra veckan att jag skulle ladda upp en massa fest bilder men det känns bara pinsamt av någon anledning. men lajv bilderna kan jag ladda upp. :)

hihi

jag gillar min lägenhet för när jag tittar ut genomfönstret så ser man alltid nån söt pojke!

låg update

ja nu har jag inte bloggat på ett tag och jag har faktist ingen bra anledninig. igår hade jag ingen lust att ens trycka igång datorn. låg och såpg på film hela kvällen förutom att jag åkte in till stan efter skolan där jag fixade en massa ärenden. king halv 5 så stack jag och Anna-Mi för att simma vi simmade runt 40 längder. vilket är lika mycket som att springa en mil. inte dåligt kan jag ju säga. för ni som inte förstår vad jag menar så är 8 st längder som att springa 2 kilometer. inte så dumt att simma då med andra ord.

i dag så rengjorde vi rommerska mynt, tyvärr så fick inte jag riktigt fram trycket. man kan skymta det lite men jag ska lägga det i olja så får den ligga där så kanske det blir helt rent. känner mig som en riktig myntsamlare!

jag kan tyvärr inte lägga upp några bilder eftersom jag sitter på en annan dator (min skoldator) och jag har inga bilder där. så de får bli en gammal :)


 
nu känner jag mig så jäkla sugen på att fota men alla mina fotosugna vänner pluggar på kemikursprovet, som jag skiter i.

over and out!  

ne ja är inte...

japp man mådde ju som man förjänade i dag kan jag då lova. men roligt hade jag! känner inte för att skriva om nattens bravader. men låg typ i soffan hela dagen och jag läste lite, och för kanske 20 minuter sen så spelade vi basket. jag anna josse petter marcus och ulf men josse stukade foten och jag suger på att spela basket. jag är nog mest rädd för att bli träffad i skallen eller nåt sånt. innan basketen så var jag och handla och då köpte jag årets första vattenmelon mums! sen så får jag ta det lite lungt med att äta så förbannat mycke blåber för jag anar utslag på mina armar!!!

nu vill jag ha choklad


jag och min playboy bunny

partey!

jag här kommer det är ni berädda!? min outfit tills i kväll! :)


ni får ursäkta mina super vita ben och att jag typ lutar mig bakåt? på bilden.

och en när bild på ansiktet.

och på sminket

if it was a movie

hej belv inget inlägg i går för jag var på pitehavsbad med mina polers! det var super kul och jag har jätte konstiga blåmärken vid typ armhålan!? hur kan de komma sig? anyway så åkte vi från havsbadet ca kl19.00 men bussen gick bara till stan så vi fick gå hem resten av biten men för mig tror jag inte att det gjorde något. sen spelade vi kort och kring 00.00 så jag typ sovande hem till mig från fanny :P

i dag är det fest och jag är fett pepp inför det! njas! ska ta en bild på min outfit som jag ska ha på festen, men först ska jag städa min lägenhet det ser ut som om laser turken och laser mannen har varit här, kaoz.

så ni får hålla i er ett tag innan det kommer bilder ;)


yep ma ass!

sitter och funderar på vad jag ska skriva men jag kommer inte på något. jag ska sätta mig med matten ett tag har ju prov i morgon, ska också packa väskan inför havsbadet i morgon så man är redo! blir nog en tidig kväll. är lite nervös inför provet jag är rädd att jag inte kan nog mycket! har bara hunnit gå igenom ett nationellt prov + dom gamla proven 2ggr.

mormor och morfar våldgästade mig i går, (vilket inte kändes super kul eftersom min lägenhet var/är kaoz) de hade med sig Max och Wivvianne. så lämnade de en prisent till mig och kom med beskedet att de ska hjälpa till att köpa ett objektiv till mig!? så snällt, jag som vill ha ett teleobjektiv! fast jag vill ha ett macro och fisheye också. men ett i taget unga dam! så i går satt jag och tittade på olika teleobjektiv på internet. hittade ett som jag vill ha :)

så nu är jag skit sugen på att fota men det finns inte tid för det. men jag lovar er det kommer garanterat lite fräscha bilder från helgen! den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!


nä mat är nog inget för mig tror jag... :(

ah, nu vet jag typ nästan exakt vad jag ska ha på mig på utklädnings festen! halellujah. skulle laga mat i dag och det gick skit för min bajs brandvarnare tål inte ett skit och att jag har en flekt som är skit och då menar jag verkligen skit! den sitter typ på väggen och drar inte ut oset ur rummet som en normal fläkt gör, den "spolar" ut all os i hela lägenheten så jag måste ha alla fönster på vidgavel! så om ni går förbi en lägenhet med alla fönster öppna vid sådär middagstid, dag kan vara jag som lagar mat.



ja jag tänkte att det är lite roligare om jag lägger ut en bild på dagligalivet ist för en massa 70-tals bilder! jag menar bara för att jag har fått fnatt för 70-talet så behöver jag ju inte överdriva eller hur? ;)

goda veckan

sjukt najs vecka och jag är sjukt pepp! kanske inte för nationella i matte C men för en massa annat + att en sak är redan avvärkad: pirates of the caribbiean 4. den var awesome för dom som ville veta, det var värt att vara på bio mitt i natten och se film till 02.30!

men sakerna som är kvar är pitehavsbad med finnsson och petter på fredag. på lördag är det utklädnings fest med en massa skojjigt folk, på söndag skulle det vara fint väder. låter det inte kanon!? det tycker jag. funderar på vad jag ska klä ut mig till, har väl nån gullig vän som kan hjälpa mig!♥


nemen, nu är man snart coolast i stan!

det är så kul att min blogg växer! jag har 10 st som följer min blogg! inte dåligt :) man kanske är nästa blondinbella.. skoja. det dröjer nog läänge om det skulle bli så. men det är värkligen kul att 10st läser min blogg (som jag har kollat upp på min bloglovin) men enligt statistiken här så är det mellan 10 och 20 som läser bloggen! alltså tycker folk att jag skriver och lägger ut vettiga saker! najs!


bilden är tagen i veckan då vi var på fågelskådning!


New Shoes - Paolo Nutini



I'm Into You!

vågar bara ladda upp två bilder innan mitt internet crckalackar igen




Maj 16, 2011

de nya kläderna och skorna som jag fixat, i kväll blir håret rödare också är less på utväxten. varför ska mitt hår växa så snabbt bara för att det får lite sol! fast det är bra också för jag vill ha långt hår.

ne nu ger jag upp för jag har försökt ladda upp bilderna men mitt internet vill tamefan inte alls!

det blir aldrig som man tror det ska bli

jag tror jag har insperations överskott! btw hade en udda natt...


bra dag

Nu är jag hemma i Arjeplog. Skönt! Åkte bara till arvidsjaur där mamma plockade upp mig och vi shoppade, ja i Arvidsjaur. Hittade lite bra ha grejer, fick en massa saker av mamma i förtidig födelsedagspresent. mer "passande gradiner till sängen, nya gardiner till vardagsrummet, ett linne, ett par tygskor och ett par stövlar. sen en massa bindor och sånt som man måste skaffa ibland. sen när jag kom hem öppnade jag äntligen lådan från zara med den finaste virkade klänningen i, jag typ "åh kolla den har till och med en under tröja" vilket betyder att klänningen har ett foder så att man kan vara naken under utan att folk kan se (A). haha. jag ska lägga upp en bild på allt fint här sen om jag kan tatta pappas usb kabel sen :)

nu ska jag vara social med mami och papi good bye!

11 maj

vaknade i morse av here comes the sun med the beatles, det var mysigt, ett bra sätt att vakna på. sedan jag vaknat till gick och tog en dusch. åt fil med blåbär i och en macka med prickig korv på. kände att jag ville ha på mig något luftigt för att jag ville att det skulle vara varmt ute. så tog på mig en korallröd klänning med blå kanter och knappar. när jag gick utan för dörren så kändes det skönt ute solen sken och jag hade nog valt rätt kläder. 

men när jag tittar ner på marken ligger det en vit sony ericsson telefon på marken, jag visste inte vad jag skulle göra så jag tog den och la den lite diskret under en barn cykel som var just brevid, kanske så skulle hon som tappat sin mobiltelefon hitta den och inte någon annan dumming. sen så cyklade jag och finnsson till skolan och vi kom i tid, vi var faktist först dit! sen blev allt jobbit jag fick huvudvärk och funderade på att gå hem men jag stannade, tapper som jag är. hade ju faktist prov sen. matte prov. det gick skit!

ja så går det ibland och jag ska nog satsa som fan på matte C till hösten och nu ska jag ge gärnet på nationella och fysikprovet jag vill göra innan lovet. ja inte så kul för er att läsa om massa skolsaker men anyway så lagade jag och Anna-Mi amerikanska plättar! de blev delicious! och det ska jag minnsan göras fler gånger. de blev så fina och bruna, ja fluffiga också!

 här är ringen som jag vill ha från guldfynd by kenza. så du vet mamma♥

hejdå

awesomeness

kände att det inte riktigt gick vägen då jag skulle börja plugga. men vad fan hade jag tänkt mig när jag börjar på något som jag ska skriva prov på i morgon!? men jag gav inte upp, verkligen inte. så jag drog fram min formelsamling och hips vips så klickade det alla mina matte skills kom tack vara my beloved formelsamling! och nu är jag ett proffs! eller kanske. tar en paus nu så man inte nöter ut allt smart på en gång måste ta mig lite luft så kanske jag blir jävligt smart istället för bara smart?! det låter ju för bra för att vara sant men let's do it!! 

har en jädrans bra film som ska laddas upp som jag filmade på utklädningsdagen på skolan. det är petter och henke eller jag menar voldemort och dombledor eller nått :) enjoy!


tänk om!

nu har jag bestämt mig jag ska bli en hippie! haha skoja men jag skulle önska att det gick så enkelt. men jag älskar stilen att ta allt så lungt, i sin fart lixom och inte bara det, kläderna hur fina är inte dom!? tror jag ska köra på bohem stilen i sommar blir lixom bara så glad då jag ser alla dessa filmer som utspelar sig på 70-talet. så inspirerad! det är fantastiskt :)






underbart!

jag blir helt tossig!

jag blir typ tokutt för vad fint endel saker kan vara!! och jag är kär i filmen taking woodstock! helt fucking amazing! alla hippies 70 talet så fint så underbart! jag tror jag levde under 70-talet i mitt förra liv, eller man kan ju iaf drömma! ni ska se så fint saker är i filmen!!


vad är det som händer? först bilderna och sen inläggen!?

hej det är super jobbig för bloggen inte fungerar som den ska har inlägg som är 20h gamla men som inte har börjat visa sig ännu!! skumt detta inlägg kanske inte heller kommer att synas men hoppas!!

var den du känner du är!

känner mig lite lustig.. gick över till ok med min navellånga beatles tröja och ett par blommiga tjats eller leggings vad man nu vill kalla det. kände att det var många som hade svårt att dra blicken från min outfit haha kände mig som en riktig 70-tals brutta i filmen almost famous, det kändes bra, coolt. jag var den som var unik, riktigt unik. 

att kanske inte alla tänkte på det viset men att jag vågade gå ut som jag ville, klä mig som jag ville. det får mig att skratta och säga ha! jag kan jag med visa vem jag är och hur jag är. det blir jag på något konstigt sätt glad över även om många funderar vad fanken jag hade på mig. men någonstans i mitt huvud så tycker jag att det är snyggt, att sticka ut och jag har senaste tiden (åren) kanske varit lite rädd, rädd för vad folk ska tycka att inte bli accepterad.

men nu tror jag att jag struntar i de tankarna för att är man bekväm så blir man automatiskt snygg. man är det man gör sig till eller det blir det man gör det till. så alla där ute som inte vågar klä sig som de vill ska strunta i vad folk tänker och klä sig som de vill! det är kanske just din stil som blir modern!

förut vågade jag klä mig precis som jag ville och det gör jag nu också!


enkel glass!

nu har man nästan varit på djurens dag hela dagen!! men är hemma nu iaf! kanske har man fått lite sommar färg på kinderna i dag! men det var lite synd att det började blåsa och jag började frysa lite eftersom jag envisats om att jag skulle ha shorts i dag! men nu sitter jag och värmer upp mig i min onepiece. gött! snart ska jag värma upp lite av middagen som blev över i går. gjorde fläskfile och bbq potatisk kroketter eller vad det nu heter, gjorde en melon sallad till och till efterrätt en nyttig egen gjord glass

recept på glassen:

½ tsk vaniljsocker
1½ msk florsocker
1dl turkis yogurt
150g blåbär

blanda allt till en gegga,  
men blåbären ska
fortfarande vara frysta.
lägg upp i ett fint glas.


bild: google.se

det är fint i dag! :)

i dag ska jag bege mig till djurens dag som är på skolan och vet ni vad!? solen skiner det blåser inte och det är varmt ute! men tänkte visa vad jag köpte i fredags i dag, det var krångel med uppladdningen i går men det funkar nog i dag! :)

lösögonfransar till lajvet

väska från rödakorset

väska från rödakorset

linne från H&M

byxdress från H&M (orkade inte ta en hel bild)

och jag i dag med beatles på tröjan! :)

Önskelista

 yey! funkar att ladda upp bilder nu!!


SOLO

det är något fel på uppladdningen av bilder så jag ska försöka senare med att ladda upp något. i tisdags på idrotten fick vi lära oss hur man joggar rätt! det var perfrkt efter som jag har tänt att följa tidningen SOLOs tränings schema. det finns i tidningen för maj månad och jag ska börja nu på måndag med detta, häng på vetja! :) brukar vanligt vis inte köpa tidningar men av en slump slängde jag den i korgen innan jag skulle betala. men det ska bli spännande att se vad som händer! :) det känns skönt att ha fått riktigt med motivation nu, jag har slutat helt och hållet med godis nu. det är bara frukt som gäller om jag blir söt sugen.

seeegt

måste erkänna att jag inte varit den bästa på att blogga i veckan! men som sagt så åkte jag och fanny till luleå i går efterskolan där vi shoppade lite och åt på baan thai. det var super kul att få göra något annat än att sitta i lägenheten och glo. hittade vad jag skulle ha och jag är nöjd får via vad jag har köpt senare i dag men jag kan säga att det är ett linne en byxdress och ett par lösögonfransar till lajvet, köpte även lite ny henna färg eftersom min är slut. tänkte visa lite bilder jag tog när jag var ute, har inte riktigt vant mig med stativet men jag lär mig snart :)

som sagt det är fel på.. blogg.se det går inte att ladda upp bilder i dag 


hihi

i morgon åker jag och fanny till luleå, då blir de lite shopping och så ska vi äta på resturang! sen åker vi hem till öje och där ska vi mysa och se film :) vi ska se snygg sexig singel igen för den var så tokigt bra och vi ska se en till efter det. så kommer min dag i morgon se ut och i dag har inget särskilt hänt, har ett val mellan att sticka ut och springa eller sätta igån en film.. humm..? vet inte måste i alla fall ta ut pengar för bussen i morgon :)

I ♥ Cycling

hej klockan är snart halv 10 och jag har haft en skön sovmorgon. fanny och petter var här i går och vi spelade spel yatzy vänd 10:a och ett nalle puh spel, men fanny fuskade lite. sen satt vi och pratade i flera timmar. det var mysigt, nästan som tiden på elevhemmet! nu väntar jag bara på att klockan ska bli lite mer innan jag cyklar till skolan. vet ni en sak, jag älskar att cykla!♥

maj 2010

bara för att jag inte är unik utan en härmapa så tänkte jag att jag skulle lägga ut lite bilder på vad jag gjorde i maj förra året :P


jag, elin och lina tog hoppbilder när snön tinat bort!


min syster tog examen och jag hade mormors klänning på mig ( den ser något tjat ut)


det började komma blad på träden och jag fick riktiga vårkännslor


våran bil gick sönder då vi skulle till bodaborg i skellefteå


vi var glada fast bilen gått sönder och vi tog oss till bodaborg med omständigheter.


jag och elin var ute och fotade i det fina vädret

 
samma kväll så gick jag och fanny ut och fotade :)

så mycket bättre

tog det chill i går med film och en cider och av sällskap av mammi och pappi. i dag bär det av till öjebyn och jag har pimpat ett par gamla byxor som har bara legat hemma i arjeplog och skräpat ska göra de till shorts. tycket aldrig riktigt om byxorna för att de var så långa i benen och vida. nu ska jag fixa färdigt byxorna och sen så ska jag ut och cykla. hejs!

 

RSS 2.0