kjafhskjfhlkahsflk

Söndag igen. Inget skrivet på en vecka nu och jag kan inte fatta varför jag är så lat!! Jag har försökt att övertyga mig själv att göra matte, fysik och göra färdigt novellen. Men men jag får väl nöja mig med att jag är klar med novellen i alla fall. Jag borde värkligen göra matte nu eller den dära nedrans fysiken! Eller ska jag fortsätta låta latmasken gnaga i mig? Jag kan ju inte skylla på att jag varit sjuk länge till.. Det börjar bil lite otrovärdigt.

*suck*

JAAAAAG OOOORRKKAR INTE!!! (TT_TT)

Niklas det bajsbarnet sa att han skulle komma till pite i fredags med min mobil men han har då okommit än!

Tänk om matte var kul... Fysik med för den delen.

//Maja


Söndag.

i'm going back to öjebyn i dag! inget att hurra för precis men man måste ju till skolan och lära sig nått :P


//M

23 januari 2010

kollade på lite bilder jag laddat upp här för ett tag sedan, såg en bild som jag tängte ha som header.

bilden som är nere i hörnet har jag ritat sjäv, ett sjävporträtt som sagt.

header


Lördag.

hello! en hel dag hemma har faktist varit riktigt duktig i dag. jag har räknat matte (a) och jag har varit ute och raggat med olivia och rebecca :)
mikaela ringde i morse om singstar disney, hon ville att jag skulle komma. jag undrar om erbjudandet finns kvar än..?

måste säga att jag har förjäkligt ont i mina leder. någon som vet nått tips vad man gör mot onda leder?


//Maja


Fredag.

skönt skönt nu är jag hemma i arjeplog. i morgon ska jag ut och ragga med cool olivia som fick körkortet i onsdags! :D sen ska jag försöka vara duktig och plugga matte jag har ett väldigt roligt trigonometri matte prov på tisdag yey!
sen måste jag komma på en fortsättning och slut till min novell.


//Maja

Torsdag

hej. i går var vi och såg på avatar. den var grymt bra, defenitivt värd att se och speciellt i 3D.

i dag har jag haft ont i huvudet och jag blir sur att denna förkylning aldrig ger sig! fick fetaste hostatcken i dag på lunchen så jag fick skynda mig till elevhemmet för att ta min medecin.
jag ska vara riktigt duktig i dag och räkna matte efter middagen. i dag är det plättar och glass till middag♥!

det var nog allt over and out. //Maja

tisdag.

vaknade i morse med fett ont i min hals. men jag har fanimej inte tängt att bil sjuk nu det får vara nog med hosta!

jag har ialla fall börjat på min super braiga novell som heter Emerentia, den värdiga. just nu är den bra men jag är långt ifrån färdig.

//M

no more bloggtorka :D

Ligger på golvet i mitt rum på elevhemmet, har just bokat biljetter till Avatar på onsdag. Jag känner mig extremt duktig :] för jag har gjort naturkunskaps provet och det känndes som det gick jäkligt bra :P

fanny sovde i mitt rum i natt och vi gick på vår morgon promenad som vi ska börja gå varje dag innan frukosten♥ kännde mig extra duktig när jag steg upp kl 07.00. men just nu har jag skit ont i magen, jag har inte en aning om vad det kan bero på.

//M

söndag.

Det är fruktansvärt skönt att vara själv. Förutom att jag sitter och pluggar.

Skulle ha sett avatar i går men de blev inget så det får bli till veckan. Jag som var så himla sugen på att se filmen :P

//M

                  På bilden har vi en av fiskarna som finns i huset som vi har vår fysik och naturkunskap.

fisk som klättrar på land


onsdag.

idag har jag nästan inte gjort något annat än att sitta uppe hos barbro, i slutändan så har jag dysleksi trots allt. jo och provet som ni skulle hålla tummarna för mig, de gick ju hyfsat :)

aja nu ska jag sova puss puss<3

//M


skola igen!

hej nu känner jag faktist för att skriva ett litet inlägg. började skolan i går och det var full rulle direkt på morgonen med naturkunskap som vi ska ha ett prov på redan den 18:e! sen har jag ett omprov som jag ska göra i morgon 15.45! så jag hoppas ni håller tummarna för mig och ger mig en mental lyckospark i arslet ;)

men det blir ändå ingen rast, för v.4 den 25:e har vi matte prov i geometri.. men jag tror nog det kommer gå bra :D men ni får hålla tummarna då också och ge mig en mental lyckospark! :D

i morgon ska jag förförsta gången till special pedagogen barbro. jag har ju varit hos pedagåger förr men det är min första med henne

//M

RSS 2.0