weird

det känns så tråkigt då ingen är hemma. sista lördagen innan mitt påsklov är över för i år. kul va? nja kanske inte, det är typ bara packa väskan och vänta på att åka hem så känns det. blä! ska färga ögonfransarna i dag och jag funderar på om jag ska sticka ut till uthuset och kolla om det finns en tröja eller något som man kan klippa i :P till lajvet tänkte jag då..  

fu nää nu vill jag inte vara med! vad ska jag göra? :(
lajvet är den 27- 29maj! den helgen som jag fyller år! fan fan fan!! det var ju inte så kul antingen får jag skjuta upp festplanerna en vecka eller ta det tidigare.. i don't know. jag vill ju på lajvet har peppat länge nu och sen så har jag tängt länge på att fira min födelsedag också.

nu har det säkert tagit över en timma att lägga ut detta inlägg haha men nu är det nog klart, fick planera om lite och min födelsedag firas nog helgen efter haha låter lite tokit men vad fan man måste ju kompromissa jag kan inte flytta lajvet men jag kan flytta firandet av min födelsedag. thats it. så 3juni blir det nog förmodligen. det blir bra för då har jag hunnit få lön igen :P


virkat in my ♥!

om drygt en vecka kommer det att finnas en virkad klänning i mina ägor!♥ så najs!

hihi

gud vad skönt med helg nu ska jag ta en dusch och ta på mig rena kläder. har jobbat hela dagen och jag ska nog minsann beställa den virkade klänningen från zara om den finns kvar.

puss puss /maja

sommarens vill ha!


Vart är alla virkade klänningar!? Nu gör jag mig en egen!

jag borde få förbud på att läsa bloggar där det handlar om mode för jag blir så sugen på att handla nu! blev lite besviken hittade en katalog hemma på köksbordet där jag hittade en virkad klänning och när jag gick in på hemsidan hittar jag den inte! vad ledsen man blir kanske man ringer och försöker beställa den ist.. jag som har velat ha en sån i evigheter + att den kostade inte hur mycket som hellst heller. but that's life. tror allvarligt att jag ska virka en själv när man inte hittar någon!



update: har hittat en virkad klänning på zara.com den är ganska dyr så jag vet inte om jag ska köpa den eftersom jag har tängt köpa den blåa långklänningen på bikbok.. det känns som om det går mycket pengar just nu men jag tänar ju lite också. måste betala olivia för P&L biljetten också. anyway så kostade den virkade klänningen på zara 559kr
och ser ut såhär:

min påsk

fan vilken skön påsk man har haft måste jag säga! har inte gjort det hihi. tängte lägga ut lite bilder från min påsk :)

jag fick min onepice


försökte fota en lämmel


satt och lurade och fick en massa fina bilder på en lämmel!


niklas posade i solen


jag och johanna tog en massa fula bilder på oss. ne, vi är inte lika.


tog en fin bild på johanna utan någon kansig min.

 
och johanna tog en fin bild på niklas


solen sken så fint hela helgen!


niklas och andre var ute nästan hela tiden och körde skoter.


det var små skalbaggar som flög runt och en landade på mitt ben.


vi träffade på ännu en lämmel som inte var på så bra humör.


vi grillade fisk också :)

slut!

//maja

jaaag vill shoppa!

guud vad jag blir sugen på att shoppa! har värsta listan på vad jag vill köpa, får min lön i veckan så kanske man kan shoppa lite när man kommer tillbaka till paltstaden. är sååå himla sugen på ett par klackskor, såna med tjock klack. det är så snyggt! sen får vi ju inte glömma den blå klänningen som jag fortfarande suktar efter och jag har tankar på att köpa en onepiece fast från gina vet inte vad dom kallar dom där playsuit?

mobilbloggar

Det har varit dålig uppsdatering nu under påsk för att jag inta har haft tillgång till internet. Men nu lär det komma i alla fall ett inlägg per dag, jobbar så jag hoppas jag hinneer effter jobbet. Jag har ju så många fina bilder som jag vill lägga ut. Nu börjar jag snart jobba igen. Hejs

yepp, jag sög

herregud, fattar varför folk inte läse min blogg förut. för det första skrev typ aldrig för det andra inte en jävla bild hade jag lagt upp! men nu är jag ju duktig har inte haft bloggtorka sen i januari :) stolt!

brothers and sisters

hej nu är man hemma i alla fall. ni får ursäkta mina små utbrott på buss gubben men man kan ju inte annat än bli arg. sen så bloggade jag från mobilen så jag kunde inte ladda upp någon bild heller, men det ska jag göra i dag på hela barnaskaran hittade några bilder från påsken 2008 haha en mycket seriös bild från min sida


dirty dirty sucker

Ja vad fan ska man göra? Gick för att kliva på bussen och vet ni vad? Den kör givetvis bara förbi mig! Så jag gick hem till min lägenhet ringer syrran får lite råd och så ringer jag dit , till ländtrafiken. Där svarar en malin som såklart gör sitt jobb så jag ska inte skylla på henne. Hon ringer buss chaffisen och snackar med honom och han pstår att jag varit mitt i en konversation när jag stog och väntade på bussen så han tog förgivet att jag inte skulle med. Men i själva verket så satt jag i busskuren ungefär 6 meter ifrån ett par som stod och pratade alltså bussgubben missade mig totalt. Men jag fick fan inte åka hem för det! Så därför sitter jag på en buss till arvidsjaur nu och där ska mamma komma och hämta mig. Fan vilken fantastisk mor man har! Over and out /Maja

Criminal

Japp då var allt packat och klart, nu är det bara bussen som fattas men då får man vänta till kl14.00 innan den kommer för att plocka upp en. Längtar så mycket hem nu, det kommer bli en super bra påsk det känner jag på mig. Jag och min onepiece och tjocka släkten. Underbart!


Alligator Sky

Nu när spotify håller på att ändrats så har jag hittat ett annat ställe att lyssna på gratis musik, det är dessutom ingen reklam vilket är ett stort plus! musik sidan heter grooveshark. Det är förmodligen många som redan vet att det finns men det skadar ju inte att tipsa om det. Alla låtar finns inte på detta men det mesta finns, det fungerar precis som spotify och är helt gratis. så just nu håller jag på att rusta upp nya spellistor på Gs. 

 

 


bilden är från google.se


sex on fire

Det är absolut inte ofta man får grillat kött  på skolan eller att man grillar kött. Men det är vad jag har fått uppleva i dag! Super gott blev det. Massa special såser gjorde vi och de var också suepr goda.

Anyway, fyller ju år den 29 maj vilket är en söndag men jag och gabbi funderar på att ha en lite grillkvälls/party likande sak den 28 maj. (OBS! DETTA ÄR BARA SPEKULATIONER ÄN SÅ LÄNGE!) jag funderar starkt på att fixa något i alla fall.. men vet inte riktigt hur och vad. men 28 är det nog ganska så klart att det ska vara. får fundera ett tag till ;)


tatooo

nu har jag äntligen bestämt mig för vad jag vill ha och vart jag vill ha den, så skönt och jag kommer bli nöjd också det vet jag. en tatuering ska det bli, ska bara beställa tid för att den ska göras, det är bara det som fattas och vilken teckenstil jag ska ha men jag har nog redan bestämt mig på den fronten också.

här kommer två exempel på vad jag ska göra ;) ska nog ta den med tjockare text.. men jag ska fundera lite till.. ni kan ju kommentera vilken ni tycker är finast :)


Second hand

Har en ny kategori med mina second hand inköp. Flydde till röda korset efter skolan och fick mig ett par navelhöga jeans de var liiiite tajta men efter som jag ska bli tajt själv så gör det ju inget. Sen hittade jag en jeansväst som egentligen var för barn men jag tyckte den passade mig fin fint. med jeansen hade jag tänkt göra till ett par shorts, lite nötta och snygga.

Vad tycker ni om det? :)



the lazy song

Steg upp tidigt i dag för att filma hundtävlingar, resultatet.. Ja jag hoppas att det blev bra. sen så kom moa och vi åt pizza med mikkiz david och charlie och nu är klockan kvart över 8 och vi är på väg i säng vi är båda super trötta. så lite snabba bilder från i helgen.




grillkväll


anime


hundtävling

// Maja


slappa och sova

Hej, är fortfarande kvar med anime gänget. I morgon ska Moa komma och jag och Anna ska filma någon hundtävling får se hur det går. Nu ska vi se pompoko. Endel kanske undrar varför jag ser anime och det är för att når jag gick i 7:an så var man lite av ett japan fan, så nu får man lite av en nostalgisk kännsla av att se anime
:) /Maja

anime

Ligger och ser på en massa anime i en liten lokal i öjebyn. I morgon ska jag och anna filma en hundtävling och sen kommer moa . :-) Hejdå

Snygg, Sexig & singel

glömde skriva att jag såg filmen snygg sexig & singel i går. Shit vad kul film! den är ganska gammal men gud vad glad jag är att jag köpte den! Den handlar om två tjejer som är players och till slut hittar den ena tjejen det perfekta pojkväns materialet och hon och hennes kompis sticker iväg för att leta reda på honom.


black and yellow!?

asså när man bloggar så har man egentligen inget liv för man har inget annat att göra så därför skriver man ner vad man har gjort under dagen, som egentligen inte är särskilt intressanta saker. det kan vara ungefär såhär: tog en bild på dagens outfit sen så for jag till stan handlade och sen åkte jag hem och fotade sakerna jag har köpt. 

men typ 3- 4 gånger under dagen då det inte finns ett skit att göra så boggar man. in på blogg.se och skriver en snutt om sitt skit intressanta liv och om man inte har gjort ett skit så lägger man upp lite kläder/saker istället med en snygg rubrik till. allt detta för att fördriva tiden. man kan också glutta runt på en massa andra bloggar för att se vilken suuper intressant dag den har haft. men det är praktist taget samma ramsa som skrivs varje dag på olika bloggar till och med min.

det jag egentligen gillar att kolla på i olika bloggar är bilder och förhoppnings vis en kort tanke bakom bilderna, kanske hur det var då den togs eller nått. nä fan va deppigt detta lät.. hahah bara lite tankar som slår mig ibland. 

har fått något knas i ryggen också, har legat på min spikmatta och smörjt in mig med tigerbalsam + att jag tagit en värktablett så jag hoppas att det blir bättre nu. ska på grillsaken i kväll sen blir det anime! (Y) rooooooligt!!!


för jag gör ingenting i flera dagar flummar, somnar om och vaknar medan andra går till sängs

hej mycket på G nu det är anime helg och jag har blivit bjuden på grillkväll i dag. funderar på om jag ska fara på grillkvällen och sen komma till anime grejen för det slutar ju 03.00 och fortsätter kl08.00... så en liten stund kan man ju fara.

var ute med fanny i går och fotade. det kliar nu i mina fingrar vill bara trycka på avtryckaren! det är så roligt! fick inte så jätte många bilder men några iaf. vi var också till lagårn i går kväll och vi var där på en lektion i går och matade en massa flasklamm. så då vi kom dit så kom två av de lamm vi matade och följde efter oss under hela vår vistelse där inne. dom är så grymt söta!


snygg fanny!





min stalker! söt va!?


morotskaka och foto

jag vet faktist inte om det är roligast och fota eller om det är roligast att bli fotad. fota kanske. tog i alla fall några snygga pix på mikkiz i förrgår. bilderna på mig ska jag inte tala om, inte riktigt min dag att bli fotad i går. men det var min dag att fota. jag och mikkiz bakade också, ville göra något roligt eftersom vi skrivit prov. så vi gjorde en morotskaka. den blev mycket god kanske lite för smulig men jag stoppade in den i frysen direkt så jag hoppas att den håller bättre ihop efter det!


tabbalabbalaaa

hua hua, snart slutar man för dagen och inte kan man gå hem ännu heller! för i dag ska ett omprov avvärkas. klarade samhällsprovet jag gjorde förra veckan, så nu är jag skit pepp för att göra undan skiten. jag ska max ha 2 rester kavr till hösten så då kan man bara ta det lungt utan att stressa fram en massa resultat på grund av massa matteprov och fysik rester! så nu är jag jäklar på G lixom!

update!

har hittat lite info om the host filmen och dom har böjat att spela in den nu 2011! trodde att vi skulle få se en trailers snart men det lär dröja ett tag till. men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.. eller kanske alltid?

denna önskar jag mig!

alltså så fiiiin! skulle as gärna äga denna! den skulle passa fin fint mot mitt hår och kolla detaljerna! synd att den är lite väl dyr för en fattig student som jag, 499kr men kanske när jag får min lön kan jag köpa denna underbara sak!

ut ur min skalle

hej känner att jag inte har lagt ut något roligt på ett tag och jag hatar det! inga bilder eller något. men nu så ska det ändras, tog bara en massa weird pix i helgen men ni kan ju få se hur min sminkning såg ut och i går så tog jag nån fin bild på mikkiz.


har dragit på mer kontrast på bilden och mindre ljusstyrka, så ni får se bättre hur färgerna såg ut. använde en lövgrön färg och lite ljusare grön nästan vit, sen så tog jag och blandade lite primer och gul ögonskugga och satte det som eyeliner.

 VISST ÄR HON SÖT!!??

YOGA!!!

hej i dag har jag testat på yoga, det var väldigt kul. efter jag testat så ville jag typ ut och springa barfota i gräset, klättra i träd, bli vegitarian och bli bäst på yoga! det var helt och hållet awesome! nu ska jag försöka ränka matte för jag har gjort en massa annat skräp i dag. försökt och få ordning på min mobil and a lots of other stuff! och nu är klockan 22!! så det är bara jalla jalla! hejdå!




överlevaren

ett tips till er alla och mig själv i framtiden. festa inte när du är förkyld/sjuk. är lite sur på mig själv för att jag for för jag mår inte bra nu. feber, tjut/ lock i öronen och ont i halsen. och det skönaste är att jag är inte bakis!! jag lydde morfars knep sluta dricka efter 11. eller jag kanske inte riktigt lydde den regeln den blev en cider på krogen. men där var det så ruskigt varmt så jag tror man svettades ut allt innan man hunnit och dricka upp drickan. i dag ska jag bara ta det lungt titta tv räkna matte och sova. som man brukar säga är huvudet dumt får kroppen lida, eller ung och dum. blääää. men vad jag glömde och säga var att det var skit kul kväll och det måste göras om! :)

/ maja

red riding hood

fortfarande förkyld, inte kul. ska sticka till apoteket och köpa halstabletter och nässpray. sen ska jag laga mig en regjäl middag så jag är redo för fest! :)

sen så fick jag syn på denhära trailern och nu vill jag bara se filmen!!!



blir inte ni också sugna på att se den?? :)

Cause I am made of fire, oh, oh, oh, oh

i dag blev det hopp bilder som togs, jag kan ju visa en jätte awesome bild på mig hehe.
efter vi hade fotat åkte vi in till stan, var sugen på att köpa något nytt tills i morgon och i sommar så det blev en klänning från bikbok. kommer nog att använda den väldigt flitigt för jag älskar den. den är lixom så jag!

 

fotoverkstad

sitter och dricker te, håller på att bli förkyld. ont i halsen och snorig. jag hoppas att det går över snart! i dag ska jag och Elin ut och fota så det kommer förmodligen in en massa suuper snygga bilder i kväll! jag har dessutom tagit med mig stativet så det kommer bli jäv*igt fina bilder inget skak och skit :) är pepp!

hej

sitter hos elin och myser hon städar sin garderob och snart ska vi se film! bye bye

we are the winners!

jag vann fototävligen på skolan. eller jag och moa gjorde, vi äger!♥



gå in och titta på kandidat bilderna genom att klicka på bilden!


man down

nu sitter man här på kvällskvisten. funderar på om jag klarade provet i dag eller inte tänker också på vad många det är som fyller år denhära tiden på året. min pappa, jonas, linda, mint, moa och en massa fler! tänker också hure gått det är att dricka dricka med kolsyra i, det kittlas roligt i halsen. anyway, skönt att jag fått undan lite rester nu i skolan har börjat ta tag i ett av fysikproven som är kvar och på onsdag nästa vecka blir det matte prov om derivatan. så måste börja nu och plugga så jag klara det är så less på att ha en massa saker liggandes, jag vill få undan saker och ting nu!


Ett självporträtt som jag ritade på photshop för ett par år sen.

saker som är kvar:

2 •fysik-rörelse (efter påsk ska det göras)
5 •fysik- ellära (förmodligen i åk:3)
3 •engelska shortstory (kan fortsätta när jag vill)
4 •matte C 1:a delprovet (antingen i maj om jag klarar av alla de andra matte moment som är på g)
1 •matte C 2:a delprovet (nästa vecka (v.15))
 
känner mig suuper motiverad att göra undan allt nu så jag slipper det mesta i 3:an, men som sagt så är det ganska svårt att undvika räknar med att ha max 3 rester då jag börjar 3:an.

puss puss , Maja


sgl,jsdlkgjsdfltgkdöflkgöäwlf

tjabba har just lagat världens godaste mat! gjorde kykling wook med nudlar, suuper gott belv det. bar ut cykeln i dag så nu är jag snabb när jag ska handla. får sånna vårkännslor när jag cyklar!


jag och olivia bikar runt på min coola cykel som pappa hade när han var liten.
taget 2007 eller 2008

nu ska jag börja att plugga på samhällskunskapen som jag har prov på i morgon, sen ska Fanny komma över och förhöra mig på politik skiten. och en liten bild på mig i det fina vädret!♥ 



puss puss // maja


och här kommer alla bilderna på en och samma gång

hej tog en massa, massa fina bilder i går på kalaset! det var super kul att vara där och träffa alla människor och äta tårta.♥
    
I dag så hade vi naturbruksprodukter där vi brukar laga mat, i dag så lagade vi typisk norrländsk mat. Ren filé, ren hjärta med nå gojs och lax med nå gojs och vitchoklad pannacotta med hjortron. Vi gjorde det speciellt för holländarna som är på skolan det är typ några utbytes studenter därifrån som kommit + deras lärare och en av lärarna tyckte att det var så trevligt så han skålade med oss. Riktigt trevligt. 

    


Måndag

Hej sötisar! Som Peder brukar säga. Hade värsta chill dagen i dag, två lektioner och ett bamse hål innan lunch. Jag funderar så det knakar över vad det ska bli till middag i dag och jag kan inte komma på vad. Jag har dock tagit fram bacon och pommes men jag vet inte om de blir så gott. Kommer nog att hitta på något. Ska senare på tårtkalas hos linda som fyller 19 i dag. Kommer bli kul. Sen så ska jag och Fanny gå på en promenad efter det. kanske tar lite bilder på kalaset.



//M

jag kan inte låta bli

Även om jag sagt att jag inte kanske ska skriva så gör jag det ändå.. Nu när jag har fått passion för att blogga så kliar det bara i fingrarna, hahah. Måste bara säga en sak som jag kom och tänka på i morse när jag låg i sängen.. JC linnen är super! jag måste skaffa fler. Dom sitter bra, inga band som glider av axlarna och de är suuper sköna! rekommenderar dem verkligen.



// puss majis


in the Arjeplog town

Sitter hemma hemma i Arjeplog just nu. Ska snart sätta mig och plugga lite. Känner att det inte kommer att komma så mycket update under helgen för jag kommer vara upptagen med att vara med finisarna Olivia och Camilla. Vi satt i flera timmar i går och pratade om allt möjligt. Underbart! Kommer förmodligen bli en sån kväll i kväll igen. När jag vaknade i morse hade mamma gkort en milkshake åt mig, den var god! Sen har jag kollat på alla bloggar som updaterat sig under gårdagen. ja så har mitt liv sett ut i dag. Tänka sig att mina helgmornar ser aldrig ut såhär när jag är i Piteå. Frukosten framdukad och milkshake! Jag uppskattar värkligen sånt, tack mami!♥
en gammal bild som jag ritade när jag gick i 9:an


RSS 2.0